Dodaj do ulubionych

Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach

IP: *.salbis.petroinform.com 26.01.12, 20:44
"Justice oraz Bjork na jednej imprezie już dziś stawia Open'era w czołówce tegorocznych letnich imprez muzycznych."

Aha, jakbym nie znał innych letnich festiwali to bym uwierzył w tą ordynarną ALTER Altową propagandę. Prosiłbym autora, aby nie korzystał z materiałów organizatora tylko napisał coś od siebie i sprawdził line up kilku naprawdę fantastycznych letnich (i nie tylko) festiwali.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach IP: *.salbis.petroinform.com 26.01.12, 20:49
      Ach i na tym polega siła internetu, że może takie fake wytykać palcem. Ale jak przyjdzie ACTA, to wtedy będę musiał milczeć. A, i żeby była jasność zapoznałem się z ACTA (nie z całością, ale z tym, co mnie w sumie dotyczy) więc nie wysyłajcie komentarzy, że nie o to chodzi. Chciałem tylko pokazać, że tak jak internet jest pełen śmieci i wypowiedzi niegodnych, tak i media zachowują się różnie. Z tym, że nowa ustawa zabroni nam atakować kłamstwa, ale koncernom, firmom i mediom nie zabroni wciskać nam kitu.

Pozdrawiam
      • Gość: zoska Re: Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 21:58
        nie posraj się z tą actą
        • Gość: Artur Re: Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach IP: *.salbis.petroinform.com 27.01.12, 00:13
          Dzięki Zocha, postaram się. Wzruszyłaś mnie swoją czułością i ujmującą troską...
      • Gość: krzywousty Re: Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach IP: *.icpnet.pl 27.01.12, 18:10
        Skoro przeczytałeś ACTA, to zapewne z łatwością wskażesz, który jej artykuł/paragraf/cokolwiek zabrania demaskowania nieprawdy w gazetowych artykułach.
        Prawda?
    • Gość: tonic Re: Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach IP: *.devs.futuro.pl 26.01.12, 21:44
      Na przykład ?
      • Gość: k. Re: Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach IP: 93.175.80.* 26.01.12, 22:10
        np. Rock Wercher, Roskilde, Glastonbury, Sziget...
        • Gość: vapor Re: Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach IP: *.acn.waw.pl 26.01.12, 22:45
          ...oraz Seven Festival i Ino-Rock na przykład.
          • Gość: Artur Re: Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach IP: *.salbis.petroinform.com 27.01.12, 00:18
            Choć to niby nie lato, ale... jednak Primvera (zarówno hiszpańska jak i portugalska) bo tam aż gęsto od cudów. No i portugalskie Optimus Alive (z Radiohed jako headlinerem) itd, itp. Eh..
            Swoją drogą jakoś szybko ten tekst zniknął z czołówki, za to pojawiły się utyskiwania fanów na FF i gazeta zmieniła front. Ot, potęga internetu...
      • Gość: zeus_gromowladny Re: Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach IP: *.net-199.dhcp.soton.ac.uk 27.01.12, 13:02
        Isle of Wight, Reading...
    • kcramsib Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach 27.01.12, 10:43
      Co to znaczy "rodzimą singer songwriterkę"? Bo w naszym RODZIMYM języku nie ma takiego określenia...

A Open'er już teraz przegrywa o kilka długości z kilkoma eventami w Europie... samo zresztą chwalenie się zestawem Franz Ferdinand-Björk jest śmieszne skoro artyści ci w tym roku zaliczą wspólnie kilka festiwali, m.in. Afisha Picnic Festival w Moskwie czy Primavera Sound w Barcelonie. Na tym ostatnim będzie zresztą również Justice.

Zabawne - nie mam pojęcia o tego typu muzyce a zdobycie tych informacji zajęło mi jakieś 30 sekund...
      • Gość: yyyy Re: Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 20:08
        Songwriterki są od eventów. To trzeba wiedzieć.
    • arsr Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach 27.01.12, 11:00
      oczywiscie tak nie jest, ale od dawna mam wrazenie, ze Pan Redaktor jest na liscie plac openera. dlatego jego indolencję tlumacze sobie tym, ze najlepiej czuje sie w odtwarzaniu tego, co gdzies wyczytal. mieszkam w Gdyni, zaliczylem kilka mega-festiwali, chocby jubileuszowy Glastonbury w 1995 i pojac nie moge tej ciaglej kryptoreklamy festiwali. OK, jest fajny, ale porownywac go z innymi w Europie... tak samo TVP wciska ze konkursy skokow w Zakopanem sa najlepsze na swiecie, a potem w tej samej telewizji, ze gdzie indziej frekwencja i zabawa wygladaja duzo lepiej. to jest zwykla tania hucpa i leczenie kompleksow.
    • Gość: Przerób szmalu Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 18:54
      Znaleźć coś na rynku za średnią cenę, może jakiś samorząd dorzuci parę groszy. Aby w miarę pasowała w gusta klienteli, czyli przedziału 12- 17 oraz podstarzałych pierdzieli. Opakować i promować. Producent holenderskiego sikacza daje szyld i też coś zarobi, na bieżąco i w przyszłości, i kasa się kręci. Kolejne przelewy na konto polecą. Gawiedź przyjedzie i z pewnością będzie usatysfakcjonowana. Cała tajemnica.
    • Gość: DominikWro czyli w tym roku bez gwiazd... IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 22:36
    • Gość: iluzja Open'er 2012: Zatańczyć w Babich Dołach IP: *.icpnet.pl 08.07.12, 23:15
      opener2012.blogspot.com/
      Opener od nieco innej strony...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka