Dodaj do ulubionych

Gdańsk z góry: ulica jak SS, "bursztyn" i morze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 12:49
Piękne te nasze miasto
Obserwuj wątek
    • Gość: Józefka Rewelacyjne ujęcia miasta. IP: 178.19.177.* 19.12.11, 12:58
      Zdjęcia piękne! I jakże inne od tych zawsze prezentowanych, choć przybliżających detale architektoniczne zabytków. Album kupię. Zrobię sobie super prezent pod choinkę.
    • Gość: Karol 2 Gdańsk z góry: ulica jak SS, "bursztyn" i morze IP: *.eia.pl 19.12.11, 21:57
      Tylko jedno pytanie ,dlaczego są stare zdjęcia !
    • Gość: krk SS i młynek do kawy IP: *.maxnet.biz 19.12.11, 22:38
      Gdy powstawała Ojcowska takiej formacji jak SS jeszcze w ogóle nie było.
      A młynek do kawy to się mówiło na poprzedni teatr stojący w tym samym miejscu przed wojną.
    • Gość: szczyrz Gdańsk z góry: ulica jak SS, "bursztyn" i morze IP: *.toya.net.pl 20.12.11, 13:54
      Ciekawe obrazki dla tych co Gdańska z góry nie widzieli. Dla mnie to dyletanckie fotografie. Ja od ponad 20 lat fotografuje Gdańsk i Trójmiasto z lotu ptaka. Tylko moje fotografie są w szufladach muzealników, ktorych nie stać na wydawanie dobrych albumów.
    • perski_dziadzio Wyspa Ostrów? 05.01.12, 16:50
      Pod jednym ze zdjęć napisano "Wyspa Ostrów".
      Wyspa Ostrów to twór językowo zbliżony do "akwenu wodnego" albo "cofania się do tyłu".
      Po prostu masło maślane.
    • snellville Gdańsk z góry: ulica jak SS, "bursztyn" i morze 06.01.12, 06:10
      nooo... lotnisko rzeczywisce cud techniki
      macie tu prawdziwe lotnisko
      www.google.com/search?q=atlanta+airport&hl=en&prmd=imvnsu&source=lnms&tbm=isch&ei=uIAGT9LpNdLMtgez_6nSBg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CCoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=921
      • kotkotson snellville... ooops 06.01.12, 16:24
        pics4.city-data.com/ctrends/ctr4298.png
        • snellville Re: snellville... ooops 07.01.12, 08:17
          kotkotson napisał:

> pics4.city-data.com/ctrends/ctr4298.png
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          nie no koles nie przesadzaj
          gdzies trzeba mieszkac
          powiedzmy ze moj dom jest teraz warty 100 tys. a nie 180 tys. trzy lata temu
          to nic nie znaczy
          gdzies trzeba mieszkac i placic
          jest tylko jeden "fiut" w tym wszystkim a jest tym to ze nie wazne ile jest dla kogos warte
          moje.....i mnie na ten dom stac
      • Gość: szabo Re: Gdańsk z góry: ulica jak SS, "bursztyn" i mor IP: *.dhcp.inet.fi 07.01.12, 01:27
        pokaż jeszcze wszystkim florydzki kosmodrom i masturbacja udana na 5!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka