Gość: Chris IP: *.203-200-24.mc.videotron.ca 09.09.09, 21:42 A pan Kubicki marny dziennikarzyna z Gdyni i prywatnie kibic skorumpowanego klubu Arka musi cos zlosliwego napisac na Gdansk bo inaczej nie mozna sie dowartosciowac, ach te kompleksy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maki04 Re: Lekcja przed Euro 2012 IP: *.chello.pl 09.09.09, 21:51 NIESTETY MA RACJĘ. Gdańsk ma kosza w d... i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danziger Kubicki zajmij się problemami swojej drukarki IP: *.chello.pl 09.09.09, 22:33 Gdańsk wydał 2 500 000 zł, oddał do dyspozycji halę OLIVIĘ ale to mało dla Kubickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Gdańsk Kubicki ty gdyński śmieciu IP: *.static.hnet.pl 10.09.09, 00:04 szczurzy pachołku, tak bardzo Cie to boli, że ludzie dobrze wspominają turniej w Gdańsku? Kostkarkę do lodu tę popsutą to se w dupe wsadź, były jeszcze 2 sprawne o czym zapewne nie raczyłeś wiedzieć, w ogole lepiej będzie dla ciebie jak sie przestaniesz interesować gdańskim sportem a zaczniesz jeździć w odwiedziny do Jacka M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Gdańsk wypadł najlepiej w pierwszej fazie mistrzos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 07:47 tylko tyle i aż tyle powinien miec do powiedzenia pan kubicki! cały cas tweirdzę, że to akcja wyborczek, która nie została sponosrem medialnym, bo na poznańskiej wyborczej teksty według tego samego scenariusza pisane, tylko nazwa miasta zmieniona! czy ktos jeszcze kupuje tego szmatławca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Gdańsk wypadł najlepiej w pierwszej fazie mis IP: *.nordeabank.pl 10.09.09, 08:33 Kubicki jak tak ci sie w Gdansku nie podoba to weź tu nie przyjeżdżaj. po co te obiadki z mamusią w IKEI? po co na Tkackiej pracujesz. uważaj bo jesteś namierzony i zostaniesz ukarany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Lekcja przed Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 13:03 To czy Kubicki jest z Gdańska, Gdyni czy Wejherowa nie ma najmniejszego znaczenia. Ja jestem gdańszczaninem od 27miu lat i z opinią z felietonu zgadzam się w 100 procentach. W Gdańsku poza meczami nie działo się NIC co mogło sugerować, że w mieście trwa Eurobasket. Odpowiedzialny za przedsięwzięcie w naszym mieście był pan J.Biesiada, który miał doskonałą okazję pokazać, że jego kontrowersyjna działalność w PZPS to już przeszłość i że jest po prostu sprawnym menedżerem sportowym. Nie zrobił nic poza niezbędnym minimum. Warto by Adamowicz i jego ludzie zastanowili się nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3City Lekcja przed Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 13:44 Kubicki, czy Ty cierpisz na jakiś uraz wobec Gdańska że piszesz takie bzdury? Przecież PZKosz był współorganizatorem we wszystkich miastach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basket fun Lekcja przed Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:25 Jesli za organizacje czegokolwiek w Gdansku bierze sie Adamowicz,Trojanowski i reszta tych nieudacznikow,to mozna spodziewac sie tylko jedego...katastrofy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Lekcja przed Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:31 Z trzy lata szykuje sie olejna kompromitacja! Euro 2012 to dopiero bedzie niewypal...niestety za jego organizacje nadal odpowiada Adamowicz i "spece" od sportu...pachnie wielka zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Gdańsk Re: Lekcja przed Euro 2012 IP: *.static.hnet.pl 11.09.09, 00:49 mam nadzieję, że tego już jeb..na gnido nie doczekasz im mniej defetystów w Gdańsku tym lepiej dla naszego pięknego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic spoza Lekcja przed Euro 2012 IP: 83.238.208.* 10.09.09, 16:00 nie wiem dlaczego napadacie na autora, przyjechałam na mecz spoza Trójmiasta i dopiero przed samą halą można było się zorientować, że to właśnie to miejsce. Pomorze, które ma tyle drużyn wydawałoby się, że powinno zyć koszem , a tu nic. Flagi, które dekorowały teren przed Oliwią powinny wisieć wszędzie.Jeśli by miasto potraktowało to jak swięto to i promocja dla miasta i dla koszykówki. A co do hali to straszna duchota. Przydałaby się jakaś klimatyzacja, wentylatory zostały w trzecim dniu włączone dopiero w połowie pierwszego meczu. Nie wiem jak było wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Lekcja przed Euro 2012 IP: *.chello.pl 10.09.09, 19:59 opinie red. Kubickiego bywaja różne,ale z tą zgadzam sie absolutnie! za promocje odpowiadał PZKosz,ale od dawna było wiadomo,że tam ledwo koniec z końcem wiążą i na reklamie oszczędzą! Prawda jest taka,że od kiedy okazało się że z halą nie zdążą i będzie tu "tylko" grupa to Budyniowi doradcy odpuścili sobie EuroBasket!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gd Lekcja przed Euro 2012 IP: *.chello.pl 10.09.09, 21:19 "Dlaczego więc, skoro impreza była udana, Gdańsk powinien się wstydzić? Bo miasto nie miało nic wspólnego z tym, co fajne." Taki tekst to już nie jest nierzetelność dziennikarska. To zwyczajne sk...syństwo. Odpowiedz Link Zgłoś