Gość: ciekawy IP: *.onlinehome-server.info 20.08.10, 15:39 Wie ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tez ciekawy Re: Jak Iwona Wieczorek ma na drugie imię ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 15:55 a do czego potrzebna Ci ta wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Jak Iwona Wieczorek ma na drugie imię ? IP: *.onlinehome-server.info 20.08.10, 15:59 Dlatego ze w jednym z duzych miast daleko od Polski 19-letnia Iwona Wiczorek ma na siebie zarejestowany telefon komorkowy . Drugie imie potrzebne jest mi do weryfikacji. Moze byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez ciekawy Re: Jak Iwona Wieczorek ma na drugie imię ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 16:02 owszem, powod jest przekonujacy, zwracam honor :) mysle ze wobec tego najprosciej zweryfikowac to na oficjalnyej stronie o Iwonie zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re: Jak Iwona Wieczorek ma na drugie imię ? 20.08.10, 16:19 Gość portalu: tez ciekawy napisał(a): > mysle ze wobec tego najprosciej zweryfikowac to na oficjalnyej > stronie o Iwonie > > zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php A CO TO JAKAŚ KOLEJNA CZYTELNIA, można tam coś napisać, czy ścisła cenzura i tylko admini mogą, czemu ma to służyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Strasznie to dziwaczne ! IP: *.onlinehome-server.info 20.08.10, 21:30 Zadalem to pytanie na powaznie, i tu i na stronie no i ani na forum ani przez e-mail niekt sie nie pofatygowal udzielic prostej odpowiedzi. A wystarczyloby napisac to jedno imie i juz. Jakos to wszystko picen na wode traci, niby wszyscy szukaja, niby od zmyslow odchodza, gdzie tam ! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jak Iwona Wieczorek ma na drugie imię ? 20.08.10, 22:50 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Wie ktoś ? Jakby ktoś wiedział to już dawno byś miał odpowiedź, no może nie tu na forum oficjalnie, ale jesteś zalogowany to na ma poczcie. Ale to też dowodem na to, że tak na prawdę niewielu od serca tu ludzi pisze i Ci co muszą tylko - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Jak Iwona Wieczorek ma na drugie imię ? IP: *.aster.pl 20.08.10, 23:51 Taką odpowiedź może dać ci mama Iwony, jej numer telefonu podany jest w ogłoszeniach o poszukiwaniu Iwony. Jak bardzo chcesz wiedzieć to do niej zadzwoń, zapytaj i wyjaśnij po co ci jej drugie imię. A osób o imieniu i nazwisku jak zaginiona jest w Polsce bardzo, bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Jak Iwona Wieczorek ma na drugie imię ? IP: *.onlinehome-server.info 21.08.10, 01:45 Nie dzwonilem do mamy Iwony natomiast napisalem w pare miejsc ktore zajmuja sie poszukiwaniami, podajac swoj e0mail i proszac o te prosta odpowiedz. I co ? Tak, zagadles, NIC nikt sie nie pokwapil nic odpowiedziec. Eh ta Polska , ta Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez ciekawy Re: Jak Iwona Wieczorek ma na drugie imię ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 09:16 mam nadzieje, ze napisales,tak jak tutaj, po co Ci ta wiedza potrzebna, jesli nie, to moze po prostu nikt nie potraktowal Cie na powaznie (jesli bys zapytal tylko tak jak tutaj w pierwszym poscie, jak ma Iwona na drugie imie) inna ewentualnosc, to ze poza osobami z najblizszej rodziny, nikt tego moze nie wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Jeszcze jedno IP: *.onlinehome-server.info 21.08.10, 01:52 > A osób o imieniu i nazwisku jak zaginiona jest w Polsce bardzo, bardzo dużo. Tak jak napisalem ta dziewczyna nie mieszka czy jest powiedzmy, w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Jak Iwona Wieczorek ma na drugie imię ? IP: 83.1.93.* 21.08.10, 12:23 Sądzę, ze to czysty przypadek, zarówno imię jak i nazwisko zaginionej są bardzo pospolite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy A ja sadze ze sie mylisz IP: *.c3-0.wsd-ubr1.qens-wsd.ny.cable.rcn.com 21.08.10, 14:43 Bo wrzucilem na wyszkiwarke Naszej Klasy jej imie i nazwisko oraz wiek i wyskoczyly 3 wyniki. A gdy wrzucam swoje wlasne imie, nazwisko i wiek ( ja jestem prawie 3X starszy od Iwony i ludzi w moim wieku jest na NK duzo mniej) to wyskoczylo 11 wynikow. Wiec nie jest wcale az tak bardzo popularne nie przesadzajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: A ja sadze ze sie mylisz IP: 83.1.93.* 21.08.10, 15:00 Chodziło mi o to, że jej imię samo w sobie jest popularne i to samo jeśli chodzi o nazwisko; nie wiem jak to jest z samym połaczeniem tego właśnie imienia i nazwiska. Propouję Ci żebyś zadzwonił do mamy Iwony i sie zapytał o jej drugie imię - albo żebyś zapytał na stronie zaginionej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: A ja sadze ze sie mylisz IP: 66.232.107.* 21.08.10, 15:23 > Propouję Ci żebyś zadzwonił do mamy Iwony i sie zapytał o jej drugi > e > imię - albo żebyś zapytał na stronie zaginionej dziewczyny. Na stronie pytalem dwuktornie i nic. Czy dzwonic mamy Iwony to sie zastanowie, ja widze ze tam wszyscy szukaja ale jakby nikomu na niczym nie zalezalo. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: A ja sadze ze sie mylisz 21.08.10, 15:46 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Na stronie pytalem dwuktornie i nic. Czy dzwonic mamy Iwony to sie > zastanowie, ja widze ze tam wszyscy szukaja ale jakby nikomu na niczym > nie zalezalo. No ok. a jakbyś już znał to drugie imię Iwony, to co by Ci to dało i co by wniosło do tej zagadkowej historii zaginionego człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzby Re: A ja sadze ze sie mylisz IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.08.10, 15:21 skoro nie chcesz zadzwonic do jej mamy to i tobie nie specjalnie zalezy na informacji o jej drugim imieniu... a swoja droga gdybym ja posiadala mozliwosc sprawdzenia takiej informacji dot telefonu to chybabym nie miala oporow zeby skontaktowac sie z rodzina zaginionej... wiec dlaczego ty je masz... dziwne zachowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: A ja sadze ze sie mylisz IP: *.aster.pl 22.08.10, 17:00 NK nie jest żadnym wyznacznikiem - zapewniam Cie że w Polsce i poza granicami żyje kilkaset, a być może kilka tysięcy osób o imieniu i nazwisku Iwona Wieczorek. Nie wszystkie Iwony Wieczorek maja konto na NK, nie wszystkie korzystają z internetu i publikują swoje dane i wizerunek. BTW - mi nasza klasa na zapytanie Iwona Wieczorek wyrzuciła 280 wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Aha. Rada: IP: *.onlinehome-server.info 22.08.10, 18:28 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > BTW - mi nasza klasa na zapytanie Iwona Wieczorek wyrzuciła 280 wyników Jezeli wrzuciles na wyszukiwarke Naszej Klasy "Iwona Wieczorek" Wiek "19 lat" i wyskoczylo Ci 280 wynikow wyszukiwania, to poradze Ci tak: Pedaluj szybciej, Twoj komputer dostaje za malo pradu z dynamka i plata Ci takie figle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollla Re: Aha. Rada: IP: *.zamosc.mm.pl 25.08.10, 11:10 zadzwoń po prostu pod ten zarejstrowany numer i zapytaj czy ona to ona :P Odpowiedz Link Zgłoś