Dodaj do ulubionych

horror na SKM

14.12.10, 21:56
SKM ,która zgarnia dotacje na przewozy pasażerów miedzy Słupskiem a Gdańskiem urządzą im horror - jak tylko kolejka wyjedzie poza rogatki 3miasta zaczyna się Dziki Zachód. Pociągi stoją całymi godzinami . Nikt nie informuje pasażerów co się dzieje i dlaczego nie mogą dotrzeć do domu chociaż zapłacili za bilety.
Pytania do Marszałka Województwa Dlaczego pozwala na poniżenia mieszkańców Pomorza przez SKM
Dlaczego nikt z SKM nie informuje pasażerów o przyczynach i długości opóźnień np. w dniu 14 12 2010r. DKM spóźniła się do Słupska 2 i pól godziny godziny a na stronie internetowej SKM nie było żadnej informacji !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: PAsażer Re: horror na SKM IP: 83.238.118.* 18.12.10, 18:37
      SKM ma w d*** pasażerów o czym nie raz już informowano na różnych portalach..
      uważam za istny skandal to co się dzieje w tej firmie. W zeszłym tygodniu 3 awarie skazały mnie na stanie na peronach w zimnie bez jakiejkolwiek informacji. W tym tygodniu ta "przyjemność" dotknęła mnie już dwukrotnie!
      W czwartek po godzinie 22 na stacji Kamienny Potok stałem ponad 40 min na mrozie jak debil, bez informacji ze strony skm!
      W dniu dzisiejszym (sobota) na stacji Sopot stałem blisko 40 min, również nie usłyszałem żadnej informacji o utrudnieniach w ruchu. Jakby tego było mało - w końcu gdy przyjechał skład - nie zatrzymał się na stacji tylko pognał dalej..
      To nie koniec - gdy po kolejnym oczekiwaniu na mrozie przyjechał opóźniony skład - ledwo można było się do niego zmieścić - do cholery tak się nawet bydła nie przewozi!!!
      To również nie koniec atrakcji tej cudownej firmy.. otóż na stacji chylonia kazano wszystkim wyjść i przesiąść się do innego pociągu..
      Uważam to za skandal to co się tam wyprawia! Czy już nikt nie ma wpływu na tą komunistyczną bandę pod szyldem PKP SKM ?
      Może Pan Premier Tusk wywierając wpływ na ministra Grabarczyka zrobi porządek w tym całym PKP,włączając to trójmiejskie badziewie zwane SKM? - szczerze na to liczę i liczę, że może Pan Michał Tusk piszący o komunikacji w Trójmieście podpowie Tacie o lokalnym horrorze pasażerów SKM!
      Panie Michale POMÓŻ!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka