Dodaj do ulubionych

Bayer rezygnuje z Wrocławia i wybiera Gdańsk

IP: *.customer.m-online.net 23.03.12, 09:16
no z tom kadrom to cus siem temu bayer,owi trochem pomieszalo w glowach
chyba,ze chodzi o kadry cyganow,,to tak,ze tak mozna powiedziec majom racje
ale tesz niezupelnie,choc tesz borusewicza odznaczyli legiom(c)honorowom
hahahahahahahahahhaha
Obserwuj wątek
    • Gość: zdrowyś na ciele Re: Bayer rezygnuje z Wrocławia i wybiera Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 09:25
      bo na umyśle raczej nie.
      • Gość: Budyń Nieudcznik Pamiętam już takie artykuły IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 23:19
        No zobaczymy. Czytałem już że np. Zensar też już wybrał Gdańsk. Wtedy miało być centrum i praca 500 osób, dziś się Nieudacznik cieszy dwustoma.

archiwum.wyborcza.pl/archiwum/szukaj/zensar+technologies

Jakoś nie mogę się doszukać Gdańska na stronie firmy Zensar

www.zensar.com/contact/global-location

Ale ale może ja jakiś niedouczony jestem. Ciekawe czy Nieudacznik zwrócił wywaloną w błoto kasę na wycieczkę swoich przydupasów do Indii o czym swego czasu pisała GW. Nawiasem mówiąc czytałem że Reuters też miał być w Gdańsku.

No urzędasy przydupasy - zjazd ze smyczy, do dzieła, szczekać !
        • Gość: sfsf Re: Pamiętam już takie artykuły IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 23:53
          Reuters został sprowadzony do Trojmiasta przez Gdansk, poniewaz w Gdansku nie bylo odpowiedniej infrastruktury biurowej to zainstalował sie w Gdynii (nawet w rejestracji pomagali urzędnicy z Gdanska). Podobnie było z Sony
    • hlynurbjorn Bayer 23.03.12, 11:20
      Bayer, Bayer a to po dawniej prostu IG Farben. Brzmi znajomo prawda?
    • Gość: miki Bayer rezygnuje z Wrocławia i wybiera Gdańsk IP: 183.78.12.* 23.03.12, 13:18
      www.eksploracja.eu/forum/files/gotenhafen_napis_3b_222.jpg
      Wracają nad morze ;)
      • Gość: q Re: Bayer rezygnuje z Wrocławia i wybiera Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 23:10
        o ludzie jaka ta Gdynia brzydka. Foto prawie jak z dziś. Tylko reklam mniej
      • Gość: beaviso Re: Bayer rezygnuje z Wrocławia i wybiera Gdańsk IP: *.181.220.92.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.03.12, 10:16
        Reklama Bayer została umieszczona na tym budynku jeszcze przed wybuchem wojny. Na Wolnym Forum Gdańsk ktoś spostrzegawczy zauważył, że pod logo Bayer widnieje dopisek w języku polskim: "środki lecznicze".

M.
    • antonow2 Bayer rezygnuje z Wrocławia i wybiera Gdańsk 23.03.12, 22:35
      Bayer full?
    • sylwestrmru Bayer(dawniej IG Farben) wybiera Gdańsk 24.03.12, 08:39
      trochę historii.Rodowód firmy:
      pl.wikipedia.org/wiki/IG_Farben
    • Gość: ag Re: Bayer rezygnuje z Wrocławia i wybiera Gdańsk IP: *.ip.media3.com.pl 24.03.12, 10:07
      Bayer mi się jedynie kojarzy z II wojną światową i eksperymentami na więźniach, nie kojarzę żadnego leku. Nie dziekuję, jak idę do lekarza to mówię, że nie chcę leku bayer.
      • Gość: Tobie lekarz Re: Bayer rezygnuje z Wrocławia i wybiera Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 14:31
        już nie pomoże. Tak myślę, że powinieneś częściej rozmawiać z ojcem dyrektorem.
      • Gość: edi Re: Bayer rezygnuje z Wrocławia i wybiera Gdańsk IP: *.maxnet.biz 24.03.12, 19:38
        Zgadza sie.Bayer przeciez placil (sponsorowal)lekarzom niemickim za pseudo doswiadczenia na wiezniach obozow koncentracyjnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka