Dodaj do ulubionych

Ulica Havla w Gdańsku - otwarcie już w piątek

IP: *.chelmnet.pl 21.12.11, 14:55
Szanowna Redakcjo, Redaktorze Krzysztofie Katka!

Trochę prztzwoitości i szacunku dla czytelników. O czym pan, panie redaktorze "się dowiedział" przed chwilą i informuje czytelników, jakby wszedcł w poasiadanie super tajnej informacji?

Radio Gdańsk podaje tę informację chyba od godziny 12!!!
radiogdansk.pl/index.php/wiadomosci-wydarzenia-sport/wydarzenia-rg/23546-zoylimy-wniosek-chcemy-alei-vaclava-havla.html
Szkoda też, że nie stać Państwa Redakcji na przyzwoitość i napisanie kto wniosek złożył.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szczecinianin Re: Ulica Havla w Gdańsku - otwarcie już w piątek IP: *.pppoepub.vspace.pl 21.12.11, 16:03
      Kto poniesie koszty takiej operacji?Mieszkańcy....
      • Gość: nie wiesz to milcz Re: Ulica Havla w Gdańsku - otwarcie już w piątek IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 21.12.11, 16:35
        Koszt to wyprodukowanie tabliczek.
        Przy tej ulicy nikt nie jest zameldowany, nie mieści się też żadna firma..
    • Gość: Krzysztof Katka Re: Ulica Havla w Gdańsku - otwarcie już w piątek IP: *.chelmnet.pl 21.12.11, 16:19
      Poinformowało mnie biuro prasowe, nie znałem informacji Radia Gdańska. Poprawimy informację. Pozdrawiam
    • Gość: Bogdan Poczekamy, na pewno się doczekamy ale nie z nimi IP: *.host.witnet.pl 21.12.11, 18:15
      Do tego doszło, że w Gdańsku strach się upomnieć o ulicę im. polskiego prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Rozedrą na strzępy, skrytykują, wyśmieją i oplują
      • Gość: bo nie wypada Re: Poczekamy, na pewno się doczekamy ale nie z n IP: *.pools.arcor-ip.net 21.12.11, 21:54
        Do tego doszło, że w Gdańsku strach się upomnieć o ulicę im. polskiego prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Rozedrą na strzępy, skrytykują, wyśmieją i oplują

Bo sa ludzie jak wspomniany wyzej, ktorzy sobie doczesnym zyciem na zaistnieniu na tablicach z nazwa ulicy nie zasluzyli. W tym wypadku nie sa wskazane metody Macierewicza lub Kurskiego a wystarcza rzeczowe argumenty.
    • Gość: haruki WSTYD!!! IP: *.chelmnet.pl 21.12.11, 18:47
      [To już żenada nad żenadami. Posłuchajcie dzisiejszej rozmowy Radia Gdańsk:

www.radiogdansk.pl/index.php/rozmowa-kontrolowana/23540.html
      Redaktor radia pyta Pawła Adamowicz Prezydenta Gdańska z Platformy Obywatelskiej o nazwę Nowej Łódzkiej:
      P. Adamowicz: „wszyscy uwielbiają szukać nazw, ulic, placów, czy też przystanków, coś znajdziemy… A jak pan by chciał, żeby się nazywała?”

Dziennikarz: „Ja bym chciał, żeby Nowa Łódzka nosiła nazwę Vaclava Havla, zmarłego prezydenta Czech”

P. Adamowicz: „Niech pan tak głośno nie mówi, wszyscy nas słyszą, to rada miasta decyduje, więc radni na pewno się namyślą, ale wracając na pewno byłby świetnym kandydatem”

CZYLI NIE BRAŁ POD UWAGĘ

Potem dziennikarz GW pisze, że prezydent i przewodniczący „wystąpili z wnioskiem”, redaktor mówi że nie wiedział o wniosku radia i trojmiasto.pl (bo tak poinformowało biuro prasowe prezydenta.To ja bym chciał zapytać - czy biuro prasowe prezydenta też nie wiedziało ze dziennikarz RG i naczelny portalu trojmiasto.pl złożyli wniosek do biura rady miasta?! Nie sądzę… CO ZA WSTYD!!! Napiszcie lepiej o tym… tym bardziej że dalej wasz tekst błędnie informuje bo prezydent i przewodniczący rady miasta podpisali się pod SWOIM wnioskiem. O dwóch prawdziwych pomysłodawcach szybko zapomnieli.

www.radiogdansk.pl/index.php/wiadomosci-wydarzenia-sport/wydarzenia-rg/23546-zoylimy-wniosek-chcemy-alei-vaclava-havla.html
      • Gość: taaaaaa Re: WSTYD!!! IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.11, 00:13
        i jeszcze napisz, że Havel oraz Adamowicz to Żydy, masoni, cykliści, szpiedzy. Pisz co chcesz. Prawda się sama obroni, trollu.
    • Gość: Piotr Ulica Havla w Gdańsku - otwarcie już w piątek IP: *.net.stream.pl 21.12.11, 21:10
      czy nazwy ulic sa zarezerwowane tylko dla polityków, jako premia posmiertna?
      Ja chciałbym zeby w Gdansku była ulica Ireny Kwiatkowskiej, aktorki co najmniej wybitnej...
    • Gość: MMxP Ulica Havla w Gdańsku - otwarcie już w piątek IP: *.xdsl.centertel.pl 21.12.11, 21:22
      Ja chciałbym, by w tej uroczystości nie brali udziału przedstawiciele kościoła rzymskiego.
    • Gość: porąbało kogoś ? Ulica Havla w Gdańsku - otwarcie już w piątek IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.11, 23:14
      Havel się nie podoba ? Durnie i miernoty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka