Gość: gosc Pazura i Żak nie są z Warszawy... IP: 109.243.4.* 18.05.10, 20:10 Ale etykietki przykleja się łatwo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_exclusive A może jeszcze morze? IP: 81.219.57.* 18.05.10, 20:13 "wydzielenie fragmentu plaży dla okolicznych mieszkańców" - i co jeszcze? Może troszkę Bałtyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluntman Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 20:35 Cezary Żak (ur. 22 sierpnia 1961 w Brzegu Dolnym) Cezary Pazura (ur. 13 czerwca 1962 w Niewiadowie koło Tomaszowa Mazowieckiego) Rzeczywiście, Warszawiaki pełną gębą... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Ciszej nad tym morzem... 18.05.10, 20:47 Mieszkańcy (nawet nuworysze z Warszawy) powinni mieć zapewniony spokój... Którego zresztą brakuje nad całym naszym morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.mtnet.eu 18.05.10, 20:54 pod warszawą też protestują tacy bezmyślni, samolubni i roszczeniowi nowobogaccy, którzy myślą, że kupując cztery ściany drożej niż inni mają prawo do rządzenia się w całej dzielnicy. im nie podoba się pdomiot oferujący opiekę nad przedszkolakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blix Wieśniaki rządąi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.chello.pl 18.05.10, 20:59 Tutaj problemem nie są wcale jakieś tam aktorzyny, czy inni mieszkańcy Neptun Parku: w końcu każdy, jeżeli tylko da mu się przyzwolenie będzie zawłaszczał przestrzeń, choćby i kosztem bliżniego. To normalne. Problemem jest jednak ta nasza mierna-bierna urzędnicza maszyna, która przy byle nacisku, bezprawnie, niezgodnie z ogólnie pojmowanym interesem społecznym daje przyzwolenie na działania tego typu. Panie prezydencie weż Pan doope w troki i postaraj się to jakoś odkręcić dla własnego dobra. A co do Warszawiaków, oczywiście nie mogą oni być kojarzeni z tzw warszafką, tak jak nie adekwatne jest odnoszenie mieszkańca wsi do tzw Wieśniaka. Wieśniak to patologicznie nieprzystający do danego miejsca i czasu osobnik i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.152.133.73.dsl.dynamic.eranet.pl 18.05.10, 21:08 warszawka to stan umysłu, nie miejsce zamieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... 18.05.10, 21:16 To zemsta Warszawiaków za desant gdański! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTINEX Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.chello.pl 18.05.10, 21:19 NIE JESTEM FASZYSTA,ALE WOZONKO WARSZAWKI TO ICHNI RYTUAL CHYBA-MASZ KASE,TO SIE WOZISZ...ps.-POZDRO DLA BUROLI Z WAWY. Odpowiedz Link Zgłoś
bufoniasty Strasznie paskudne to osiedle- zdjecia 18.05.10, 21:37 www.mapofpoland.pl/Gdansk,zdjecie,6,22586,Osiedle-Neptun-Park.html#galeria A moze jest jakis inny Neptun Park? bo tu to za darmoche bym nie zamieszkal. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Strasznie paskudne to osiedle- zdjecia 18.05.10, 22:01 Dokładnie to. Krauze je wybudował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parostatek osiedle jak osiedle- ta impreza to kiczowisko IP: *.chello.pl 18.05.10, 22:10 syf, brud i badziewiarnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: osiedle jak osiedle- ta impreza to kiczowisko IP: *.chello.pl 18.05.10, 23:02 a Ty gdzie mieszkasz ? Chetnie zobaczę, gdzie mieszkają ci, którzy uważają, że u nas jest syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufoniasty Hm, sprawdz sobie po IP jesli potrafisz ? IP: *.c3-0.wsd-ubr1.qens-wsd.ny.cable.rcn.com 19.05.10, 02:04 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Hm, sprawdz sobie po IP jesli potrafisz ? IP: *.chello.pl 19.05.10, 12:53 nie bede sprawdzac, skoro nie podajesz zdjecia jak to zrobiles do osiedla powyzej to znaczy ze sie wstydzisz. czy ladne to pojecie wzgledne, jednak syf i brud wzgledne nie sa. tylko ktos, kto albo tu nie byl, albo przemawia przez niego zawisc, moze uwazac ze jest tu brudno. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bufoniasty Prosze bardzo IP: *.tmodns.net 19.05.10, 15:12 Ja sie nie mam czego wstydzic. Mieszkam w pieknej,pelnej zieleni , starej i zasobnej dzielnicy. queens.about.com/library/weekly/bl-forest_hills_gardens1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Strasznie paskudne to osiedle- zdjecia IP: *.chello.pl 18.05.10, 23:12 nie Krauze tylko Pomeranka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mily sasiad Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.aster.pl 18.05.10, 22:01 Autor artykułu jest żałosny. Jaka Warszawka!!!??? Każdy ma prawo kupić dom w Gdańsku i wtedy jest gdańszczninem chyba a nie warszawką. A impreza to jedno wielkie chlanie i ryk. Nie artystów tylko żuli przepędzają. Panie C.P. niech Pan się nie daje.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allensteiner Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.05.10, 22:36 Panie Cezary! Pan pozwolił deweloperowi wcisnąć se kit? Zapomniał pan, co z nim można zrobić? Gazecie pan się skarży? A gdzie pańskie znane z filmów metody? Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Warszawka to cholota narzucajaca wszystkim wlasne 18.05.10, 22:46 przyzwyczajenia....czesto prymitywne i chamskie. Niestety mialem juz wielokrotnie z taka cholota do czynienia..i to wlasnie nad morzem gdzie czuja sie coraz pewniej.Czas by miejscowi sie upomnieli o troche kultury i wychowania od tej grupy nieswornych obcych przybyszy . Odpowiedz Link Zgłoś
5p-factory Re: Warszawka to cholota narzucajaca wszystkim w 19.05.10, 17:30 Wiesz Igel, Warszawkę tworzą różne przyjezdne ludki, które niczego wspólnego z Warszawą nie mają. a sam fakt, że ich samochody mają warszawskie numery albo się lansują że są Warszawiakami (od kilku lat lub kilku miesięcy) to chyba nie powód aby nazywać ich Warszawą??? Prawdziwa Warszawa jest zadeptana i przytłumiona przez przyjezdnych arogantów, którzy zabierają nam pracę i windują ceny nieruchomości bo "kaczki sprzedali" i "się osiedlili w stolycy, w tej okropnej stolycy co to tylko pracę i edukację daje a wszyscy jakoś o tym zapominamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela.ela Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: 109.243.106.* 18.05.10, 22:52 Ja jestem Gdańszczanką. Urodziłam się Tam i zamieszkiwałam 38 lat.Teraz mieszkam w Gdyni / też nadmorskie miasto - do wiadomości tych przyjezdnych/ i też poproszę o kawałek plaży .A co ? Też mi się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut1509 Re: Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów IP: *.chello.pl 18.05.10, 22:58 a ja prosze pani urodzilem sie w Pcimiu Górnym i mieszkałem tam 681 lat, następnie przeprowadziłem się do Pcimia Dolnego i tam zamieszkiwałem 847 lat. Teraz mieszkam w SOPOTU i chce MOLU dla siebie? Mogiem? Jótro idem z wnioskiem? Nie chcem ale muszem. O CO LOKO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela.ela Re: Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów IP: 109.243.106.* 18.05.10, 23:19 To proszę wrócić do swojego apartamentowca i zacząć się uczyć języka obowiązującego nawet w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z żabianki Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: 94.78.166.* 18.05.10, 23:53 Mieszkam na pobliskiej Żabiance. Najpierw sie wqrzylem, ze beda sie tu jacys artysci rzadzic, ale w sumie to maja racje. Jedna glosna impreze / 2 tyg mozna zniesc, ale ciagla lupanka pod oknami jest irytujaca. Mnie w sezonie podobnie denerwuje przymus "umilania" plazowania muzyka. Najblizej mam na plaze w Jelitkowie (mam male dziecko, wiec daleko nie chodze), a tam przez caly sezon kakofonia najrozniejszej muzyki. Czy juz naprawde nie da sie zrobic imprezy bez tego halasu? A moze czas wprowadzic podatek od zasmiecania przestrzeni publicznej muzyka? Niech ZAIKS placi. Nie kazdy ma ochote sluchac muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobowtur Pazury Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.chello.pl 19.05.10, 02:25 Czaruś, jeżeli chciałeś ciszy i spokoju, trzeba było kupić mieszkanie w lesie, na zadupiu. Kupiłeś w przestrzeni publicznej, niedaleko plaży publicznej. Pretensje możesz mieć tylko do Siebie, bo trudno uwierzyć w taki kit jak dostęp prywatny do publicznej plaży. Żal mi Ciebie i proponuję wycofaj swoją kasę z Gdańska. Gdańsk nie straci, a Ty będziesz miał możliwość dokonania lepszej inwestycji, proponuję las, bagno, uroczysko, step, ..., a może jakieś lotnisko powojskowe.Im jesteś starszy tym bardziej żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... 19.05.10, 07:18 Podobno mamy demokratyczne wladze , podobno my, owe wladze, wybieramy...-Zblizaja sie wybory;-Owce , owce ,do urn ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z W-wy Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: 193.192.62.* 19.05.10, 07:26 Od kiedy dziennikarzyku pan Pazura jest z Warszawy? Taki sam przybysz jak 90% populacji tego miasta. Żeby nazywać się Warszawiakiem to trzeba tu żyć przynajmniej od trzech pokoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
dranicus Re: Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów 19.05.10, 07:43 Nie rozumiem tylko dlaczego niektórzy piszą o Cezarym Żaku, skoro jego nazwisko nie padło w artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawski cwaniac Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: 91.211.84.* 19.05.10, 08:40 Wszyscy znaja w całej Polsce warszawskich cwaniaczków! I tutaj teraz to oni nie sa warszawiakami naprawde zenujace podejscie warszawki!!Ale jak cos to wszyscy ich kochaja i sie nimi chwala jakimi to oni sa wspaniałymi aktorzynami i wtedy z duma wszyscy sie pusza ze sa tak warszawiakami.aler teraz to juz nie! Mieszkaja,pracuja i sa zamelfdowani w tej zgniłej warszawce i auta tez maja w warszawce zarejestrowane! Jak widac warszawka pokazała tutaj poziom dokładnie taki jak pazury czy warszawskiego cwaniaczka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.toya.net.pl 19.05.10, 09:03 "Jednym z nich jest znany aktor Cezary Pazura." no proszę, jak to się źle naszym biedakom artystom powodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.torun.mm.pl 19.05.10, 09:10 a co to za artyści z reklam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trójnik:D Warszawka rządzi się w Gdańsku. IP: *.tktelekom.pl 19.05.10, 09:21 Pamietam jak swego czasu lata 90te częsć "pruszkowa" chciała "rzadzic' w Trójmieście... heeh było hasło .. wiecie co macie zrobić wszystko na mój koszt ..powiedziały chłpaki z trójmiasta sperd.... warszawka aż miło :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... IP: *.wspolnotagdanska.pl 19.05.10, 09:27 taaa, tylko ta głośna muzyka i puszki to namiot piwny pana booogdana... Odpowiedz Link Zgłoś
kfasik85 Warszawka rządzi się w Gdańsku. Goni artystów z... 19.05.10, 09:30 No tak, może jeszcze zażądają całkowitego zamknięcia plaży dla ludzi i mew bo będą im za głośno skrzeczeć pod luksusowymi mieszkankami... Niedługo to pierdnąć nie będzie można na powietrzu bo przecie ogłuchną od tego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm To nie tak powinno być! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 09:38 Miasto powinno zapłacić mieszkańcom za uciążliwości związane z takimi imprezami. Wyniesienie się festiwalu gdzie indziej niczego przecież nie rozwiąże tylko zamiecie problem pod dywan. Odpowiedz Link Zgłoś