Dodaj do ulubionych

e-papierosy

27.06.12, 12:16
Elektroniczne palenie jest coraz bardziej popularne, sama palę elektronicznego i jestem zadowolona ale czy nie powinno być więcej punktów handlowych tej branży? Moim zdaniem brakuje np. w Sopocie albo w Gdyni Orłowie... Ja muszę specjalnie po płyn jechać do Batorego, bo to jedyny sensowny punkt jak na razie w pobliżu. Co Wy o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: E-palaczka Re: e-papierosy IP: *.31.103.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.12, 16:32
      Witam to fakt w sopocie nie ma punktu z E-papierosami ale warto przyjechac do Gdańska np wrzeszcz ja najbardziej lubie sklep na grunwaldzkiej 52 znalazłam go w katalogu trójmiasto.tam jest tanio,długa gwarancja,naprawa,fachowa dorada nic dodac nic ująć numer jeden wsrod Trójmiejskich punktow a obeszłam ich wiele.
      • Gość: Irek Re: e-papierosy IP: *.181.59.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.12, 17:35
        Również tam byłem , i to prawda niskie ceny i fachowa obsługa
        • catch222 A w USA zakazano sprzedazy e-gowna... 29.10.12, 10:26
          Stwierdzono naukowo,ze jest bardzo szkodliwe...
          • Gość: E-palaczka Re: A w USA zakazano sprzedazy e-gowna... IP: *.181.192.132.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.12, 12:31
            Catch222 a wiesz dlaczego?ja sporo o tym czytałam.Okazało się ze padają koncerny papierosowe,to samo było w Niemczech wycofali bo koncern marlboro na tym tracił,a po zrobionych dokładnych badaniach okazało się że e-papierosy są o 92proc zdrowsze od normalnych i znow się pojawiły na niemieckim rynku.
          • Gość: e-pal Re: A w USA zakazano sprzedazy e-gowna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 12:00
            Ciekawe, że przeprowadzono badania, stwierdzono i co? Okazało się, że tradycyjne fajki są zdrowsze? Dodatkowym atutem pewnie było to, że za owe badania nas e-papierosami sponsorowały firmy farmaceutyczne zajmujące się produkcją wszelkich "suplementów diety" którym celem jest pomoc w rzuceniu palenia lub nawet może sam przemysł tytoniowy. Powiem inaczej, gdyby w polskiej demokracji był tak rozdmuchany lobbing jak jest w stanach (i te wszystkie układziki gospodarczo - partyjne) to przypuszczam, że w naszym kraju mielibyśmy pozytywne badania na temat zbawiennego działania azbestu w dodatkach żywnościowych
      • Gość: Sylka Re: e-papierosy IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 22:05
        Co do ilości sklepów powstających z e papierosami, to rzeczywiście jest ich dużo. Ja ostatnio znalazłam fajny z miłą obsługą, polecam. Można z nimi rozmawiać o rabatach zwłaszcza jako stały klient no mają dobre liquidy zwłaszcza firmy liquen

papieroseke.pl/e-papierosy-mild/203-elektroniczny-papieros-mild-x1-.html
        • Gość: Miłoszka Re: e-papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 23:54
          Ja kupiłam takiego elektronicznego papieroska w sklepie internetowym, jest o niebo lepszy od takiego standardowego śmierdziucha- ładnie pachnie, mogę próbować liquidów o różnych ciekawych smakach i nie muszę wychodzić na balkon...zwłaszcza teraz zimą :) mieszkam w małej miejscowości i ciężko u nas z takimi sklepami a koleżanka poleciła mi ten sklep modnafajka.pl/produkt/volish-crystal-2-podwojny-2/ i teraz mam gdzie robić zakupy :) Najbardziej cieszą się dzieci bo już nie czują ode mnie nieprzyjemnego zapachu...
          • Gość: Sylka Re: e-papierosy IP: *.play-internet.pl 15.12.12, 00:04

jeśli miałabym polecić liquid to tylko tej firmy a ten smak....
            polecam
            • Gość: Sylka Re: e-papierosy IP: *.play-internet.pl 15.12.12, 00:06
            • Gość: Sylka Re: e-papierosy IP: *.play-internet.pl 15.12.12, 00:08

Tekst linka
          • 27konwalia27 Re: e-papierosy 04.07.13, 21:59
            W mojej okolicy, mimo naprawdę wielu użytkowników również nie znajdzie się sklepów z e papierosami :/...dlatego pierwszego efajka kupiłam z zaufanego polecania również w sklepie internetowym cigart24.pl/pl/p/Zestaw-e-papieros-CIGGER-Ego-Handy-Rosso/254
            Podobnych sklepów jest wiele ale jeśli zakupy na odległość to tylko ze sprawdzonych źródeł :)

• Gość: liqbac Re: e-papierosy IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.13, 16:17
              Na stronie Liquidy Hangsen trwa do niedzieli ciekawa promocja. 2 plus 1 gratis i 3 plus 2 gratis. Można sporo zaoszczędzić.
            • Gość: Romek S. Re: e-papierosy IP: *.ennet.pl 11.09.13, 12:39
              Witam. Chiciałem dowiedzieć się czy e-papierosy do 100zł są coś warte, ponieważ planuje sobie takie coś na allegro zamówić. Oczywiscie będzie to mój pierwszy e-papieros. Kwote jaką chce na to przeznaczyć to coś około 100zł  :zakrecony

Czy może być na przykład taki vosano.com/index.php/produkt/cigger-looky

Z góry dzięki za odpowiedź.
              • Gość: Robert Re: e-papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.13, 10:58
                E-papierosy faktycznie pomagają i sa skuteczne w walce z nałogiem. Musisz tylko wybrac odpowiedni dla siebie zestaw na początek,a znajdziesz je na
                www.BialyDymek.pl
              • 1marekbrzyski Re: e-papierosy 16.09.14, 11:47
                Osobiście polecam index.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/papieros+elektroniczny
              • marcinek9958 Re: e-papierosy 18.12.14, 20:47
                Cześć . Odradzam ten sklep ... :/ raz przeciągnęła mi się u nich wysyłka do 5 dni .. Od dłuższego czasu zakupy robię w sklepie www.wapershop.pl/ i nie miałem z nimi żadnych nie przyjemności . Ceny e papierosów mają bardzo niskie dodatkowo z tego co się oriętuje to do każdego zamówienia dostajesz jakieś gratisy . Ale to już musisz wejść na stronę ich sklepu i doczytać dokładnie
        • Gość: palaczka Re: e-papierosy IP: *.196.0.3.gost.mdi.pl 06.02.13, 13:30
          Duża ilość sklepów przytałacza...ale warto się również skupic na samym produkcie i składzie płynów, bo to ważna sprawa, a wielu sobie z tego nie zdaje sprawy.... Natknęłam się przypadkiem na ten sklep:iquidsdeluxe.firmy.net, obsługa profesjonalna, która uświadomiła mnie, że główna zaletą ich płynu jest jego znakomita lepkość, przy obniżonej gęstości. Do tej pory, wśród e-palaczy panowało przekonanie, że gęsty płyn to dobry płyn. Tak było i w moim przypadku. Jednak okazuje się, że płyn o obniżonej gęstości, który jednocześnie zachowuje parametry lepkości jest dużo lepszy od innych, bo:
          1.urządzenia wolniej się zużywają (na grzałkach nie gromadzi się nagar);
          2.e-palacz ma większą przyjemność z chmurzenia (obfity dym wydaje się naturalny);
          3.nie dochodzi do efektu "bobra" (nieprzyjemnego smaku spalenizny, związanego ze złą dystrybucją płynu wewnątrz urządzenia - np. knoty kartomizerów lepiej i łatwiej prowadzą płyn).
          Ważne Żeby dobrac odpowiedni płyn do e -papierosa! Firma cały czas podkreśla dobro klienta i co najważniejsze, są to płyny najwyższej jakości za przystępną cenę :) Polecam!
          • Gość: Gość Re: e-papierosy IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.13, 20:36
            Potwierdzam to co mówi moja poprzedniczka ważne żeby papieros i liquid był markowy. Ja kupowałam w sklepie internetowym www.forsmokers.pl maja tam tylko markowe papierosy i liquidy a co ważne w naprawdę w dobrej cenie sam palę tylko e już od kilku miesięcy i jestem zachwycona
      • 1marekbrzyski Moja OPINIA nt. elektronicznych papierosów, sklep 16.09.14, 12:08
        Chcecie przeczytać moją opinię nt. e-paierosów i dowiedzieć się, które moim zdaniem są najlepsze?

Jako wieloletni palacz po tym jak akcyza poszła mocno w górę postanowiłem rzucić. Niestety nie szło mi zbyt dobrze, bo wytrzymywałem kilka dni i potem musiałem całą paczkę spalić niemal jeden po drugim.

Znajomy polecił mi e-papierosy i kupiłem jakiś syf na allegro. Niestety jakość sprzętu i samego palenia wołała o pomstę do nieba, więc wywaliłem wszystko do śmieci.

Inny znajomy przekonał mnie do markowego sprzętu od amerykańskiej firmy Green Smoke. Był to strzał w dziesiątkę:

- cena na poziomie innych elektronicznych e-papierosów sprowadzanych z Chin
        - duży wybór smaków dymu z różnym natężeniem nikotyny
        - elegancki, wytrzymały sprzęt do palenia
        - tanie akcesoria
        - co najważniejsze przypominają z wyglądu normalne tytoniowe papierosy

Osobiście mocno polecam. Jeżeli ktoś jest zainteresowany moim skromnym zdaniem tymi najlepszymi e-fajkami na rynku to zapraszam do przeczytania recenzji na blogu Arka, bo fajnie opisał wszystko co musicie wiedzieć:

arekbednarz87.wordpress.com/2014/04/26/najlepsze-e-papiersy-sprawdz-co-pale-moja-opinia-na-temat-elektronicznych-papierosow-green-smoke-ich-ceny-sklepu-i-forum/
        Marek Brzyski
    • cezar492 Re: e-papierosy 20.04.13, 12:36
      Planuję w lipcu urlop w Sopocie i mam nadzieję,że do tego czasu będzie punkt ze sprzedażą płynów do e-papierosów.
      • Gość: Ryszard Re: e-papierosy IP: *.mt.pl 30.04.13, 23:54
        Lepiej kupować w internecie, np. epapieros24.com, taniej, zwłaszcza grzałki. Za zwykły punkt trzeba zawsze doliczyć kilka zł na 1 asortymencie.
        • Gość: Michał Re: e-papierosy IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 12:50
          Guzik prawda.W internecie kupujesz "kota w worku" i wcale nie jest taniej bo płacisz koszt przesyłki a o reklamacjach zapomnij.Oferta epapieros24.com wcale nie jest atrakcyjna cenowo.
          • Gość: e-pal Re: e-papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 11:55
            Każdy ma prawo do wyboru. Ponadto nie rozumiem nagonki na e-sklepy? A jak ja mam do najbliższego "tradycyjnego" gdzie mogłabym kupić e-papierosy i osprzęt prawie 60km to co? Reklamacje? Po pierwsze jak jest porządny sprzedawca, to takowych praktycznie nie ma, a jak już są to załatwia się je bez problemu. Wiem, bo miałam takową. Nie z winy sprzedawcy i 48 godzin i było po sprawie. Warunek, aby mieć kontakt (kupować) u sprawdzonego sprzedawcy i takiego, który jest rzetelny. A sam e-papieros jest uważam dobrym wyjściem
            • Gość: Miro Re: e-papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 23:33
              Ja też nie rozumiem nagonki na wirtualne sklepy, przecież jest to zdecydowanie wygodniejsza forma zakupów. Ja właśnie dzięki tekiemu sklepowi, konkretnie Trafice kupiłem swój pierwszy e-papieros. Nie byłem przekonany, dlatego kupiłem u nich jednorazowy model, przy okazji comiesięcznych zakupów tradycyjnych papierosów. I szczerze, przekonał mnie do siebie:)
    • Gość: e-pal Re: e-papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 12:05
      Każdy sklep, który nie zamierza zwinąć interesu za 3 miesiące musi w obecnych czasach poważnie traktować klienta, prowadzenie biznesu nie traktować tylko w kategorii sprzedaj, ale również doradź, bo klient zadowolony nie tylko wróci, ale potencjalnie sprowadzi kolejnych pięciu. Przykład e-papierosów nie jest tu odosobniony... proste
    • Gość: Dorka Re: e-papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.13, 17:45
      Chyba nie wiesz że jest ich tak dużo : punkty_e_papierosow Wpisz miasto i masz, ja mam ich 9 a jeszcze parę dni temu myślałam ze są tylko 3 :P
    • Gość: annie Re: e-papierosy IP: *.ppdc.pl 03.01.14, 12:24
      Punkty sprzedaży e-papierosów pojawiają się teraz jak grzyby po deszczu. Ponoć jest to w tej chwili jeden z lepszych biznesów. W internecie też jest tego sporo. I własnie wcale już nie jest tak, że sprzedawcy internetowi olewają klienta - jest duża konkurencja, więc każdy się stara jak być jak najlepszym :) ze swojej strony mogę polecić sklep Reddog Tekst linka
      • Gość: Mirek45 Re: e-papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 16:32
        e papierosy kupisz na stronie Marmari,gdzie w dniach 13-16 luty 2014 każdy kto zrobi zakupy na kwotę minimum 30zł otrzyma od nas GRATIS polski liquid o pojemnosci 10ml ponad 30 smaków do wyboru.
    • Gość: Maliwina Re: e-papierosy IP: *.darlowo.mm.pl 27.05.16, 13:35
      Sklepów z liquidami jest teraz od zatrzęsienia. Ja zdecydowanie polecam kupowanie liquidów w sklepach internetowych bo wychodzi poprostu taniej, mimo kosztów przesyłki. Sama zamawiam liquidy owocowe na takeitliquid.eu , mi bardzo odpowiadają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka