Dodaj do ulubionych

Proszę o opinie Sopot, ul. Królowej Jadwigi 9/1

12.02.11, 18:40
Witam bardzo proszę o opinie na temat tanich kwater w centrum sopotu.
Sopot, ul. Królowej Jadwigi 9/1. Ktoś był? Można polecić? (nie szukam luksusu ale jestem z żonką i dzieckiem więc minimalne warunki sanitarne muszą być:)

Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: fuj Proszę Cie IP: *.ip1.george24.com 13.02.11, 15:21
      i muslisz ze mieszkancy Trojmiasta kwateruja na ul. Królowej Jadwigi.
      Fora ci sie chyba pomerdaly
      • minimini3 Re: Proszę Cie 13.02.11, 22:35
        Wiem ze raczej pokoi nie wynajmuja ale moze ktos zna slyszal...?

> i muslisz ze mieszkancy Trojmiasta kwateruja na ul. Królowej Jadwigi.
        > Fora ci sie chyba pomerdaly
        • Gość: fuj Re: Proszę Cie IP: *.cidr.odn.ne.jp 14.02.11, 04:16
          noclegi.trojmiasto.pl/apartamenty_i_kwatery_prywatne/sopot/
          nie wiem czy ci to cos pomoze, ale przejrzec warto
    • minimini3 Re: Proszę o opinie Sopot, ul. Królowej Jadwigi 14.02.11, 18:09
      Dziękuję.
      • Gość: danio Re: Proszę o opinie Sopot, ul. Królowej Jadwigi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 21:01
        Nie polecam!!! Właścicielki oszustki, naciągacze przy rozliczeniu. Nie miłe, bezczelne właścicielki. W pokojach smierdzi, w niektórych grzyby śa wilgoć, są schorowane a palą papierosy jeden po drugim, tylko głośniej tv jest to odrazu jest awantura z ich srtony bo głosno. a im pies szczeka jeszcze głośniej> krótko mówiąc speluna i brudy. śmierdzi i nie ugodni właściciele. Chcecie mieć nie udane wakacje jak ja z kolegami to zapraszam tam do tej kwatery. A w inter. jest tam jak w bajce.NIE POLECAM I NIE POJADE JUZ TAM NIGDY!!!
        • Gość: danio Re: Proszę o opinie Sopot, ul. Królowej Jadwigi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 21:02
          moja poprzednia opinia dotyczyła kwatery 9/1. A poza niej gdzieś widziałem na forach na tej ulicy taka samą sytuacje jak moja.
          • Gość: kozi Sopot, ul. Królowej Jadwigi 9/1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 21:04
            Nie polecam. Tam jest ochydnie. nigdy więcej do tej baby nie pojade.
    • Gość: tutaj byłem Re: Proszę o opinie Sopot, ul. Królowej Jadwigi IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.14, 18:25
      Witam. moja opinia na temat noclegu u tej BABY jest nastepujaca: musicie zabrać z domu swoje kapcie bo padnie hasło EEEEEEEE tu sie w butach nie chodzi, po kuchni nie można za dużo sie SZWĘDAĆ nie można w pokoju swobodnie rozmawiać bo BABA nie może filmu oglądać nie dajcie się nabrać na pokój z łazienką bo poprostu takich nie ma jest jedna na trzy pokoje oczywiście plus BABA. No i najważniejsze ustalić cenę z góry ponieważ wyłudza dodatkową kasę za rozmowy w pokoju
      • Gość: Bucior Re: Proszę o opinie Sopot, ul. Królowej Jadwigi IP: *.vc.shawcable.net 01.04.14, 01:40
        Pogonic-Babe-Babejage-to nie sopocianka to -Czupiradlo-
      • marti399 Re: Proszę o opinie Sopot, ul. Królowej Jadwigi 07.04.14, 14:42
        Ogromną bazę opinii na temat noclegów w Sopocie oraz w innych polskich miejscach znajdziesz na stronie: www.noclegopinie.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka