Gość: Na Helu W niedzielę rekonstrukcja bitwy z Normandii na Hel IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.10, 11:51 W weekend zaczyna się D-Day Hel 2010 - cykliczna impreza plenerowa rekonstruująca walki prowadzone w czasie "kampanii normandzkiej" w 1944 roku Czy to wiadomość aktualna? Nie. Dla Gazety Wyborczej wciąż kilkanaście osób z koszulkami z pytajnikiem w marszu "Tylko Dla Iwonki", którego nikt ze spacerowiczów nie chciał poprzeć, jest tematem numer jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Helu Dzień bez Iwony Wieczorek na czołówce dniem straco IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.10, 11:52 Niezmiennie, dzień bez Iwony Wieczorek na czołówce dla Wyborczej dniem straconym. Odpowiedz Link Zgłoś
katja Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopocie 15.08.10, 12:07 Bez znaczenia ze tyle o Iwonie, kazdy czlowiek sie liczy na wage zlota. Jak by mnie to dotknelo to bym zrobila tak samo, moze inne rodziny nie chca rozglosu (bo cos za cos) albo wcale sie o to dziecko nie troszczyli ...co wy mozecie wiedziec? Zawisc az bokami wam wychodzi,ze mama Iwony poruszyla niebo i ziemie zeby corke odnalezc. Mysle ze jak bedzieci mieli wlasne dzieci to inaczej to odbierzecie. Wziela bym z banku pozyczke na miljony aby tylko dziecko odzyskac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GW A może chcą, ale nie mają na to szans?! IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.10, 12:16 > Bez znaczenia ze tyle o Iwonie, kazdy czlowiek sie liczy na wage zlota. > Jak by mnie to dotknelo to bym zrobila tak samo, moze inne rodziny nie chca > rozglosu Może inne rodziny nie chcą miliona złotych, poszukiwań nawet z powietrza, medialnej kampanii? A może chcą, ale nie mają na to szans?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ork z ozark Re: Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopo IP: 195.245.226.* 15.08.10, 14:09 mam dwoje dzieci ....ale żadne moje dziecko nie wychodzi z podejrzanym towarzystwem na cała noc....nawala się przed imprezką połowką połówki......wiem gdzie jest...mam telefony do koleżanek,kolegów...można to nazwać totalną inwigilacją...ale kiedykolwiek któreś z nich idzie na imprezkę to jestem na stand- baju....zawsze gotowy...a tu dziewczyna baluje jak chce i kiedy chce ....a teraz płacz i zgrzytanie zębów...gdzie była matka wcześniej się pytam no gdzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
katja Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopocie 15.08.10, 12:24 No to co? Kazdy wykorzystuje swoja szanse. Liczy sie kazdy odnaleziony czlowiek. Mozesz w ten sposob zawsze zazdroscic tym ktorzy maja wiecej od ciebie a im wiecej ty masz to zawsze bedzie ktos kto ma jeszcze wiecej. Komuna wrocila? Moze kogos na to nie stac ale po co ta zawisc i brak empati dla mamy zaginionej dziewczyny i te wszystkie epitety? W kazdej sekundzie i w kazdym miejscu moze nas cos spotkac tragicznego i nasza rodzine, wiec troche pokory jest na miejscu. Nawet pijaka nikt nie ma prawa zabijac tylko z tego powodu ze jest w nalogu, to jego zycie i jego sprawa a wy nie przestepce obrzucacie tutaj brzydkimi slowami tylko matke Iwony i dziewczyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsz Tłumy na marszu IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.10, 12:52 i.iplsc.com/-/0000T5XP6HYCS0L1-C303.jpg Miał być wielki marsz w wielkim zaangażowaniem mieszkańców Trójmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks-9 Re: Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopo 15.08.10, 13:49 Szukajcie Jej w lesie,ale głębiej: bunkier,lub coś podobnego,bo ona nie zawoła...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ork z ozark.... Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopocie IP: 195.245.226.* 15.08.10, 13:56 dużo krzyku...szumu....marsze ..i inne pierdoły...bo rodzice kasiaści i tyle ...a gdzie byli kiedy 19 letnia całkiem atrakcyjna dziewczyna szwendała się po nocnych klubach w podejrzanym towarzystwie...teraz to krzyk ,płacz i zgrzytanie zębów....zniknęla i koniec jak kamień w wodę mało to znika dziewczyn.....patrz film Uprowadzona....to tylko film...ale z życia wzięty...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 15:10 Gość portalu: ork z ozark.... napisał(a): > dużo krzyku...szumu....marsze ..i inne pierdoły...bo rodzice > kasiaści i tyle ...a gdzie byli kiedy 19 letnia całkiem atrakcyjna > dziewczyna szwendała się po nocnych klubach w podejrzanym > towarzystwie...teraz to krzyk ,płacz i zgrzytanie zębów....zniknęla > i koniec jak kamień w wodę mało to znika dziewczyn.....patrz film > Uprowadzona....to tylko film...ale z życia wzięty.... Daruj sobie te wiejskie mądrości, z których nic nie wynika. Na jakim świecie Ty żyjesz? Swoją 19letnią córkę pewnie będziesz wszędzie prowadził za rękę. Jej matka znała ludzi z którymi pojechała do klubu. Iwona miała nocować u koleżanki, która wracała do domu taksówką. Telefon zaginionej rozładował się. Jako rodzic wszystkiego nie przewidzisz, a nie będziesz chyba trzymał 19 latki w klatce. Winni są w tej sytuacji, znajomi, którzy pozwolili Iwonie wracać samej do domu. Matka myślała, że Iwona nocuje u koleżanki i z nią wróci taksówką do domu. Jeżeli chodzi o podejrzane towarzystwo, to trudno kontrolować każdego z kim rozmawia Twoje dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopo 15.08.10, 14:07 Z przykroscia stwierdzam,ze Iwona jednak obalila teorie,ze ludzie nie znikaja bez sladu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re: Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopo 15.08.10, 14:37 blue911 napisał: > Z przykroscia stwierdzam,ze Iwona jednak obalila teorie,ze ludzie > nie znikaja bez sladu.... Dziękować opaczności że Iwona w ogóle była poszukiwana i nie okłamujmy się, gdyby nie obecność Pana Rutkowskiego to nigdy byśmy nie dowiedzieli nawet, że w ogóle zaginęła jak w pozostałych setkach tysięcy Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopo 15.08.10, 15:01 > Dziękować opaczności A co tu jest na opak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
efedra A co z policjantem? 15.08.10, 15:51 A co się dzieje w sprawie porzuconego przez Iwonę 25-letniego policjanta, który ją nękał telefonami i kręcił się pod domem, a po jej zniknięciu nagle przestał? Była wiadomość, że jest przesłuchiwany. I co? Powiedział, że nic nie wie i dali mu spokój? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AD Re: A co z policjantem? IP: *.bredband.comhem.se 15.08.10, 16:04 Nie bronie policjanta ani go nie oskarzam ale mysle, ze jak ktos dostal kosza to ma gdzies ta osobe po prostu. Mysle ,ze nawet moze miec cicha satysfakcje ze kara ja za to spotkala, gdyby byl winny to moze by udawal i bral udzial w poszukiwaniach a tak to po prostu olewa , bo sobie ta dziewczyne zdazyl wybic z glowy. Nie mowie ze tak jest bo co mi wiadomo ale to jest jedna z opcji ze tak to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: A co z policjantem? 15.08.10, 16:21 Gość portalu: AD napisał(a): > Nie bronie policjanta ani go nie oskarzam ale mysle, ze jak ktos dostal kosza t > o > ma gdzies ta osobe po prostu. Mysle ,ze nawet moze miec cicha satysfakcje ze > kara ja za to spotkala, gdyby byl winny to moze by udawal i bral udzial w > poszukiwaniach a tak to po prostu olewa , bo sobie ta dziewczyne zdazyl wybic z > glowy. Nie mowie ze tak jest bo co mi wiadomo ale to jest jedna z opcji ze tak > to wyglada My tu rozmawiając możemy sobie malować różne wizje, a od oskarżania są inni i niech oni na swoje barki biorą ten ciężar. Ale na tego absztyfikanta media już wydały wyrok a i sam Krzysztof Rutkowski nie wyklucza, że zazdrosny funkcjonariusz mógł mieć coś wspólnego ze sprawą, no tao jak nie, jak tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: A co z policjantem? IP: *.chello.pl 15.08.10, 18:04 > ma gdzies ta osobe po prostu. Mysle ,ze nawet moze miec cicha satysfakcje ze > kara ja za to spotkala, Sposób twojego rozumowania dużo o tobie mówi........... Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re: A co z policjantem? 15.08.10, 16:12 efedra napisała: > A co się dzieje w sprawie porzuconego przez Iwonę 25-letniego > policjanta, który ją nękał telefonami i kręcił się pod domem, > a po jej zniknięciu nagle przestał? No tak, ale jak miał, jak zniknęła ?;) A to że nękał dziewczynę to też dobry punkt zaczepienia, już prokurator powinien postawić jemu zarzut, dobrze go prześwietlić bo ma świętego to raczej nie wygląda, a i układy też pewnie miał z różnymi środowiskami i tam może jakiś ślad poprowadzi w końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: A co z policjantem? IP: 212.244.164.* 16.08.10, 15:36 Czy rzeczywiste jest niemożliwym wydedukować co się tak naprawdę wydarzyło tamtego feralnego poranka? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Pewnie nic 15.08.10, 18:06 Skoro go nie aresztowali to znaczy, ze pewnie z jej zniknięciem nie miał nic wspólnego. Kto powiedział, że ją "nękał"? Dzwonienie do panienki, którą ma się na oku to nękanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Pewnie nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 20:26 Kto powiedział, że ją "nękał"? Dzwonienie do panienki, którą ma się na > oku to nękanie? jest cos takiego jak zlosliwe nekanie, ale to oczywiscie dotyczy sytuacji troche bardziej ekstremalnych np. gdybys Ty byl kobieta, ja bym Ciebie poznal w sklepie, zdobyl twoj numer telefonu, zadzwonil, Ty bys mnie splawil, a ja mimo tego dzwonilbym kolejne 10 razy, to mozna byloby to juz pod to podciagnac ale to tak tytulem wyjasnienia, bo oczywiscie tutaj o tym zjawisku raczej mowy nie bylo przeczytalem ze ostatni raz ten policjant widzial sie z iwona (byl pod jej domem, zeszla do niego do samochodu) tydzien przed jej zniknieniem to raczej zbyt krotki okres czasu zeby nagle o niej kompletnie zapomniec, ale naturalnie w zadnym wypadku nie swiadczy o niczym innym mysle ze przeslchali go dokladnie, sprawdzili jego wersje znajomosci z Iwona i alibi tamtej nocy... oczywiscie jesli ten trop aprawde byl na rzeczy, to powinni byli rowniez sprawdzic bilingi, gdzie sie przemieszczal jego telefon itp. Jesli jest on niewinny, to Rutkowski zniszczyl mu zycie, a przynajmniej chwilowo nadniszczyl, bo ujawnil jego imie i pierwsza litere nazwiska, co z latwoscia doprowadzilo do zidentyfikowania jego pelnych personaliow i wizerunku na naszej-klasie przez dociekliwych internautow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopocie IP: *.chello.pl 15.08.10, 17:50 Czyżby Rutkowski chciał znowu sie wybić na superdetektywa ? Niby kasa potrzebna a głupich nie sieją. Odpowiedz Link Zgłoś
prezesik_1 Re: Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopo 15.08.10, 18:14 Gość portalu: darek napisał(a): > Czyżby Rutkowski chciał znowu sie wybić na superdetektywa ? > Niby kasa potrzebna a głupich nie sieją. Na dobrą sprawę jak słynny detektyw zrobi tu jeszcze kilka posunięć i dobre rozdanie, to może o wiele więcej ugrać niż by się mogło komukolwiek wydawać. Jeszce się niejedni zdziwią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 18:13 jesli prawda jest, że do marszu nie mogli "podłączyć się" inni poszukujacy swoich bliskich, to jest to sytuacja conajmniej dziwna. Zaprzepaszczono szanse na nagłośnienie problemu , być może szansę na odlazienie, jeśli nie Iwonny, to może innej zaginionej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
prezesik_1 Re: Z Rutkowskim bawią się w kotka i myszkę? 15.08.10, 18:22 coś mi się wydaje, że już z detektywem sobie na całego w gumę lecą, tylko czekać jak wszystkie media znowu zaczną go wyśmiewać, choć być może i chciał dobrze człowiek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopocie IP: 83.238.208.* 15.08.10, 18:41 Wiem że gdyby ktoś z moich bliskich zaginął, rodzina czy przyjaciel zrobiłabym aferę na całego i też byłoby tak głośno. Ludzie musicie docenić że ktoś kogoś szuka nie czekając tylko na policje, jasnowidzów i Pana Rutkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel teza o sponsoringu obalona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 19:42 na oficjalnym forum podano informacje, iz autor/autorka pierwotnego wpisu na Wizazu o powiazaniach Iwony ze swiatem sponsoringu (lidia90) zostala przesluchana przez policje i okazalo sie, ze to bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: teza o sponsoringu obalona 15.08.10, 20:07 Gość portalu: pawel napisał(a): > na oficjalnym forum podano informacje, iz autor/autorka pierwotnego > wpisu na Wizazu o powiazaniach Iwony ze swiatem sponsoringu > (lidia90) zostala przesluchana przez policje i okazalo sie, ze to > bzdury Ale niemniej jednak taki wymiar, model życia na topie, preferowany, większość była skłonna obstawać za takim ciągiem zdarzeń, choć to w sprawie nie ma żadnego znaczenia, ale świat podziemia, a szczególnie stręczyciele, sutenerzy i inni mogli się poczuć dotknięci i urażeni, no bo jak bez konsultacji ktoś takie szczegóły pozwala sobie ujawniać, w mediach wypisywać ciekawe czy im stróże dane przekazali , a może to była bezpłatna reklama ? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: teza o sponsoringu obalona 15.08.10, 21:56 Szczerze wątpie. Jeśli wspomnieni w poście tej lidii90 alfonsi faktycznie istnieją to teraz raczej mają pełne gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 "Alfonsi" mają pełne gacie??? 20.08.10, 15:32 three-gun-max napisał: > Szczerze wątpie. Jeśli wspomnieni w poście tej lidii90 alfonsi faktycznie istni > eją to teraz raczej mają pełne gacie. Coś mi się wydaje, że akurat ta grupa społeczna ma się całkiem dobrze i nie ma powodów do żadnych obaw, no chyba że jest inaczej, cy jest ktoś w stanie potwierdzić lub nie zaprzeczyć, bardzo proszę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: teza o sponsoringu obalona 15.08.10, 21:54 A czy osoba z tego "oficjalnego" forum jest wiarygodna? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: teza o sponsoringu obalona 20.08.10, 19:31 three-gun-max napisał: > A czy osoba z tego "oficjalnego" forum jest wiarygodna? Jak się chce to wszystko można, nawet sprawdzić - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axel Springer i WP Sponsoring nowym oficjalnym i poważnym tropem IP: 81.219.144.* 17.08.10, 10:58 > na oficjalnym forum podano informacje, iz autor/autorka pierwotnego > wpisu na Wizazu o powiazaniach Iwony ze swiatem sponsoringu > (lidia90) zostala przesluchana przez policje i okazalo sie, ze to > bzdury Oficjalne??? forum podało? Dziś o sponsoringu pisze już Wirtualna Polska, Axel Springer i lokalne media, jak Gazeta Ostrołęcka. Nie wierzę, że moderowane forum znajomych Iwony Wieczorek ma lepsze źródła informacji niż Axel Springer. I Axel Springer, bez pewności, nie nagłaśniałby takich faktów o sponsoringu. "Sprawa Iwony. Alfons w kręgu podejrzanych"? Podobnie Wirtualna Polska. To już nie oficjalne forum krewnych i znajomych Iwony Wieczorek i wpisy internautki, a wielkie media piszą o nowym tropie: sponsoringu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poważne media Polskapresse, Axel Springer - już nie tylko anonim IP: 81.219.144.* 17.08.10, 14:56 Polska - The Times Znaleziony ręcznik nie miał związku z Iwoną. Rutkowski szuka świadka w Sztokholmie www.dziennikbaltycki.pl/stronaglowna/295438,znaleziony-recznik-nie-mial-zwiazku-z-iwona-rutkowski-szuka,id,t.html miała powiązania ze światkiem przestępczym lub też, że poznała mężczyznę o pseudonimie "Krystek", który miał zajmować się werbowaniem młodych dziewczyn. - Wszystkie informacje zawarte na forach są dokładnie sprawdzane przez policję. Czy któreś z nich są prawdziwe? To dopiero się okaże. Nie można bagatelizować żadnych sygnałów, nawet jeśli pochodzą one z internetu - podkreśla Szelągowski. Super Express Nowe fakty ws. Iwony Wieczorek. Alfons w kręgu podejrzanych? www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/nowe-fakty-ws-iwony-wieczorek-alfons-w-kregu-podej_150299_172875.html#comments - Mniej więcej od połowy roku 2008 Iwona zaczęła umawiać się z facetami z czatu Trójmiasto Wirtualnej Polski na spotkania sponsorowane. (…) Myślę, że nie ma to już większego znaczenia, gdyż Iwona mniej więcej od lata 2009 skończyła z umawianiem się facetami z czatu – czytamy w „Tygodniku Ostrołęcki” i na wp.pl. Ale to niejedyny wstydliwy sekret jaki mogła skrywać przed rodziną i przyjaciółmi Iwona. Fakt Zniknięcie Iwony Wieczorek. Kto maczał w tym palce? Alfons Krystek, czy jego klient Mariusz O.? www.fakt.pl/Sprawa-Iwony-Alfons-w-kregu-podejrzanych-,artykuly,79923,1.html opinia na temat tajemniczego zniknięcia 19-letniej Iwony brzmi na tyle przekonująco, że zajęła się nią policja - piszą m.in. wp.pl i "Tygodnik Ostrołęcki". Wirtualna Polska Internauci wskazują nowy trop ws. Iwony Wieczorek nasygnale.pl/kat,1025343,title,Internauci-wskazuja-nowy-trop-ws-Iwony-Wieczorek,wid,12572329,wiadomosc.html?_ticrsn=3&ticaid=6ab86 Trop wskazany przez Internautkę zawiera wiele szczegółów, które mogą być kluczowe w sprawie zaginięcia dziewczyny. Informacja została już przekazana policjantom. To oni sprawdzą wiarygodność tej wypowiedzi. W Dream Clubie w Sopocie wyłowił ją (z resztą jak setki innych dziewczyn na przestrzeni lat) niejaki Krystian pseud. Krystek z Sopotu. Jest to znany trójmiejski alfons rekrutujący młode prostytutki dla klientów z wyższej półki. Gazeta Pomorska Jest kolejny trop w sprawie zaginięcia Iwony Wieczorek. www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100817/KRAJSWIAT/942147417 Na jednym z portali internetowych znalazłam następujący tekst dotyczący zaginięcia Iwony Wieczorek z Gdańska. Może warto sprawdzić ten trop i odszukać dziewczynę, która to napisała. Tygodnik Ostrołęcki Zaginięcie Iwony Wieczorek. Internautka wskazuje nowy interesujący trop www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100816/KRAJ_SWIAT/320149120 Nowe światło na sprawę zaginięcia Iwony Wieczorek rzuca dziewczyna, która twierdzi, że zna dziewczynę. Według niej latem 2009 roku niejaki "Krystek”, znany jako osoba zajmująca się handlem ludźmi, zainteresował się Iwoną Wieczorek. Sama byłam niejednokrotnie u niego na imprezie w jego domu i działy się tam naprawdę mocne rzeczy. Imprezy trwają czasami po kilka dni - od piątku do środy - i to nie sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Media Re: Polskapresse, Axel Springer - już nie tylko a IP: 81.219.144.* 17.08.10, 16:22 Gazeta Współczesna www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100817/KRAJSWIAT/364139108 Iwona Wieczorek zaginięcie. Czy dziewczyna umawiała się na spotkania sponsorowane? Iwona spotykała się z różnego rodzaju facetami. Zerwała z tym, gdy w jednym z lokali zainteresował się nią nijaki Krystian (Krystek) z Sopotu - mężczyzna, który podejrzewany jest o handel ludźmi i sutenerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanado Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopocie IP: *.214.200.89.otvk.pl 15.08.10, 21:27 Watpie czy Rutkowski sprosta zadaniu.Poszedl facet na kase.W sprawie Olewnika w ktora sie zaangazowal wyszly same niemal niedorobki graniczace z kryminalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Srutututu Lepiej być mendą niż naiwnym debilkiem IP: *.chello.pl 15.08.10, 21:37 Szczerze? W dupie mam tę całą Iwonkę, czy jak jej tam. W tym kraju nie szuka się skutecznie kilkuletnich dzieci, bo nie mają odpowiednio nadzianych albo ustosunkowanych rodziców, za to bohaterką sezonu stała się jakaś dyskotekowa blondi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Trojmiejskie Twin Peaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 22:12 Mozna by nakrecic o tym film. Historia prawie jak z Twin Peaks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be123 Ludzie nie znikają bez śladu - protest w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 00:54 im więcej w tym "Detektywa" Rutkowskiego tym bardziej mam wrazenie że cos tu jest nie tak :( Odpowiedz Link Zgłoś
prezesik_1 dla kogo Rutkowski prauje ??? 16.08.10, 09:56 Gość portalu: be123 napisał(a): > im więcej w tym "Detektywa" Rutkowskiego tym bardziej mam wrazenie > że cos tu jest nie tak :( W prawie każdej takiej sprawie jest podobnie, być może pracuje dla świata przestępczego, ale czy nie jest zastanawiającym,że zawsze policja w tym jemu pomaga, albo to dziwny zbieg okoliczności, a może złudzeniem tylko ? Czy jest słońce, czy deszcz kapie zawsze jestem na ... Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Chmielna, dawniej Rutkowskiego 16.08.10, 03:54 Ten Rutkowski to ma ciag na bramke... Znow go wypuscili ? On jak Lenin; wiezienie i robota, robota i wiezienie. To dlatego mial w Warszawie za PRL-u swoja ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
prezesik_1 Re: Chmielna, dawniej Rutkowskiego 16.08.10, 09:42 eastsider napisał: > Ten Rutkowski to ma ciag na bramke... Ale ma też i swoje wielkie osiągnięcia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Chmielna, dawniej Rutkowskiego IP: 212.244.164.* 16.08.10, 14:20 Ciekawe bardzo to o WP zamiesiła - przyznacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Pojawiła się nadzieja? IP: 212.244.164.* 16.08.10, 14:23 Przyznaie, że bardzo ciekawe jest to co zamieściła WP dzisiaj ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Ludzie nie znikają bez śladu IP: 212.244.164.* 16.08.10, 17:07 I co z tym tzw. "Ręcznik owcem", ciekawe czy żyje i czy jest poszukiwany nadal, a i co z tym podrzuconym ręcznikiem niby ze śladami spermy, by na niego wszystko zwalić, skąd my to wszystko znamy ???? ;) A jak skandynawski trop niewypałem, to co na GB, czy dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Ludzie nie znikają bez śladu 19.08.10, 16:06 Tak, ludzie nie znikają bez śladu, czasem tylko sprawcom się to umożliwia, cel uświęca środki, a czas zawsze na korzyść pracuje - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś