Dodaj do ulubionych

Pechowy Czarek: stracił pana, wpadł pod auto, p...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 07:53
nawet ludzie nie maja srodkow na leczenie, a tu taka mila wiadomosc . brawo
Obserwuj wątek
    • Gość: Czarek Re: Pechowy Czarek: stracił pana, wpadł pod auto, IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.12, 08:10
      ... dobrze napisałeś Jasiu - "ludzie". Człowieczeństwo jednak okazuje się szanując zwierzęta a o tym zapomniałeś.
      • Gość: Gnadenschuss Coup de grâce IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.12, 22:58
        Nie wszyscy się muszą ze mną zgodzić ale ja bym nie ratował psa. To zwykłe znęcanie się nad zwierzakiem. Pies się namęczy, do końca życia będzie niesprawny a za te same pieniądze pewnie możnaby uratować 20 innych zwierzaków.
    • Gość: Andrzej Re: Pechowy Czarek: stracił pana, wpadł pod auto, IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.12, 09:54
      Żałosny jesteś i taki maluczki.
    • malvina52 Grosik do grosika...pomozcie! 04.01.12, 10:19
      Pomagamy Owsiakowi,pomozmy zwierzetom!Tak samo ich boli i tak samo cierpia jak my sami.
      Moja suczka odeszla majac 16lat,jej leczenie bylo bardzo kosztowne ale wiem,ze zrobilam wszystko co moglam.od 6 lat mam 3 "panie"kotki.Dwie ze schronisk,jedna z anonsu, po 6tygodniach zycia.Wysterelizowalam.Sa wielka radoscia.Jedna z nich ma czesta alergie skory,choruje i kosztuje...Mam bardzo skromne dochody i wciaz dokonuje ciezkich wyborow.
      Gdyby choc co drugi z nas- ludzi,chcial poznac i zaprzyjaznic sie ze zwierzetami,wziac je pod swoj dach,nie byloby tyle walesajacych sie psow i kotow,czesto wyrzuconych i poniewieranych przez nas- "LUDZI"...Moje dorosla corka i jej pokolenie przyjaciol i znajomych czyni podobnie.To piekny, dobry wybor.
    • Gość: zbigniew jan Pechowy Czarek: stracił pana, wpadł pod auto, p... IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.12, 15:20
      dzisiaj dokonam wplaty na leczenie psa Czarka, zwierzeta a w szczegolnosci psy to wielcy przyjaciele czlowieka, oni nam pomagaja i powinnismy im, kazdy w miare swoich mozliwosci.........
    • Gość: Klejnocik Do trzech razy sztuka IP: *.pools.arcor-ip.net 05.01.12, 11:20
      Mozesz zdechnac na ulicy jak pies i nikt ci nie pomoze. Poprawnosc polityczna karze pomagac pieskom i kotkom. Czlowiek jest zdegradowany do roli smiecia bo licza sie tylko futrzaki, ktore nalezy karmic i przytulac. Pojebalo was ludzie, postarajcie sie znalezc czlowieka w czlowieku a zwierzeta niech chodza sobie samopas, bo tylko wtedy sobie poradza.
      • yola13 Re: Do trzech razy sztuka 10.01.12, 18:40
        Stosunek do zwierząt jest miara człowieczeństwa, żal mi ciebie bo ty nie wiesz co to znaczy byc czlowiekiem jezeli takie bzdury piszesz, tfuuuuu...... na pohybel tobie i tobie podobnym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka