tabakierka2 19.08.09, 13:44 potrafią naiwnemu klientowi wcisnąć każde g*wno. Też tak uważacie? Załamana jestem, co też ludzie są w stanie kupić wierząc w każde słowo reklamie (np. grota solna na 30minut) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Spece od reklamy 19.08.09, 13:47 No niestety, ludzie, którzy czegoś pragną łatwo wpadają w myślenie życzeniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Spece od reklamy 19.08.09, 13:54 Naiwnemu to nie trzeba speca . A z grotą solną to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: Spece od reklamy 19.08.09, 13:56 iwoniaw napisała: A z grotą solną to o co chodzi? > Jeśli zdrowie chcesz poprawić, do GALOSA musisz trafić! Tutaj w GROCIE z morskiej soli wdychasz jodu aż do woli! Fale morskie szumią miło, jakby się nad morzem było... Jony tutaj są ujemne, żadne siły to tajemne. Tu poczujesz się wspaniale, smucić się nie będziesz wcale! Tu wygodne są fotele, nie namyślaj się zbyt wiele. Miło Cię tu przywitamy, Gościu miły - ZAPRASZAMY http://www.galos.poznan.pl/index.php?mod_id=2 tu jest np. cały opis wspaniałych właściwości Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Spece od reklamy 19.08.09, 14:00 Ja sobie biorę słoik z solą i wdycham, wdycham, wdycham Odpowiedz Link Zgłoś
lipsmacker A propos groty solnej... 20.08.09, 09:48 Moje dziecko bylo na urodzinach kolegi organizowanych w takiej grocie, wydalo mi sie to nieco dziwnym miejscem na urodziny 8mio latka ale to juz nie moja sprawa. W kazdym badz razie po powrocie powiedzial ze juz nigdy nie chce tam isc bo sol na podlodze byla tak zraca ze wypalila mu naskorek! Ze skarpetek sitko, poszly od razu do kosza, a stopy ze zdartym naskorkiem i opuszki palcow tez! W dodatku aby odebrac dziecko musialam wraz z innymi rodzicami wysluchac prelekcji reklamowej o zalecanych nam zajeciach z zakresu pracy zespolowej dla naszych 8mio latkow ktore zdaniem pani nadzorujacej przejawiaja razace braki z tej dyscypliny a my, rodzice, narazamy je na falstart w konkurencji rynkowej wspolnoty europejskiej! Mowe mi odebralo... Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 lips:P 20.08.09, 09:51 Cytatktore zdaniem pani > nadzorujacej przejawiaja razace braki z tej dyscypliny a my, > rodzice, narazamy je na falstart w konkurencji rynkowej wspolnoty > europejskiej! błagam, powiedz, że żartujesz Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Spece od reklamy 20.08.09, 10:19 Zanim wyjechałam do Grecji pracowałam w agencji reklamowej. Pamiętam jak na jednym spotkaniu z klientem(znana marka jogurtów) padło jedno zdanie. Mieliśmy stworzyć całą kampanię reklamową nowego smaku popularnego jogurtu dla pań. Klient zanim zlecił reklamę, powiedział" ja wiem, że X(jogurt) smakuje jak gó... , ale wierzę, że uda wam sie coś z tym zrobić". No i coś zrobiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: Spece od reklamy 20.08.09, 10:23 Każdemu można coś wcinąć tylko metody są inne Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Spece od reklamy 20.08.09, 10:24 tabakierka2 napisała: > potrafią naiwnemu klientowi wcisnąć każde g*wno. > Też tak uważacie? > Załamana jestem, co też ludzie są w stanie kupić wierząc w każde > słowo reklamie (np. grota solna na 30minut) jako spec od reklamy potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: Spece od reklamy 20.08.09, 10:33 na mnie połamali by sobie zęby.reklamy potrafią mnie tylko zniechęcić.promocje i bonusy mnie nie ruszją Odpowiedz Link Zgłoś