Dodaj do ulubionych

serwis wyborczy

11.06.04, 16:02
Otolink do portalu gdyńskiego www.gdynia.pl na którym duzo podstawowych
informacji o wyborach do parlamentu europejskiego. Komu brak informacji
powinien zajrzeć:))
www.gdynia.pl/?co=kontakty/unijne_wybory
Obserwuj wątek
    • Gość: członek OKW Pani Grajter - bez agitacji - cisza wyborcza !!! IP: *.gdynia.mm.pl 12.06.04, 15:01
      Agitowanie za glosowaniem to łamanie prawa wyborcy do niepójścia na wybory.
      I tak bedzie niska frelkwencja a to najlepsza czerwona kartka dla sprzedajnych
      elit. Takze w gdyńskim magistracie...
      • leszek.sopot Podszkol się członku 12.06.04, 17:41
        Gość portalu: członek OKW napisał(a):

> Agitowanie za glosowaniem to łamanie prawa wyborcy do niepójścia na wybory.
        > I tak bedzie niska frelkwencja a to najlepsza czerwona kartka dla sprzedajnych
        > elit. Takze w gdyńskim magistracie...

Udział w wyborach to obywatelski obowiązek, a każdy ma prawo do informacji o
        wyborach.
        Członku OKW, mylisz agitację z informacją. To właśnie ty w swoim poście
        namawiasz do pokazania czerwonej kartki poprzez bojkot wyborów, a więc łamiesz
        ciszę wyborczą. Przed jutrzejszymi wyborami koniecznie zajrzyj do odpowiednich
        przepisów boś jkiś taki niedoszkolony.
      • Gość: cytat Re: Pani Grajter - bez agitacji - cisza wyborcza IP: *.gdynia.mm.pl 12.06.04, 20:56
        Czytałem - link prowadzi do informacji, czym jest parlament europejski, jest
        tam treść ordynacji wyborczej, kalendarz wyborczy, informacje dla osób
        niepełnosprawnych ( w Gdyni) oraz pełna lista kandydatów wszystkich formacji w
        okręgu 1. Lepiej to wiedzieć, zanim podejmie się decyzje.Mnie nie wystarczają
        propagandowe plakaty i straszne filmy komitetów wyborczych. Brakowało mi
        informacji i cieszę sie, że po lekturze ze wskazanego żródła wiem więcej.
        Czy patriotyzmem jest pozbywanie siebie i innych prawa do głosu? Kto jak
        zagłosuje, to jego całkowicie osobista sprawa. Ważne żeby poszedł i udowodnił,
        że rozumie na czym polega demokracja. Przecież właśnie na tym, że każdy głos
        się liczy. Pod warunkiem, że się głosuje...Nieobecni nie mają racji.
        • Gość: Oscar Re: Pani Grajter - bez agitacji - cisza wyborcza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.04, 21:56
          Jeden z radnych angielskiech zadal paytanie :
          co ma trzy ogromne domy w europie i kosztuje miliard euro rochnie ?

Odpowjedz: Parlament Europejski
          ... i dlatego przynajmniej powinna jak najwiecej obywateli pojsc do urn
          wyborczych i oddac swoj glos(co jak zostalo podkreslone) w niedziele aby
          oligarchie, biorokraci i cwaniactwo nie przejelo kontroli nad naszym wspolnym
          domem.

Ja juz moj glos oddalem :-)
    • Gość: wyborca bojkot = czerwona kartka sprzedajnym politykom IP: *.gdynia.mm.pl 13.06.04, 12:27
      • Gość: bzzzzzzzzzzzz Re: bojkot = czerwona kartka sprzedajnym polityko IP: *.gdynia.mm.pl 13.06.04, 14:37
        Panie Mariuszu R., pana frustracje mało kogo interesują...Chciałby pan być
        dyktatorem,co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka