Gość: as IP: *.limes.com.pl 12.11.10, 20:29 Jeśli Poncyliurz to taki sam fachman jak Łukowicz to ch...ę obu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janczar42 Wejherowski POPiS Poncyliusza 12.11.10, 20:39 Panie Pawle, szczerze to pan od dawna nie nadawał się do sekty pis i jego bezmózgowego guru.Powinien pan honorowo sam odłączyć się od tego psychotycznego tałatajstwa.Teraz to w 100% Szczypińska napewno u guru to panu załatwi.A mogłaby się właściwie dalej realizować, z powodzeniem, w podawaniu basenów niewątpliwie ludziom chorym.!!! Jednak życzę panu powodzenia poza sektą. Gdańszczanin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek a ten obok poncyliusza piłata to kto IP: *.chello.pl 12.11.10, 21:10 ...jak mu tam...coś na jud....czy jakoś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.L. Wejherowski POPiS Poncyliusza IP: *.85-237-162.tkchopin.pl 12.11.10, 21:10 Jarosław K. narobił ostatnio takiego zamieszania wokół swojej, wątpliwej jakości osoby, że nie do końca jestem przekonany, czy poparcie któregoś z jego talibów, może pomóc komukolwiek. Obym się mylił, i oby inicjatywa wejherowiaka była po jego myśli. Panu Poncyliuszowi życzę wszystkiego najlepszego. Lepiej późno niż wcale. Jeśli nie odchodzi od PiS z powodu lojalności wobec wyborców, to w jakimś stopniu mogę go nawet usprawiedliwić, choć nie przychodzi mi to łatwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia50 Wejherowski POPiS Poncyliusza IP: *.chello.pl 12.11.10, 21:11 A tu Poncyliusza boli ,ze Ziobro zarabia w Europarlamencie.Ma 4 dzieci i ma chrapke tylko na kase!Z programu "Piaskiem po oczach" ,wyszedl marniutko ,bez programu ,ale z kolezankami z piaskownicy, no i bez KLASY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.L. Re: Wejherowski POPiS Poncyliusza IP: *.85-237-162.tkchopin.pl 12.11.10, 21:56 Krysiu50! Tekst o koleżankach z piaskownicy słyszałem dzisiaj w Wejherowie, naprawdę tak Ci się podobał? Rozumiem, że Poncyliusz zdradził Twojego Mistrza..? Przykro mi, szczę sliwie zrobiło się Was już poniżej 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t34 Wejherowski POPiS Poncyliusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 21:22 Jaki tam lekarz skoro nigdy nie praktykował, tylko był i jest urzędnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.L. Re: Wejherowski POPiS Poncyliusza IP: *.85-237-162.tkchopin.pl 12.11.10, 21:39 Czy aby napewno do uleczenia układów w mieście potrzebny jest lekarz? A może trochę zdrowego rozsądku..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paroleparoleparole "wejherowska deklaracja"... IP: *.217-171-51.tkchopin.pl 12.11.10, 23:07 czy "wejherowskie harakiri"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: "wejherowska deklaracja"... IP: *.tmark99.revers.nsm.pl 12.11.10, 23:44 Jakiś bardzo rodzinny jest ten pan-dzisiaj wypłakiwał się w tv że dla nikt mu nie podziękował za ubiegłą kampanię a on biedaczek dla idei zaniedbał rodzinę bo ...późno wracał do domu.Ja puściłabym go do tych co dbają o rodziny i zapieprzają na londyńskich zmywakach i kolację z rodziną mają raz na pół roku,o ile dostaną wypłatę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmo z bagien Wejherowski POPiS Poncyliusza IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 12.11.10, 23:48 W wejherowskiej PO musi być naprawdę słabo, skoro są łasi na poparcie funkcjonariuszy partii która służy im jako straszak. "Polityka, moi mili, to raj miernot i debili" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Wejherowski POPiS Poncyliusza IP: 81.190.125.* 13.11.10, 03:41 ja tez popieram macka !! w koncu poznalem go osobiscie :))) Maciek! dajesz rade! jakakolwiek naklejke Ci przykleja nie wazne ! Trzymam kciuki 21.11 ! Nie wiedzialem ze znasz sie z Poncyljuszem ? Ale taka znajomosc tylko dodaje ! Pozdro dla ciebie jak i dla Pawla P. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Wejherowski POPiS Poncyliusza IP: *.tmark99.revers.nsm.pl 13.11.10, 08:01 Tak-uwaga społeczeństwa została rozmieniona na drobne a tymczasem już zgodnie ci pozornie skłóceni wykonują dyrektywy np zaczipują naród jak stado baranów. Czas obudzić się-ale ręke nocnika trudno juz wyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Wejherowski POPiS Poncyliusza 13.11.10, 19:44 pis- rospisdziel-Poncyliusz-rozpisdziaj.Tak dalej pisbolszewia w pisdu!Brawissimo!Kaczkiewicz drga.Drgawki i konwulsje.Kaput czyli pisdziec pis! demotywatory.pl/1613777/Niszcz-Kaczyzmcokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Poncyliusz coś nietęgą miał minę w Wejherowie IP: *.net.stream.pl 13.11.10, 21:43 widzi w jakie bagienko wpada ale jak oficer prowadzący każe tak się robi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isabel Wejherowski POPiS Poncyliusza IP: *.chello.pl 14.11.10, 00:14 Znam osobiście Pana Łukowicza i może nie jest lekarzem praktykującym, ale na pewno dobrym zarządcą. Jeśli tylko zostanie wybrany to mieszkańcy Go już nigdy nie puszczą. WSPANIAŁY CZŁOWIEK z poczuciem humoru i dystansem do siebie. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś