Gość: brawoGdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 12:49 Piękne te nasze miasto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Józefka Rewelacyjne ujęcia miasta. IP: 178.19.177.* 19.12.11, 12:58 Zdjęcia piękne! I jakże inne od tych zawsze prezentowanych, choć przybliżających detale architektoniczne zabytków. Album kupię. Zrobię sobie super prezent pod choinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol 2 Gdańsk z góry: ulica jak SS, "bursztyn" i morze IP: *.eia.pl 19.12.11, 21:57 Tylko jedno pytanie ,dlaczego są stare zdjęcia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk SS i młynek do kawy IP: *.maxnet.biz 19.12.11, 22:38 Gdy powstawała Ojcowska takiej formacji jak SS jeszcze w ogóle nie było. A młynek do kawy to się mówiło na poprzedni teatr stojący w tym samym miejscu przed wojną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczyrz Gdańsk z góry: ulica jak SS, "bursztyn" i morze IP: *.toya.net.pl 20.12.11, 13:54 Ciekawe obrazki dla tych co Gdańska z góry nie widzieli. Dla mnie to dyletanckie fotografie. Ja od ponad 20 lat fotografuje Gdańsk i Trójmiasto z lotu ptaka. Tylko moje fotografie są w szufladach muzealników, ktorych nie stać na wydawanie dobrych albumów. Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio Wyspa Ostrów? 05.01.12, 16:50 Pod jednym ze zdjęć napisano "Wyspa Ostrów". Wyspa Ostrów to twór językowo zbliżony do "akwenu wodnego" albo "cofania się do tyłu". Po prostu masło maślane. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Gdańsk z góry: ulica jak SS, "bursztyn" i morze 06.01.12, 06:10 nooo... lotnisko rzeczywisce cud techniki macie tu prawdziwe lotnisko www.google.com/search?q=atlanta+airport&hl=en&prmd=imvnsu&source=lnms&tbm=isch&ei=uIAGT9LpNdLMtgez_6nSBg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CCoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=921 Odpowiedz Link Zgłoś
kotkotson snellville... ooops 06.01.12, 16:24 pics4.city-data.com/ctrends/ctr4298.png Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: snellville... ooops 07.01.12, 08:17 kotkotson napisał: > pics4.city-data.com/ctrends/ctr4298.png ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nie no koles nie przesadzaj gdzies trzeba mieszkac powiedzmy ze moj dom jest teraz warty 100 tys. a nie 180 tys. trzy lata temu to nic nie znaczy gdzies trzeba mieszkac i placic jest tylko jeden "fiut" w tym wszystkim a jest tym to ze nie wazne ile jest dla kogos warte moje.....i mnie na ten dom stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szabo Re: Gdańsk z góry: ulica jak SS, "bursztyn" i mor IP: *.dhcp.inet.fi 07.01.12, 01:27 pokaż jeszcze wszystkim florydzki kosmodrom i masturbacja udana na 5! Odpowiedz Link Zgłoś