Dodaj do ulubionych

Grobonet poprowadzi Cię na pomorskich cmentarzach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 14:04
W Gdańsku jak to w Gdańsku - tradycyjnie niedoróbka
Obserwuj wątek
    • Gość: toreti Re: Grobonet poprowadzi Cię na pomorskich cmentar IP: 62.61.32.* 31.10.11, 17:58
      lila, jak to lila, jak zwykle pieprzy głupoty, a w dodatku czytać się nie nauczyła.
      • Gość: K. Re: Grobonet poprowadzi Cię na pomorskich cmentar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 10:57
        Gdańsk, jak zawsze, śpi z kurami i za Gdynią jest daleko w tyle. A toreti nie wie, o czym pisze. Warto sprawdzić, jak - gdzie system działa, zanim się zacznie czepiać innych.
        • Gość: ostatni Re: Grobonet poprowadzi Cię na pomorskich cmentar IP: *.181.31.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.11.11, 18:13
          Ta, a najbardziej jest w tyle w wydatkach na samopromocję i PR. Szczurzasty wydaje 33 mln, 2 razy wiekszy Gdansk nawet 5 mln nie wyda.
          • kotek.filemon Re: Grobonet poprowadzi Cię na pomorskich cmentar 02.11.11, 10:54
            > Ta, a najbardziej jest w tyle w wydatkach na samopromocję i PR. Szczurzasty wyd
            > aje 33 mln, 2 razy wiekszy Gdansk nawet 5 mln nie wyda.

Może warto sprawdzić w źródłach? No, ale to trzeba umieć czytać, nie w każdej szkole dobrze uczą. Projekt budżetu dla Gdańska TUTAJ a dla Gdyni TUTAJ. Trzeba trochę poszukać w tabelkach i znajdujemy pozycję "75075 Promocja jednostek samorządu terytorialnego" - dla Gdańska 17 381 682 PLN, dla Gdyni 13 915 930 PLN.
    • perculator Grobonet poprowadzi Cię na pomorskich cmentarzach 31.10.11, 20:19
      ciekawe, zwlaszcza dla mieszkajacych za granica. Tylko gdy wejdzie sie na strone pytaja o oplate, zeby urochomic system, a po wpisaniu nazwiska osoby pochowanej system informuje, ze nie ma takiego nazwiska. Cos robie nie tak?
      • Gość: sprawdziłam nawet działa IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.11, 21:09
        znalazłam rodzinę na cmentarzu w Pruszczu, łącznie ze zdjęciem nagrobka...
        oczywiście w Gdańsku nie można nikogo znaleźć, bo gdańskie cmentarze nie są ujęte w tym serwisie...
        opłat nie chcieli, ale jest opcja "zamów uporządkowanie grobu"...
        fajny serwis, przy założeniu, że obejmie największe cmentarze
      • Gość: lwiczka Re: Grobonet poprowadzi Cię na pomorskich cmentar IP: *.lublin.mm.pl 01.11.11, 09:33
        Pewnie tak, moi znajomi z zagranicy, którym podałam to info odszukali swoich bliskich i zapalili im znicze, bardzo dobrze wszystko działa i nigdzie nie żądało żadnych opłat. Znalazłam wielu swoich znajomych i już u nich byłam np. na kosakowskim cmentarzu. wchodzisz na www.zck.pl a potem w aplikacje GROBONET i wyszukaj.. , nawet jak podasz tylko nazwisko lub tylko imiona znajdzie, jesli tam ktos był pochowany. Cierpliwości i dokładności życzę, nie od razu kwękania.
    • Gość: mamidło Grobonet poprowadzi Cię na pomorskich cmentarzach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 10:20
      W Gdańsku jak zwykle nie działa, sprawdzałam kolejno dla pięciu osób. W Lublinie nie trzeba nawet znać daty zgonu ani daty urodzenia, wystarczy wpisać nazwisko, poda wszystkie groby z tym nazwiskiem i można wybrać, odszukać.
      • Gość: ostatni Re: Grobonet poprowadzi Cię na pomorskich cmentar IP: *.181.31.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.11.11, 18:11
        Przenieś bliskich do Lublina i przestan płakać, hahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka