Gość: piotr.obluze IP: *.gdynia.mm.pl 23.07.10, 22:21 mam nadzieje, ze sie odnajdzie. 3mam kciuki choc nie lubie Rutkowskiego. A dla was mlodziezy przestroga na przyszlosc.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bożydar Rutkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 00:55 Nikt inny tylko superekspert Rutkowski wyjaśni tą sprawę.Może wogóle dostał przepustkę z aresztu żeby rozwikłać tą sprawę.Boże to musi być naprawdę desperacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Znam Iwone prywatnie i wogole,ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 02:00 No wlasnie.. wiecie co mysle.. Obym sie mylił ! Niech nawet ten zlodziej ja znajdzie, ale oby sie znalazla żywa.. niestety szanse na to maleja.. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Nie wiem czy szczęśliwie ją odnajdą. 24.07.10, 10:32 Wiem że rodzinę skutecznie oskubie pan detektyw. Ten gostek nie ma już nigdzie wejść a umiejętności ma jak każdy sierżant ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Poszukiwania Iwony. W desperacji zatrudnili Rut... IP: *.chello.pl 24.07.10, 10:36 może do Człuchowa ? Jackowski jest psychometrykiem i odnajdowanie zaginionych to jego specjalność Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: Poszukiwania Iwony. 24.07.10, 12:15 No wlasnie! Zamiast skompromitowanego detektywa powinni byli zatrudnic renomowanego jasnowidza... On juz przeciez odnalazl wiele osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Poszukiwania Iwony. IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 13:09 już zatrudnili, zobacz w poprzednim artykule. wskazywał na jastrzębią górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamelazrpa Wg mnie Iwona poszla na randke z nowo poznanym IP: 41.146.54.* 24.07.10, 21:35 facetem, ktory zaproponowal jej spacer po plazy. Glupio bylo jej przed przyjaciolmi, dlatego pod byle pretekstem Iwonka odlaczyla sie od nich. Po odlaczeniu sie od przyjaciol Iwona dokladnie wiedziala dokad zmierza. Z kim tanczyla, moze ktos ja zaczepil, czy wychodzila aby sie przewietrzyc, na kogo patrzyla, z kim rozmawiala nawet przez minute. Kazdy szczegol z dyskoteki jest wazny. I jeszcze jedno: Czyj to byl pomysl, aby wlasnie tam isc sie zabawic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Poszukiwania Iwony. W desperacji zatrudnili Rut... IP: *.toya.net.pl 03.08.10, 16:57 To żałosne...nic do tej pory nie ustalili...na monitoringu widac faceta opierajacego sie o barierke uliczna...czeka najwyrazniej...potem mija ja..i rozmawia przez tel...to wyglada na zorganizowane porwanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Poszukiwania Iwony. W desperacji zatrudnili Rut... IP: *.toya.net.pl 03.08.10, 17:01 Wydaje się, że powinni...bardzo dokładnie obejrzeć miejsce gdzie bawiła sie..i znajomych...a przede wszystkim namierzyc goscia z recznikiem.przeciez sa fachowcy,ktorzy potrafia zrobic portret na podstawie zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Poszukiwania Iwony. W desperacji zatrudnili Rut... IP: *.toya.net.pl 03.08.10, 17:02 Na monitoringu widac dokladnie,ze moze to byc zorganizowana akcja porwania...ktos musial wiedziec,gdzie ona mieszka,ze bedzie na imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Poszukiwania Iwony. W desperacji zatrudnili Rut... IP: *.toya.net.pl 03.08.10, 17:05 Rutkowski zna sie na rzeczy...choc czasem popelnia bledy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: W desperacji zatrudnili Rutkowskiego ??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.10, 18:04 Może i to dość kontrowersyjny detektyw. który zasłynął w czasach wielkiej korupcji i ogólnego bezprawia, ale jedyny godny uwagi. Na całym świecie z takich usług się korzysta i nie trzeba być koniecznie desperatem - prawda? Ktoś tu wspomniał o wizji p. Krzysztofa i tej "górze", ale nie koniecznie to musi tyczyć się konkretnej miejscowości, to może doskonale być skojarzeniem i dotyczyć wielu bliskoznacznych pojęć. Te działanie to szukanie igły w stogu siana, kiedy umysł zbyt mały trzeba szukać innej rady, a jak pomocna to też nie należy się wstydzić. Ja też sceptykiem jestem kiedy chodzi o różne wiedźmy, wróżki, szeptuchy i podobnej maści kombinatorów łatwego zarobku, nie oceniam zdolności jasnowidza z Człuchowa, choć kiedyś na poszukiwaniach zaginionej osoby miałem od niego kartkę z ręcznie narysowanym planem z dopiskiem lub odbicie lustrzane w okolicy (czy coś podobnie?), oczywiście zostało to zbagatelizowane, a na pomoc było już za późno i po czasie okazało się trafnym wskazaniem, lecz o wiele dalej w terenie. Może jednak warto i tu zaryzykować, skoro do tej pory jest jak widzimy, a nie jest dobrze ? Daje się tu zauważyć dziwne obwinianie władz miasta, jakoby niechętnie dawały namacalnych środków na dodatkowe płatne policyjne patrole. A właśnie, czy w tych miejscach i wtedy były jakoweś i czy coś podejrzanego nie zauważyły, jakoś nic się o tym nie wspomina, czy to nie jest dziwne ??? A i świat działający na tzw. "pograniczu prawa" też powinien coś w tej materii swoimi kanałami wyniuchać, to też w jego interesie winno leżeć - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re: W desperacji zatrudnili Rutkowskiego ??? 10.08.10, 17:15 ciekawe na ile w tym prawdy? Teraz już w grę nie samo w sobie zaginięcie, a duże pieniądze wchodzą, czy ktoś z "Góry" ma nad kontrolę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACzUCHA Re: W desperacji zatrudnili Rutkowskiego ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.10, 00:15 ale bez przegiecia!!!! z tym usuwniem bo kazdy ma prawo do wyrazania swojego zdania...!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACzUCHA Poszukiwania Iwony. W desperacji zatrudnili Rut... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.10, 00:01 TY IDIOTO,DEBILU !BO INNYCH SLOW NIE MOGE ZNALEZC...TWOIM ZDANIEM OSZUKIWANIE LUDZI I ROBIE ICH W H..A TO TWOIM ZDANIEM JEST DOBRE,A NAWET BARDZO DOBRE JEST SUPER ???!!!!!!!!!!!!NO NIE WIEM BO JEZELI TY MASZ TAKIE PODEJSCIE TO DLA MNIE JESTES NIKIM!!JESTES DLa mnie mnie zwykla szmata...i pewnie srasz barszem......palo do lania.................!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACzUCHA Poszukiwania Iwony. W desperacji zatrudnili Rut... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.10, 00:20 TY IDIOTO,DEBILU !BO INNYCH SLOW NIE MOGE ZNALEZC...TWOIM ZDANIEM OSZUKIWANIE LUDZI I ROBIE ICH W H..A TO TWOIM ZDANIEM JEST DOBRE,A NAWET BARDZO DOBRE JEST SUPER ???!!!!!!!!!!!!NO NIE WIEM BO JEZELI TY MASZ TAKIE PODEJSCIE TO DLA MNIE JESTES NIKIM!!JESTES DLa mnie mnie zwykla szmata...i pewnie srasz barszczem......palo do lania.................!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-23 Re: Poszukiwania Iwony. W desperacji zatrudnili R IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.11.10, 15:09 Rodzice zorientowali się, że Iwona nie wróciła, dopiero następnego dnia po południu, byli pewni, że nocuje właśnie u tej koleżanki. lepiej późno ... Odpowiedz Link Zgłoś