Gość: Macieu IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 12:49 A gdzie miejsce na Strych? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Dobra kawa i porcja ciasta. Nie tylko w domu! IP: *.rzeszow.mm.pl 10.11.12, 13:41 A ja kocham Lawendę! Git miejsce. Obsługa na 5! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Dobra kawa i porcja ciasta. Nie tylko w domu! P... IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.12, 14:34 ostatnio odwiedzajac Gdynie,odwiedzilam kawiarnie cynamon,kawa z torcikiem ok,tylko nalezy dodac ,ze wydalam na to moj calodzienny zarobek !!! (pracuje w lidlu w tczewie).Wszystko pieknie i fajnie tylko czemu aby moc korzystac z tych "kawiarnianych dobroci" -tak naprawde powinno sie pracowac albo w niemczech albo na wyspach??? no bo kawka z torcikiem za 35 pln to nie dla przecietnego rodaka a dla tych co "placa sobie" po 12-15 tys na m-c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Dobra kawa i porcja ciasta. Nie tylko w domu! P... IP: *.ip.jarsat.pl 10.11.12, 15:46 Szkoda, że nie ma już kawiarni "Monika" na Świętojańskiej. Niestety lokal został przejęty przez sieciową drogerie biedronki... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bica Dobra kawa i porcja ciasta. Nie tylko w domu! P... IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 20:33 W Gdyni nie ma kawiarni Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo A gdzie zgubiliście Coffee LiLen na Derdowskiego? 10.11.12, 21:06 Przepyszna, rewelacyjna kawa, herbata i ciasteczka, przemiła obsługa. coffeelilen.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z. Dobra kawa i porcja ciasta. Nie tylko w domu! P... IP: 158.28.225.* 10.11.12, 22:34 Delicje trzymaja poziom - szcegolnie jesli chodzi o torty, kremy itp. Przy tym obsluga bardzo mila, nie traktuje gosci anonimowo. Wystroj - no coz latka leca, ale serwowane smakolyki rekompensuja ten "powrot do przeszlosci". Wystroj Lawendy rzeczywiscie rewelacyjny, aczkolwiek to nie jest kawiarnia w czystej formie - maja rowniez przepyszne kanapki. Dla mnie to Bistro - w najlepszym znaczeniu tego slowa. Ciekawe, ze slawetna "Mariola" nie znalazla sie na liscie w zadnej ze swoich odslon. MZ slusznie - zostala renoma i bazujace na niej wysokie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Dobra kawa i porcja ciasta. Nie tylko w domu! P... IP: *.gdynia.mm.pl 10.11.12, 23:31 Warto dodać, że w Mindze każda kawa może być przyrządzona jako bezkofeinowa- dobre dla przyszłych mam które kawkę lubią - chodziłam w ciąży i oszukiwałam się, bardzo smaczne oczywiście. Lawenda wspaniała, świetny wystrój i fajna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyt A Mariolka??!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.12, 09:21 gdzie kultowa gdyńska kawiarnia??!! Fakt, że serwują głównie lody ale kawę i ciasta też mają w ofercie.. kto robił ten przegląd?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baks skoro Minga IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.12, 09:49 to mamy MingĘ, nie Minge. Minge to najwyżej Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cookieMonster Dobra kawa i porcja ciasta w starbucks? IP: *.play-internet.pl 11.11.12, 12:56 Nie ma Starbucksa w tym zestawieniu.Autor chyba nie pije kawy a ciasta je od swiat badz w Gdyni dawno nie byl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek333 Justynka :) IP: *.gdynia.mm.pl 11.11.12, 13:53 Tylko Justynka na ul.Abrahama. Przepyszna kawa i ciastka, w dobrej cenie, a obsługa sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radcaj Dobra kawa i porcja ciasta. Nie tylko w domu! P... IP: *.dynamic.mm.pl 11.11.12, 18:58 A Mariola gdzie? Kultowy lokal na Ejsmonda, nowy na Swiętojańskiej oraz w Batorym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka Dobra kawa i porcja ciasta. Nie tylko w domu! P... IP: *.ias.bredband.telia.com 11.11.12, 21:51 Upomnieli się o Lilen, upomnieli o Mariolkę, a ja bym się upomniała o Cyganerię. Tak, wiem, to bardziej pub, wybór ciastek bardzo skromny, ale za to mają rewelacyjną kawę. I są otwarci do późna :) Odpowiedz Link Zgłoś