Dodaj do ulubionych

Mieszkańcy kontra Eko Dolina

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 11:18
najnowsze wiadomości z Szadółek: www.szadolki.pl
Obserwuj wątek
    • rosomak9 Smród z Szadółek to skandal!!! 13.12.12, 12:09
      Uważam że prezydent powinien za to stracić pracę!!!Tak żyć nie można.Tak żyć nie trzeba.
    • Gość: K. Mieszkańcy kontra Eko Dolina IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 13:48
      Kupili tanio mieszkania i domy a teraz się dziwią, że śmierdzi. No z jakiegoś powodu tanio było. Ludzie nie rozumieją, że w pewnych miejscach się po prostu nie buduje. Śmieci trzeba gdzieś składować i spalać a w Polsce nie ma pustych terenów aby można to było bez końca składować.
      • rosomak9 Typowy Polak...zapewne katolik... 13.12.12, 18:00
        Rece opadaja.Skoro miasto przeznaczylo te tereny pod zabudowe mieszkalna,to dlaczego niby ktos ma tam nie mieszkac,a jak mieszka to ma wachac smrod???Co to za logika?Bo tanio?A moze kogos nie stac na lofty w centrum?Skoro miasto nie poczuwa sie do budowania mieszkan komunalnych,to ludzie troche biedniejsi(ale przeciez sroce spod ogona nie wypadli) kupuja takie na jakie je stac,a PSIM obowiazkiem miasta jest zapewnic mieszkancom mieszkanie w godnyvch warunkach!!!Jezeli tego nie rozumiesz to brak mi slow.To nie jest dobra wola Miasta,zeby nie smierdzialo za oknem tylko OBOWIAZEK.Bo jesli nie,to pytam sie od czego jest w takim badz razie Miasto i jego wladze?
        • Gość: K Re: Typowy Polak...zapewne katolik... IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 21:58
          Naprawdę, moja religia ma tu coś do rzeczy? Kupując mieszkanie lub dom biorę pod uwagę wszystkie wady i zalety otoczenia. Kupując mieszkanie na starym Wrzeszczu biorę pod uwagę to, że moim sąsiadem może być menel, taki jakiego nie spotkam na zamykanym, strzeżonym osiedlu. Dlatego między innymi na starym Wrzeszczu duże mieszkanie jest tańsze niż na nowym, strzeżonym osiedlu. Zgadzam się, ze ludzie kupują mieszkania na jakie ich stać, więc stać ich na mieszkanie przy wysypisku śmieci. Władze miasta są do zarządzania miastem w naszym imieniu a decyzje podejmujesz przy urnie wyborczej :) Pozdrawiam serdecznie, bez katolickiego błogosławieństwa :)
    • wyb08 Mieszkańcy kontra Eko Dolina 13.12.12, 20:35
      wpisywalem sie 2 razy jako anonim ale mnie nie wpuszczono na salony wiec teraz otwarcie dlaczego szkaluje sie moje miasto jak problem dotyczy miasta usmiechu Gdynia tym sie zajmijcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka