Dodaj do ulubionych

Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z...

• Gość: gosc Pazura i Żak nie są z Warszawy... IP: 109.243.4.* 18.05.10, 20:10
      Ale etykietki przykleja się łatwo :(
    • Gość: no_exclusive A może jeszcze morze? IP: 81.219.57.* 18.05.10, 20:13
      "wydzielenie fragmentu plaży dla okolicznych mieszkańców" - i co jeszcze? Może
      troszkę Bałtyku?
    • Gość: bluntman Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 20:35
      Cezary Żak (ur. 22 sierpnia 1961 w Brzegu Dolnym)
      Cezary Pazura (ur. 13 czerwca 1962 w Niewiadowie koło Tomaszowa
      Mazowieckiego)

Rzeczywiście, Warszawiaki pełną gębą... ;-)))
    • nowak11 Ciszej nad tym morzem... 18.05.10, 20:47
      Mieszkańcy (nawet nuworysze z Warszawy) powinni mieć zapewniony spokój...
      Którego zresztą brakuje nad całym naszym morzem.
    • Gość: jaja Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.mtnet.eu 18.05.10, 20:54
      pod warszawą też protestują tacy bezmyślni, samolubni i roszczeniowi
      nowobogaccy, którzy myślą, że kupując cztery ściany drożej niż inni mają prawo
      do rządzenia się w całej dzielnicy. im nie podoba się pdomiot oferujący opiekę
      nad przedszkolakami.
    • Gość: blix Wieśniaki rządąi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.chello.pl 18.05.10, 20:59
      Tutaj problemem nie są wcale jakieś tam aktorzyny, czy inni mieszkańcy Neptun
      Parku: w końcu każdy, jeżeli tylko da mu się przyzwolenie będzie zawłaszczał
      przestrzeń, choćby i kosztem bliżniego. To normalne. Problemem jest jednak ta
      nasza mierna-bierna urzędnicza maszyna, która przy byle nacisku, bezprawnie,
      niezgodnie z ogólnie pojmowanym interesem społecznym daje przyzwolenie na
      działania tego typu. Panie prezydencie weż Pan doope w troki i postaraj się to
      jakoś odkręcić dla własnego dobra.
      A co do Warszawiaków, oczywiście nie mogą oni być kojarzeni z tzw warszafką,
      tak jak nie adekwatne jest odnoszenie mieszkańca wsi do tzw Wieśniaka.
      Wieśniak to patologicznie nieprzystający do danego miejsca i czasu osobnik i
      tyle :)
    • Gość: monika Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.152.133.73.dsl.dynamic.eranet.pl 18.05.10, 21:08
      warszawka to stan umysłu, nie miejsce zamieszkania
    • legrange Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... 18.05.10, 21:16
      To zemsta Warszawiaków za desant gdański!
    • Gość: MARTINEX Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.chello.pl 18.05.10, 21:19
      NIE JESTEM FASZYSTA,ALE WOZONKO WARSZAWKI TO ICHNI RYTUAL CHYBA-MASZ
      KASE,TO SIE WOZISZ...ps.-POZDRO DLA BUROLI Z WAWY.
    • bufoniasty Strasznie paskudne to osiedle- zdjecia 18.05.10, 21:37

www.mapofpoland.pl/Gdansk,zdjecie,6,22586,Osiedle-Neptun-Park.html#galeria

A moze jest jakis inny Neptun Park? bo tu to za darmoche bym nie
      zamieszkal.
      • bronimir Re: Strasznie paskudne to osiedle- zdjecia 18.05.10, 22:01
        Dokładnie to. Krauze je wybudował.
        • Gość: parostatek osiedle jak osiedle- ta impreza to kiczowisko IP: *.chello.pl 18.05.10, 22:10
          syf, brud i badziewiarnia
          • Gość: lula Re: osiedle jak osiedle- ta impreza to kiczowisko IP: *.chello.pl 18.05.10, 23:02
            a Ty gdzie mieszkasz ?
            Chetnie zobaczę, gdzie mieszkają ci, którzy uważają, że u nas jest syf.
            • Gość: bufoniasty Hm, sprawdz sobie po IP jesli potrafisz ? IP: *.c3-0.wsd-ubr1.qens-wsd.ny.cable.rcn.com 19.05.10, 02:04
              Pozdrawiam.
              • Gość: lula Re: Hm, sprawdz sobie po IP jesli potrafisz ? IP: *.chello.pl 19.05.10, 12:53
                nie bede sprawdzac, skoro nie podajesz zdjecia jak to zrobiles do osiedla
                powyzej to znaczy ze sie wstydzisz.

czy ladne to pojecie wzgledne, jednak syf i brud wzgledne nie sa. tylko ktos,
                kto albo tu nie byl, albo przemawia przez niego zawisc, moze uwazac ze jest tu
                brudno.

pozdrawiam
                • Gość: Bufoniasty Prosze bardzo IP: *.tmodns.net 19.05.10, 15:12

Ja sie nie mam czego wstydzic. Mieszkam w pieknej,pelnej zieleni , starej i zasobnej dzielnicy.
                  queens.about.com/library/weekly/bl-forest_hills_gardens1.htm

• Gość: lula Re: Strasznie paskudne to osiedle- zdjecia IP: *.chello.pl 18.05.10, 23:12
          nie Krauze tylko Pomeranka.
    • Gość: mily sasiad Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.aster.pl 18.05.10, 22:01
      Autor artykułu jest żałosny. Jaka Warszawka!!!???
      Każdy ma prawo kupić dom w Gdańsku i wtedy jest gdańszczninem chyba
      a nie warszawką. A impreza to jedno wielkie chlanie i ryk. Nie
      artystów tylko żuli przepędzają. Panie C.P. niech Pan się nie
      daje.pozdrawiam
    • Gość: allensteiner Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.05.10, 22:36
      Panie Cezary! Pan pozwolił deweloperowi wcisnąć se kit? Zapomniał pan, co z
      nim można zrobić? Gazecie pan się skarży? A gdzie pańskie znane z filmów metody?
    • igel1 Warszawka to cholota narzucajaca wszystkim wlasne 18.05.10, 22:46
      przyzwyczajenia....czesto prymitywne i chamskie.
      Niestety mialem juz wielokrotnie z taka cholota do czynienia..i to wlasnie
      nad morzem gdzie czuja sie coraz pewniej.Czas by miejscowi sie upomnieli o
      troche kultury i wychowania od tej grupy nieswornych obcych przybyszy .
      • 5p-factory Re: Warszawka to cholota narzucajaca wszystkim w 19.05.10, 17:30
        Wiesz Igel, Warszawkę tworzą różne przyjezdne ludki, które niczego wspólnego z
        Warszawą nie mają. a sam fakt, że ich samochody mają warszawskie numery albo się
        lansują że są Warszawiakami (od kilku lat lub kilku miesięcy) to chyba nie powód
        aby nazywać ich Warszawą???
        Prawdziwa Warszawa jest zadeptana i przytłumiona przez przyjezdnych arogantów,
        którzy zabierają nam pracę i windują ceny nieruchomości bo "kaczki sprzedali" i
        "się osiedlili w stolycy, w tej okropnej stolycy co to tylko pracę i edukację
        daje a wszyscy jakoś o tym zapominamy.
    • Gość: ela.ela Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: 109.243.106.* 18.05.10, 22:52
      Ja jestem Gdańszczanką. Urodziłam się Tam i zamieszkiwałam 38 lat.Teraz
      mieszkam w Gdyni / też nadmorskie miasto - do wiadomości
      tych przyjezdnych/ i też poproszę o kawałek plaży .A co ? Też mi się
      należy.
      • Gość: Helmut1509 Re: Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów IP: *.chello.pl 18.05.10, 22:58
        a ja prosze pani urodzilem sie w Pcimiu Górnym i mieszkałem tam 681
        lat, następnie przeprowadziłem się do Pcimia Dolnego i tam
        zamieszkiwałem 847 lat.
        Teraz mieszkam w SOPOTU i chce MOLU dla siebie? Mogiem? Jótro idem z
        wnioskiem?
        Nie chcem ale muszem.

O CO LOKO?
        • Gość: ela.ela Re: Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów IP: 109.243.106.* 18.05.10, 23:19
          To proszę wrócić do swojego apartamentowca i zacząć się uczyć języka

obowiązującego nawet w Sopocie.
    • Gość: z żabianki Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: 94.78.166.* 18.05.10, 23:53
      Mieszkam na pobliskiej Żabiance. Najpierw sie wqrzylem, ze beda sie tu jacys
      artysci rzadzic, ale w sumie to maja racje. Jedna glosna impreze / 2 tyg mozna
      zniesc, ale ciagla lupanka pod oknami jest irytujaca. Mnie w sezonie podobnie
      denerwuje przymus "umilania" plazowania muzyka. Najblizej mam na plaze w
      Jelitkowie (mam male dziecko, wiec daleko nie chodze), a tam przez caly sezon
      kakofonia najrozniejszej muzyki. Czy juz naprawde nie da sie zrobic imprezy
      bez tego halasu? A moze czas wprowadzic podatek od zasmiecania przestrzeni
      publicznej muzyka? Niech ZAIKS placi. Nie kazdy ma ochote sluchac muzyki.
    • Gość: sobowtur Pazury Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.chello.pl 19.05.10, 02:25
      Czaruś, jeżeli chciałeś ciszy i spokoju, trzeba było kupić mieszkanie w lesie,
      na zadupiu. Kupiłeś w przestrzeni publicznej, niedaleko plaży publicznej.
      Pretensje możesz mieć tylko do Siebie, bo trudno uwierzyć w taki kit jak
      dostęp prywatny do publicznej plaży. Żal mi Ciebie i proponuję wycofaj swoją
      kasę z Gdańska. Gdańsk nie straci, a Ty będziesz miał możliwość dokonania
      lepszej inwestycji, proponuję las, bagno, uroczysko, step, ..., a może jakieś
      lotnisko powojskowe.Im jesteś starszy tym bardziej żałosny.
    • rijselman12.0 Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... 19.05.10, 07:18
      Podobno mamy demokratyczne wladze , podobno my, owe wladze,
      wybieramy...-Zblizaja sie wybory;-Owce , owce ,do urn ! ! !
    • Gość: Jacek z W-wy Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: 193.192.62.* 19.05.10, 07:26
      Od kiedy dziennikarzyku pan Pazura jest z Warszawy? Taki sam przybysz jak 90%
      populacji tego miasta. Żeby nazywać się Warszawiakiem to trzeba tu żyć
      przynajmniej od trzech pokoleń.
      • dranicus Re: Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów 19.05.10, 07:43
        Nie rozumiem tylko dlaczego niektórzy piszą o Cezarym Żaku, skoro jego nazwisko
        nie padło w artykule?
    • Gość: warszawski cwaniac Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: 91.211.84.* 19.05.10, 08:40
      Wszyscy znaja w całej Polsce warszawskich cwaniaczków!
      I tutaj teraz to oni nie sa warszawiakami naprawde zenujace
      podejscie warszawki!!Ale jak cos to wszyscy ich kochaja i sie nimi
      chwala jakimi to oni sa wspaniałymi aktorzynami i wtedy z duma
      wszyscy sie pusza ze sa tak warszawiakami.aler teraz to juz nie!
      Mieszkaja,pracuja i sa zamelfdowani w tej zgniłej warszawce i auta
      tez maja w warszawce zarejestrowane!
      Jak widac warszawka pokazała tutaj poziom dokładnie taki jak pazury
      czy warszawskiego cwaniaczka!!
    • Gość: xxx Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.toya.net.pl 19.05.10, 09:03
      "Jednym z nich jest znany aktor Cezary Pazura."

no proszę, jak to się źle naszym biedakom artystom powodzi
    • Gość: czytelnik Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.torun.mm.pl 19.05.10, 09:10
      a co to za artyści z reklam!
    • Gość: trójnik:D Warszawka rządzi się w Gdańsku. IP: *.tktelekom.pl 19.05.10, 09:21
      Pamietam jak swego czasu lata 90te częsć "pruszkowa"
      chciała "rzadzic' w Trójmieście... heeh
      było hasło ..
      wiecie co macie zrobić
      wszystko na mój koszt ..powiedziały chłpaki z trójmiasta
      sperd.... warszawka aż miło :D
    • Gość: kto Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.wspolnotagdanska.pl 19.05.10, 09:27
      taaa, tylko ta głośna muzyka i puszki to namiot piwny pana booogdana...
    • kfasik85 Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... 19.05.10, 09:30
      No tak, może jeszcze zażądają całkowitego zamknięcia plaży dla ludzi i mew bo
      będą im za głośno skrzeczeć pod luksusowymi mieszkankami...
      Niedługo to pierdnąć nie będzie można na powietrzu bo przecie ogłuchną od tego :/
    • Gość: mm To nie tak powinno być! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 09:38
      Miasto powinno zapłacić mieszkańcom za uciążliwości związane z takimi
      imprezami. Wyniesienie się festiwalu gdzie indziej niczego przecież nie
      rozwiąże tylko zamiecie problem pod dywan.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka