kkarol1 Re: Teść przyłapany !! Co robić??!! 01.09.09, 11:19 Mnie się wydaje ,że Ty teścia poznałaś po penisie czyż nie prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
kkarol1 Re: Teść przyłapany !! Co robić??!! 01.09.09, 11:26 Mnie się coś wydaje,że Ty teścia poznałaś po penisie ? prawda czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Tesc. 01.09.09, 11:58 kkarol1 napisał: > Mnie się coś wydaje,że Ty teścia poznałaś po penisie ? prawda czy nie ? Nie ma jak czytanie ze zrozumieniem. Dziewczyna pisze, ze na stronie bylo kilka zdjec, jedno calej sylwetki ukochanego taty, a pozostala czesc dotyczyla tylko penisa. Hmmm...ciekawe co zrobilby kazdy z was, gdyby zobaczyl taka stronke wlasnej matki, czy ojca? To tez nie nasza sprawa? Przeciez ona juz zobaczyla to co zobaczyla, ma isc na terapie wymazywania pamieci? Nawet jesli nic nikomu nie powie, to bedzie w niej siedziec. Tesc eksponuje swoje wdzieki na portalach int....ciekawe co jeszcze robi? Ale oczywiscie to nie nasza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Tesc. 01.09.09, 12:23 Tak, to nie nasza sprawa. Po prostu. Ani autorki. Ona nie ma prawa o tym nikomu mówić. Idę o zakład, że na tym się kończy działalność Teścia w temacie. Bardzo dużo ludzi ma pozakładane konta na portalach randkowych i nikomu nie czynią tym krzywdy. Gdyby w ten sposób odkryła konto swojego męża - inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
heniahenkowska Re: Teść przyłapany !! Co robić??!! 03.09.09, 12:07 Cholera...faktycznie zagwozdka. To Ci przygoda! )) Sorki, no z jednej strony śmiać mi się chce do rozpuku z tej opowieści, z drugiej Ci bardzo współczuję. Sama nie wiem,co bym zrobiła na Twoim miejscu. Na swoim wiem- z dziką satysfakcją rozpętałabym tam wojenkę,bo nie nawidzę zarówno teścia, jak i teściowej,a to za to, że mam wrażenie, że zrobiliby wszystko, żeby rozpier...moje małżeństwo. Im więc przydałby się obojgu taki zimny prysznic na łeb,ale jesli Twoi teściowie są ok... jezu, byłam pewna że napiszesz, że po prostu przyłapałas teścia na zdradzie,ale ten penis...chryste! ale zbok! )) Odpowiedz Link Zgłoś