Gość: Fakty Zielona Wyspa IP: *.nwrk.east.verizon.net 04.08.10, 15:18 wat-y w gore ,stosujcie podpaski! wszedzie zielono? zielona wyspa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Zielona Wyspa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 15:36 Ok. niech Ci będzie, ale z czyn ta zielona wyspa ma się wszystkim skojarzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona tima Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.08.10, 15:23 według relacji matki: nad ranem słyszy romowę pod oknem, mysli, że to dziewczyny wróciły z dyskoteki, Iwona ma spać u koleżanki, więc rodzina spi spokojnie dalej; rano myslą, że córka jest u koleżanki..ok, od tej strony wszystko się układa w jakąś całość. Dziwi fakt, że oprócz puszczenia dziewczyny samej w noc, koleżanka będąc pod domem jeszcze z nią rozmawiała i to nie pierwszy raz, a potem dopiero popołudniu wszyscy sie orientują, że Iwona zaginęła..kumpelka, która jest przyjaciółką i sąsiadką nie sprawdziła rano, czy dziewczyna wróciła....czas miałby tu znaczenie, nie mówie, że przyjaciele są winni, ale zbyt beztrosko zostało to przez nich potraktowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 16:10 hmmm... bycie pijanym nastolatkiem wracajacym po wakacyjnej imprezie do domu ma swoje jasne...jak i mniej jasne strony. Czasami dzwonilem do znajomych dopiero nastepnego dnia wieczorem... by uslyszec- "mam kaca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnowidz Wypiła tylko pół butelki wódki IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 15:48 > hmmm... bycie pijanym nastolatkiem wracajacym po wakacyjnej imprezie do domu ma > swoje jasne...jak i mniej jasne strony. > > Czasami dzwonilem do znajomych dopiero nastepnego dnia wieczorem... by uslyszec > - "mam kaca" Oficjalnie wypiła tylko pół butelki wódki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel odnosnie jasnowidzow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 15:59 nigdy mimo wielu prob nie zostalo udowodnione naukowo, ze zdolnosc jasnowidzenia istnieje uwazam jasnowidzow za wspolczecnych szamanow, a wiec dziwie sie, czemu z szamanow z Afryki sie smiejemy, a naszym jasnowidzom ufamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokole_oko Pod latarnią najciemniej IP: *.chello.pl 04.08.10, 16:06 Jest takie powiedzenie, że pod latarnią najciemniej. I to powiedzenie jest bardziej "skuteczne" niż cokolwiek. Więc może szukać w miejscach, które są mniej oczywiste, choć są najbardziej na widoku. Dla mnie teren parkowych alejek jest zbyt oczywisty, zbyt nachalny. A bardziej prawdopodobny jest ten, na który patrzymy codziennie, który mijamy codziennie, który być może "czytamy" codziennie. Można sparwdzić IP nie tylko osób które zamieszczają posty, ale również te, które tylko je czytają. Bandzior może monitorować posty. Powiecie, że to za dużo adresów do sprawdzenia? Niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Pod latarnią najciemniej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 16:42 Masz dużo racji "sokole_oko", ale też i widoczne zadatki na milicjanta, oby takich jak najmniej w policji, niech ludzie czytają i mają otwarte oczy, może się komu coś przypomni, napisze ? I możesz być pewny, że wiele IP tu piszących i podczytujących sprawdzono, a poszukiwania stoją w miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnowidz Mówka: zgwałcono żyrafę, wszyscy podejrzani IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 15:50 > Można sparwdzić IP nie tylko osób które zamieszczają > posty, ale również te, które tylko je czytają. Bandzior może > monitorować posty. Powiecie, że to za dużo adresów do sprawdzenia? > Niekoniecznie. Biegnie przez sawannę mówka i krzyczy: zgwałcono żyrafę, wszyscy podejrzani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croyance Re: Mówka: zgwałcono żyrafę, wszyscy podejrzani IP: 87.113.52.* 06.08.10, 16:01 Sprawdzcie mnie, do pisania uzywam 4 kompow i IPhona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re: Pod latarnią najciemniej 12.11.10, 06:50 Gość portalu: sokole_oko napisał(a): > Jest takie powiedzenie, że pod latarnią najciemniej. I to > powiedzenie jest ale czy tu też ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC kilkanaście osób na filmie.. IP: *.kielce.net.pl 04.08.10, 16:15 www.wiadomosci24.pl/artykul/sopot_zaginela_19_letnia_iwona_film_z_mo nitoringu_151860.html na pełnym filmie widać kilkanaście osób, jak to możliwe, że nikt nic nie widział, nie słyszał? Chyba, że Iwona nie krzyczała, nie uciekała, bo znała swojego oprawcę.. może to był ktoś znajomy komu ufała.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kilkanaście osób na filmie.. IP: *.kielce.net.pl 04.08.10, 16:16 www.wiadomosci24.pl/artykul/sopot_zaginela_19_letnia_iwona_film_z_mo nitoringu_151860.html Odpowiedz Link Zgłoś
fresh022 Re: kilkanaście osób na filmie.. 04.08.10, 16:45 Na tę dziewczyne kazdy mezczyzna zwróci uwage bo jest ładna. Nie widac w niej zahukanej myszki -idzie pewnie ,wyprostowana. Na filmie wyraznie mozna zobaczyc spojrzenia innych mezczyzn z uwagi tez na strój ale wiadomo ze dziewczyna była na dyskotece co nie oznacza ,ze przez to musi byc zkrzywdzona! Odpowiedz Link Zgłoś
baczek_22 Re: kilkanaście osób na filmie.. 04.08.10, 16:31 Tak z ciekawości obejrzałem jeszcze raz filmik głównie aby przyjrzeć się tym 4 mężczyznom co się odwracają w wejście 63. Mialo to miejsce ponad 3 minuty po przejściu Iwony, co mogło ich zainteresować ? wszyscy są ciekawi. A może usłyszeli krzyk stamtąd i się odwrócili ale po chwili krzyk zamilkł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.toya.net.pl 04.08.10, 16:29 Ludzie..zacznijcie powaznie szukac faceta z monitoringu...na tym skupcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.toya.net.pl 04.08.10, 16:32 To jest szokujace..minely dwa tygodnie...chodza po lasach..itp...a nikt nie skupia sie na znalezieniu goscia...to niewiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.toya.net.pl 04.08.10, 16:38 Obserwuje te poszukiwania juz od ponad tygodnia...i jestem w szoku...przeciez w taki sposob..nigdy nic nie znajda..po co jasnowidz...ludzie...sa zdjecia...jest facet widoczny..przwie namacalny...i od dwoch tygodni jest igla w stogu siana?! Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie 04.08.10, 16:54 Facet niestety wyglada jak sto tysiecy innych, w zyciu bym go nie rozpoznala na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.leczyca.vectranet.pl 04.08.10, 17:07 A co z tymi chłopakami,którzy przy końcu nagrania z monitoringu,jak na komendę oglądają się w stronę wejścia na plażę? Do tej pory żaden z nich nie odezwał się nawet anonimowo?? Nikt ich nie próbuje szukać? Iwony nie można znaleźć,to szukajmy świadków a i ci powinni sami się odezwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnowidz Nie życzą sobie być kolejnymi podejrzanymi IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 16:26 > A co z tymi chłopakami,którzy przy końcu nagrania z monitoringu,jak na komendę > oglądają się w stronę wejścia na plażę? Do tej pory żaden z nich nie odezwał si > ę > nawet anonimowo?? Nikt ich nie próbuje szukać? Pewnie nie życzą sobie być kolejnymi podejrzanymi Rutkowskiego i ozdabiać twarzami codzienne wydania Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racjonalista Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.chello.pl 04.08.10, 17:01 to jest chyba KONIEC Jackowskiego .. był na miejscu szukał, itp.. facet może stracił dar - nie ni widzi - szkoda, bo Policja wiele razy z niego korzystała i był skuteczny - czy to koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 17:16 A mnie tu nic nie dziwi, ani działania policji, udział sławnego detektywa, najlepszego jasnowidza kraju jak i cała ta nieudolna jak praktycznie każda akcja tego typu. Kiedyś w rozmowie od tzw."stróża prawa" usłyszałem dziwne wymowne słowa - można człowieka szukać nie znaleźć nigdy - Wiele już czasu upłynęło i byłem przekonany, że wygłupił się trochę, chcąc podkreślić swoja rangę i pozycję społeczną. Zastanawiam się czy gdyby nie szukano zaginionych wcale byłby inny skutek? Czy tu też przypadek musi zadecydować, choć trudno w jego istnienie uwierzyć, kiedy to zawsze po sobie następujący ciąg dalszych wydarzeń. A chciałem tylko powiedzieć że nie ma róży bez ognia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.amtelecom.net 04.08.10, 17:09 ja nie rozumiem tego,ze jesli ja ktos gwaltownie zaatakowal(czy chcial porwac,wciagnac do samochodu itd,)to ona miala w rekach buty,wiec ona powinny upasc na ziemie,wiec ktos jeszcze te buty zabieral,a np recznik rzucil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.ksi-system.net 04.08.10, 18:48 ale wez pod uwage że jesli ktos ja rzeczywiscie napadl, i upuscila buty, to jej poszukiwania zostały rozpoczete zbyt PÓŹNO aby odszukac taki dowod jak buty czy torebka... latem o swicie w nadmorskich kurortach przechodza sluzby porzadkowe ktore wszytsko sprzataja i oprozniaja kosze, widok butow czy torebki w smietniku nikogo nie zdziwi bo "co te dzieciaki po imprezach gubią, to Pan nawet by nie uwierzył". opieszalosc policji i tyle. stracili duzo czasu i duzo mozliwych dowodów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.chello.pl 04.08.10, 17:10 Tak zwani jasnowidzowie tylko pasozytuja na ludzkich tragediach. Ich wizje sa tak ogolnikowe, ze do niczego nieprzydatne, natomiat po fakcie, gdy juz wiadomo co sie stalo - zawsze mozna powiedziec, ze cos bylo na rzeczy i oglosic to sukcesem jasnowidza. Na miejscu policji bym nie sluchal tych szarlatanow i ich bredni! Mamy zaginionej dziewczyny nie winie, że korzysta z uslug pana Jackowskiego (ktory probuje sie przy okazji tej glosnej sprawy wylansowac tak jak pan Rutkowski - notabebe obaj tylko sieja zamet i co chwila wymyslaja nowe teorie na temat zaginionej sprzeczne z tym co mowili wczesniej), bo tonacy brzytwy sie chwyta, ale policja nie powinna ulegac takim typkom i robic swoje czyli dzialac racjonalnie, czyli przede wszystkim przsluchac dokladnie wszystkich znajomych Iwony, bo tu jest klucz do rozwiklania tej zagadki (moim czyli niejasnowidza zdaniem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 17:31 Najczęściej bywa, że pierwsza myśl to złota myśl - prawda? Być może ktoś zakłóca wizjonerowi możliwość widzenia oczami duszy? za tydzień lub dłużej zapomnimy o sprawie i żyć będziemy dalej bogatsi o kolejne doświadczenia życiem pisane ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al jaki wizjoner? IP: *.chello.pl 05.08.10, 05:26 Cwany szarlatan, a nie wizjoner. Tylko szum medialny robi dookoła siebie, żeby kaskę trzepać na naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: jaki wizjoner? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.10, 05:50 "Silna wrażliwość, którą tak wielu się chełpi, jest najczęściej następstwem zaniku rozumu." - Georg Christoph Lichtenberg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Djandy Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: 213.192.70.* 04.08.10, 17:31 Niewiem czy ktos juz odpisał na wczesniejsze spostrzeżenie odnosnie telefonu komórkowego.Czy dzisiejsza technika nie pozwala na zlokalizowanie telefonu komórkowego?Mimo jego wyłączenia?W sprawie Śp.Ani kltora popełniła samobójstwo policja odnalazła nagranie z przesłanego mmsa a tu nie mozna namierzyc tel po numerze imei czy jak to to sie zowie??Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobotka Mi wychodzi.. IP: *.206.244.1.jpk.pl 04.08.10, 19:01 Ja próbowałam co nieco wyciągnąć z siebie i kart na temat Iwony. Zły człowiek i gwałt - to ją spotkało. Facet ma rodzinę, ale też wcześniejszy zatarg z prawem. Był podpity lub pijany. Raczej z kasą. Wyższy dużo od niej, od początku zły zamiar. Ciało jest w miejscu zbrodni . Obok jakiś młyn lub szopa, stare.Znajdą ją. , ale nie w ciągu paru dni. Z drugiej strony gdzie jest – jest knajpa. Dużo roślinności i ciemne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Mi wychodzi.. IP: *.4web.pl 04.08.10, 19:57 Jak teraz kazdy ma zamiar wypisywać takie durnoty na forum, to lepiej, zeby w ogóle nie pisał. Od sledztwa sa policjanci, a nei jakieś cholerne tarocistki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Mi wychodzi.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 22:17 Gość portalu: sobotka napisał(a): > Ja próbowałam co nieco wyciągnąć z siebie i kart na temat Iwony. > Ciało jest w miejscu zbrodni . Obok jakiś młyn lub szopa, stare.Znajdą ją. , > ale nie w ciągu paru dni. Z drugiej strony gdzie jest – jest knajpa. Dużo > roślinności i ciemne miejsce. To stąd ta ujmująca zieleń we wszystkich wizjach może, albo dużo jeszcze nadziei na znalezienie Iwony w niezmiennym stanie? Oby ten drugi wariant ! Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Mi wychodzi.. 04.08.10, 22:19 No juz chyba bardziej ogolnie nie mozna bylo. To taka wizja horoskop, pasuje do 90% zbrodni ('czasem lubisz byc wsrod ludzi, ale czesto lubisz byc sam' etc. etc. etc.) Odpowiedz Link Zgłoś
medium33 Re: Pierwsza myśl, złota myśl 04.08.10, 23:09 s-1 napisał: > Najczęściej bywa, że pierwsza myśl to złota myśl - prawda? Święta prawda, nigdy jej nie zmieniam :) > Być może ktoś zakłóca wizjonerowi możliwość widzenia oczami duszy? O widzisz, jesteś na dobrym tropie ;) Człowieku, nie ma czegoś takiego jak doskonałe jasnowidzenie, zawsze są granice błędu > za tydzień lub dłużej zapomnimy o sprawie i żyć będziemy dalej > bogatsi o kolejne oświadczenia życiem pisane ... powiedział, co wiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Pierwsza myśl, złota myśl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 23:29 Medium33 jak jesteś takim dobrym wizjonerem to bardzo proszę przedstaw własną wizję, może ona przy rozwikłaniu tego tajemniczego zaginięcia okaże się choć w niewielkiej mierze przydatną. Myślę że nie należy się wstydzić niczego a i sam mistrz też chyba nie śmiałby mieć Ci za złe - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konata A może... IP: *.chello.pl 04.08.10, 19:28 A może warto by sprawdzić takie miejsca gdzie ciągle jest nieprzyjemny zapach? Może (nie daj Boże) jej ciało leży właśnie w takim miejscu, a jego zapach jest maskowany przez inny? Są w Gdańsku przecież takie miejsca gdzie ciągle śmierdzi np. niedrożną studzienką, szambem czy coś. Weźmy np. Stogi. Obok głównego wejścia na prawo, tam gdzie jest chyba jakiś camping, zawsze śmierdzi. To są tylko moje pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.rev.pro-internet.pl 04.08.10, 20:08 bardzo dobrze ze media naglasniaja te sprawe, takim zwyrodnialcom trzeba sie przeciwstawic, wiele osob znika w kraju corocznie statystyki sa bezlitosne, postepowania organkow standardowe, czyli nijakie, zrozpaczona rodzina robi co moze a Sopocka/ nie nazwe przez grzecznaosc/ widac tylko z radarem przed starym komisariatem lub na Malczewskiego i tyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.idev.pl 04.08.10, 20:44 Czarno to widzę, wszędzie się słyszy, że policja dysponuje najnowszym sprzętem, a ich metody są nowoczesne ale nigdy bym nie przypuszczał, że chodzi o technologię "nie z tej ziemi"... Średniowiecze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burydzik prawda o jasnowidzu IP: 85.222.87.* 04.08.10, 20:52 Oficjalnie policja mówi, że to nic nie wnosi. Ale także oficjalnie Jackowski ma kilkaset potwierdzeń z policji i podziękowań - od komendantów rejonowych. Ma tego na pęczki. Ktoś próbuje to weryfikować przy pomocy statystyki. Więc jest problem. Jackowski ma na ok 20 lat pracy ok 2 rozwiązanych przypadków miesięcznie - potwierdzonych z rejonowych komend - podziękowania za pomoc która okazała się skuteczna. Tymczasem przyjeżdza do niego kilkanascie osób dziennie. Liczmy 10 dziennie. Miesięcznie powiedzmy 250. 250 przypadków gdzie nie pomógł i 600 na 20 lat gdzie pomógł. niech więc sobie kazdy sam odpowie czy zabobon czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burydzik Re: prawda o jasnowidzu IP: 85.222.87.* 04.08.10, 20:55 tu są te dokumenty policyjne www.krzysztof-jackowski.info/gal.php?kategoria=dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: prawda o jasnowidzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 22:25 Gość portalu: burydzik napisał(a): > tu są te dokumenty policyjne > rel="nofollow">www.krzysztof-jackowski.info/gal.php?kategoria=dokumenty Może niewiele, ale zawsze coś - prawda? :D Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: prawda o jasnowidzu 04.08.10, 22:08 Dobry kryminolog potrafi rozwiazac sprawe czesto nie ruszajac sie zza biurka. Oficjalne podziekowania za pomoc ... pewnie takie dostaje tez kazdy wolontariusz, ktory pomagal przy sprawie, taka procedura i nic nie znaczy. A ze policja wierzy w bzdety, to i sie moze sugeruje jasnowidzem i jego okolnikami. Wizje tyou 'w wodzie', 'w lesie', 'cos zlego sie wydarzylo' to zadne wizje. Jakby Jackowski podal nr samochodu rejestracyjnego np., o, to bylby jakis dowod. Ale nie takie ogolne, wynikajace czesto ze zdrowego rozsadku, przewidywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: prawda o jasnowidzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 22:23 croyance napisała: > Jakby Jackowski podal nr > samochodu rejestracyjnego np., o, to bylby jakis dowod. Ale nie takie > ogolne, wynikajace czesto ze zdrowego rozsadku, przewidywania. A masz 6 i 9 w swojej rejestracji ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: prawda o jasnowidzu IP: *.centertel.pl 04.08.10, 23:42 Ale z matematyka masz problem..."POWIEDZMY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: 80.51.97.* 04.08.10, 21:02 Sam jest podatnikiem kretynie. ZAJRZYJ NAJPIERW TU - ZANIM SIE WYPOWIESZ: www.krzysztof- jackowski.info/gal.php?kategoria=dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmer Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.mysliborz.vectranet.pl 04.08.10, 21:47 proponuję zastanowić się dlaczego wokół tego zaginięcia TYLE SZUMU? wejdźcie na www. zaginieni.pl i przekonajcie się, że takich tragedii jest mnóstwo... i co, tamci mniej ważni, żeby ich szukać?????????? Pieniądze to nie wszystko...Czasami jednak warto odwrócić uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikke Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.adsl2.static.versatel.nl 04.08.10, 21:59 interesujace......... zwlaszcza w kontekscie tego, co ktos napisal, ze 90% zaginiec ma jakies motywy rodzinne........ ale z drugiej strony policja tez zna statystyki, najczestsze podloze roznych przestepstw, wiec czas pokaze czy masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 22:39 BŁAGAM PRZESZUKAJCIE BAGNA ZA PIASTOWSKA!!! TYLKO TEN TEREN PASUJE DO WIZJI PANA JACKOWSKIEGO. tam jest woda, droga, szopy, baraki i las. Nikt tam nie szukał z tego co wiem a tam chyba nawet diabeł nie chadza tak mroczne jest to miejsce, nie wiem czemu ale ja czuję że to tam, bardzo bym się chciała mylić. bardzo. Mojemu znajomemu się śniło że to tam. wszystko trzeba sprawdzić. Sprawa Iwonki spędza mi sen z powiek bo znam ją...kochana dziewczyna. Proszę przeszukajcie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.chello.pl 04.08.10, 22:50 Lepiej zbierz kilka osób i sami poszukajcie, bo odezwy na forum nic nie dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 13:42 szukaliśmy ale było nas mało, tam trzeba tabuny ludzi żeby iść metr od siebie tyle jest zarośli, głębokich nkrzaków, moczarów itp. nie da się w kilka osób... Odpowiedz Link Zgłoś
baczek_22 Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie 04.08.10, 23:01 Dobrze ze piszesz o takich sprawach, ale policjanci ani Rutkowski nie czytają forum :/ niestety. Jedyne co można zrobić to powiadomienie mamy Iwony o tym miejscu wtedy jest duza szansa ze zbierze grupę przyjaciół/znajomych i zaczną przeszukiwać teren. Najlepiej w dzień szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 23:42 baczek_22 napisał: > Dobrze ze piszesz o takich sprawach, ale policjanci ani Rutkowski nie czytają > forum :/ niestety. Jedyne co można zrobić to powiadomienie mamy Iwony o tym > miejscu wtedy jest duza szansa ze zbierze grupę przyjaciół/znajomych i zaczną > przeszukiwać teren. Najlepiej w dzień szukać. To fakt, zapewne im się nie chce tych wszystkich naszych wypocin czytać, ale też i po co, jak nic i tak do sprawy nie wnoszą, a takie siedzenie przed monitorem na wzrok prawdopodobnie szkodzi, a to muszą być zdrowi i sprawni ludzie - prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baczek_22 Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie 04.08.10, 23:47 Prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 13:44 pisałam już że szukaliśmy, ale było nas za mało, tam na prawdę musi być sporo ludzi bo tereny są niedostępne i bardzo mroczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.centertel.pl 04.08.10, 23:58 to zadzwon na policje...zamiast zaryywacnoce.... boze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.chello.pl 04.08.10, 22:54 Niby nic w tym nie jest, ale cos w tym jest... zawsze było, jest i będzie. Otwarte umysły daja wiarę w zdolnosci nadprzyrodzone...Ludzie wierzą w cuda, ktore czynił Jezus /nie będe podawac przykładów, bo kazdy katolik je zna/, a nie są w stanie uwierzyc w to, ze ktos może miec wizje i to nie po czyms? Dziwne. Wszelkie metody, jesli wchodzi w grę zycie ludzkie - są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carol4210 Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.ip.media3.com.pl 04.08.10, 22:59 Oczywiście ze woda, po lewej za płotem i wydmami jest Bałtyk inaczej Zatoka Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pick.up Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 02:14 www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100103/MAGAZYN/778347679buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pick.up Re: Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 02:15 www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100103/MAGAZYN/778347679 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avi ;> torebka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 11:32 Ja prawie od początku jak większość z was obsewuję tą całą sytuację, jestem z Gdańska i dziwnie się czuję myśląc o tym że znam wszystkie miejsca o których piszą. Zastanawiam się co mogło się stać i czy ta dziewczyna nadal żyje. Nie rozumiem dlaczego zostawiła swoją torebkę w klubie i powiedziała potem koleżance żeby jej przyniosła na balkon. Dlaczego na balkon? przecież mogła zaczekać do następnego dnia.. co za rozmowy słyszała jej mama .. pod oknem ? <coś chba o tym pisalini> nic z tego nie rozumiem .. dziwny wydaje mi się pomysł jednej z os. która napisała że Iwona mogła zabić swojego napastnika szpilkami .. wszyscy skupiają się na facecie z filmu ale moim zdaniem to byłoby za proste < ej ale gdzie on ma swoje buty? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: torebka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 16:24 Na nogach miał obuwie typu adidas, jak podają od Rutkowskiego i jak się okazuje to prawdopodobnie duże chłopisko ok 1,90 m wzrostu, ale czy on, dowiemy się dopiero jak odnaleziony zostanie, teraz mus jest nam domniemywać o jego niewinności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina . Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.chello.pl 05.08.10, 14:43 Do ele_gancki Słuchaj szczylu .. nigdy nie udzielam się ale jak zobaczyłam Twoj komentarz to sie załamałam poziomem Twojej inteligencji !! znam Adrie i nigdy nie zrobila by nikomu krzywdy !! Nigdy nie zadzwonila by do kolegow jak to ujułeś '' bandziorow'' bo nawet takich nie ma ! Jesteś załosny nie wiesz co Ci ludzie przeżywaja więc lepiej sie zamknij bo jedyne co wychodzi z Twojej mordy to gó... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.toya.net.pl 05.08.10, 15:30 Nie wierze...by facet przetrzymywal zywa Iwone tak dlugo...gdzies w poblizu...to niemozliwe..na miejscu policji..sprawdzilabym wszystkie studzienki..i zakamarki w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś