windyga 11.06.04, 16:02 Otolink do portalu gdyńskiego www.gdynia.pl na którym duzo podstawowych informacji o wyborach do parlamentu europejskiego. Komu brak informacji powinien zajrzeć:)) www.gdynia.pl/?co=kontakty/unijne_wybory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: członek OKW Pani Grajter - bez agitacji - cisza wyborcza !!! IP: *.gdynia.mm.pl 12.06.04, 15:01 Agitowanie za glosowaniem to łamanie prawa wyborcy do niepójścia na wybory. I tak bedzie niska frelkwencja a to najlepsza czerwona kartka dla sprzedajnych elit. Takze w gdyńskim magistracie... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Podszkol się członku 12.06.04, 17:41 Gość portalu: członek OKW napisał(a): > Agitowanie za glosowaniem to łamanie prawa wyborcy do niepójścia na wybory. > I tak bedzie niska frelkwencja a to najlepsza czerwona kartka dla sprzedajnych > elit. Takze w gdyńskim magistracie... Udział w wyborach to obywatelski obowiązek, a każdy ma prawo do informacji o wyborach. Członku OKW, mylisz agitację z informacją. To właśnie ty w swoim poście namawiasz do pokazania czerwonej kartki poprzez bojkot wyborów, a więc łamiesz ciszę wyborczą. Przed jutrzejszymi wyborami koniecznie zajrzyj do odpowiednich przepisów boś jkiś taki niedoszkolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat Re: Pani Grajter - bez agitacji - cisza wyborcza IP: *.gdynia.mm.pl 12.06.04, 20:56 Czytałem - link prowadzi do informacji, czym jest parlament europejski, jest tam treść ordynacji wyborczej, kalendarz wyborczy, informacje dla osób niepełnosprawnych ( w Gdyni) oraz pełna lista kandydatów wszystkich formacji w okręgu 1. Lepiej to wiedzieć, zanim podejmie się decyzje.Mnie nie wystarczają propagandowe plakaty i straszne filmy komitetów wyborczych. Brakowało mi informacji i cieszę sie, że po lekturze ze wskazanego żródła wiem więcej. Czy patriotyzmem jest pozbywanie siebie i innych prawa do głosu? Kto jak zagłosuje, to jego całkowicie osobista sprawa. Ważne żeby poszedł i udowodnił, że rozumie na czym polega demokracja. Przecież właśnie na tym, że każdy głos się liczy. Pod warunkiem, że się głosuje...Nieobecni nie mają racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oscar Re: Pani Grajter - bez agitacji - cisza wyborcza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.04, 21:56 Jeden z radnych angielskiech zadal paytanie : co ma trzy ogromne domy w europie i kosztuje miliard euro rochnie ? Odpowjedz: Parlament Europejski ... i dlatego przynajmniej powinna jak najwiecej obywateli pojsc do urn wyborczych i oddac swoj glos(co jak zostalo podkreslone) w niedziele aby oligarchie, biorokraci i cwaniactwo nie przejelo kontroli nad naszym wspolnym domem. Ja juz moj glos oddalem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca bojkot = czerwona kartka sprzedajnym politykom IP: *.gdynia.mm.pl 13.06.04, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzzzzzzz Re: bojkot = czerwona kartka sprzedajnym polityko IP: *.gdynia.mm.pl 13.06.04, 14:37 Panie Mariuszu R., pana frustracje mało kogo interesują...Chciałby pan być dyktatorem,co... Odpowiedz Link Zgłoś