Dodaj do ulubionych

Nowa inwestycja przemysłowa w Gdańsku

IP: *.allianz.pl 16.02.04, 15:48
Producent systemów antywłamaniowych firma Satel buduje w Gdańsku-Kokoszkach
nową halę produkcyjną,w nowym budynku pracę znajdzie 150 osób.Satel jest
spółką z Gdańska o kapitale w 100% polskim,zatrudnia 100 osób,obroty w
ubiegłym roku 30 mln.PLN.
Obserwuj wątek
    • Gość: PAN do hujka Re: Nowa inwestycja przemysłowa w Gdańsku IP: 62.233.169.* 16.02.04, 16:41
      hujku coś za dużo wiesz,ale będę miał blisko do ciebie żeby ci pysk
      wymodelować ,pisztak dalej ,ja mam czas ,ja cię znajdę,zobaczyszhujku że int.to
      nie wycieranie kutasa o czyjeś nicki.do kokoszek mam 3,5 km.
      • Gość: Met Re: Nowa inwestycja przemysłowa w Gdańsku IP: *.allianz.pl 16.02.04, 19:52
        Red,zagoń go z powrotem,rozhuśtał się po tych Kokoszkach...
        • Gość: Felix z Gdańska Re: Nowa inwestycja przemysłowa w Gdańsku IP: 62.233.169.* 16.02.04, 19:57
          Metropol to jakieś pojeby piszą tu. Ty im dajesz ok informacje a oni zachowują
          się jak najgłubsze dresy świata. Tak zwane wioskowe głupki. Metropol nie daj
          się. A inwestycje w Gdańsku idą jedna za drugą. W tym roku tylko Swismed,
          Pomorska Izba Lekarska a jeszcze szykuje się kilkanaście innych.
          • Gość: Pan Felixa Mniałem kiedyś KRÓLIKA Felixa, myślałem, że .. IP: 5.5.* / 80.58.44.* 16.02.04, 20:09
            zdechnął a on tu dalej robi za przygłupawe zombie...
          • Gość: Met Felix IP: *.allianz.pl 16.02.04, 20:14
            Oby jak najwięcej było takich,które za siedzibę wybierają Gdańsk,bo te właśnie
            inwestycje generują oprócz miejsc pracy możliwości rozwoju w poszczególnych
            działach jak marketing,księgowość, sprzedaż,logistyka,transport itp,itd,w
            oddziałach często wystarczy kilka osób,repi,czasem fakturzystki,maksimum
            rozwoju to area sales manager,dalej już tylko warszawka...,pzdr
        • Gość: królikookiFil Ja mam na celowniku grubego zwierza ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 16.02.04, 20:05
          ... Gocłowera, Jankowera, Bełkotera et ceatera! Z drobnicy preferuję zoppotera
          i łabądkowego Filutera.
          • Gość: HUGOfil Re: Ja mam na celowniku grubego zwierza ... IP: *.gdynia.mm.pl 16.02.04, 20:27
            koncentruj sie na grubego. zoopottery i filutery to sa sluzby odkazajace
            przydatne w tej stajni. pojedziemy na low, na low towarzyszu moj (towarzysz bez
            podtekstu, wszak to stara kaszebcia melodyja)
          • Gość: człek normalny Re: Ja mam na celowniku grubego zwierza ... IP: 62.233.169.* 16.02.04, 22:27
            na początek palnij sobie w durną pałe i nie pisz sam do siebie kretynie
            • Gość: dr FREUD (klon) Gość: człek normalny IP: *.gdynia.mm.pl 17.02.04, 01:53
              u mnie w klinice wszyscy tak o sobie mowia.
              chodz na badania wstepne a potem moze do dr.jekylla lubo hyde ano obaczym po
              diagnozie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka