igraszkabis Re: Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczu 24.03.13, 22:06 A mnie nikt nie przekona, że debilizm jest normalny... Twój przykład pokazuje, że debile są wśród nas... Odpowiedz Link Zgłoś
chateaux Re: Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczu 25.03.13, 03:59 igraszkabis napisała: > A mnie nikt nie przekona, że debilizm jest normalny... Twój przykład pokazuje, > że debile są wśród nas... Mnie zas nikt nie przekona, że Polacy nie są chamami z przyspieszonego awansu społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszkabis Kto się torbą urodził, ten walizką nie umrze 24.03.13, 22:18 To że ma dużo kasy nie znaczy, że jest mądry czy kulturalny. O takich jak on mówi się "nowobogacki" i nie jest to komplement. Jak ulał pasuje do niego (i do Wałęsy zresztą też) powiedzenie: "Kto się torbą urodził, ten walizką nie umrze" Odpowiedz Link Zgłoś
the_tree_of_truth Re: Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczu 24.03.13, 22:21 Pedały zrozumcie wreszcie paradoks. To, że głośno krzyczycie nie znaczy, że Was i Was popierających jest większość. A demokracja to wybór większości. To, że więcej ludzi kupuje pieczywo u tego piekarza tylko pokazuje tą prawdę... Na szczęście Polska nie padła jeszcze na kolana przed zasranymi lewakami i pederastami... Dopóki nie przestaniecie uprawiać ekshibicjonizmu będziecie pederastami, jak przestaniecie uprawiać ekshibicjonizm będziecie ludźmi, których orientacja seksualna większości innych osób nie obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk the_tree_of_truth IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 22:59 Analfabeto do szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Re: Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczu 25.03.13, 00:17 the_tree_of_truth napisał: > A demokracja to wybór większości. Co ty baranie wiesz o demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczu 24.03.13, 22:23 Jasne, że istnieje takie pojęcie jak męczennik polityczny. Ale żeby wprost o sobie mówić "jestem męczennikiem" - o, do tego trzeba mieć bardzo nadęte ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Napisał piekarz do elektryka. IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 22:24 A czego możemy innego po Nich się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serce dla Pana Popieram Pana całym sercem IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.13, 22:25 Popieram Pana całym sercem. Powodzenia w biznesie! Odpowiedz Link Zgłoś
mwookash Napisał pan kłamstwo i podaje kolejne 24.03.13, 22:35 napisał pan o 200 osobach, które pana popierają, nie pytając ich o zdanie. Teraz pan mówi: "Ale argumenty homoseksualistów, że mają problem z dostępem do informacji u lekarza lub sprawami spadkowymi, nie przekonują mnie. Ostatnio byłem na badaniu krwi, a żona moich wyników nie mogła odebrać." Przecież nie o to chodzi, żeby odbierać wyniki badań krwi, tylko np. żeby decydować o dalszym leczeniu, pan może decydować za nieprzytomną żonę. "Sprawy spadkowe można też uregulować, ode mnie zależy, komu zrobię zapis w testamencie." Słabo pan zna prawo, są grupy spadkowe, testament nie jest najważniejszy. "Ale nie mógłbym spojrzeć na to, jak dwóch facetów idzie z dzieckiem po ulicy..." No po prostu straszny widok... "Rodzice nie są niczemu winni, to dla nich wielka tragedia." A co pan o tym wie? Odpowiedz Link Zgłoś
czemublokujecie_mikonto Ten Pellowski to jakiś kretyn, nie wiadomo dlaczeg 24.03.13, 22:56 o sie nie leczy. On nie może spojrzeć na dóch facetów prowadzących dziecko. No to już trzeba być nie wiem kim i jak miec w głowie pocharatane. Penie jak ojciec i wujek dziecko by prowadzili to jego by też bolało? Gdyby w Polsce było takie rpawo adopcyjne jak w opluwanej Holandii to 95% par hetero by nie dostąło dziecka do opieki, bo by warunków nie spełniali podstawowych. I niech mi kretyn nie wciska swoich bachorów na wychowanie-jak zrobił to niech na nie płaci. Wiekszość gayów wcale nie chce mieć dzieci, a ci co by sie chcieli musza sie liczyć z tym, ze adopcja jest dla dobra dziecka a nie dla zachcianki rodzica. W homofobicznej Polsce takie dziecko by cierpiało niewyobrazalnie, bo dzieciaki sa okrutne i powtarzają homofobiczne zachowania rodziców, dlatego z wyjątkami ciezko by było komukolwiek z gayów zdecydowac sie na dziecko. Po co ma mieć dziecko-by mu np. córeczke w przedszkolu wyzywali od córeczek peda itd? Odpowiedz Link Zgłoś
czemublokujecie_mikonto Ło matko, córko i Wietnamko!Toż to Polska cała-Ira 24.03.13, 22:36 n Europy! Tylko w Polsce można robić sobie reklame na byciu homofobem, ograniczoną jakąś ciemnota i chamem. No ale oczywiscie tłuszczy to sie podoba, jak bieda to tylko igrzyska, a cóż jest śmieszniejszego niż lżenie gayów albo wyśmiewanie ich publiczne. No i tym sposobem korzystając z ciemnogrodztwa polskiego zacofaniec robi kariere, staje sie wrecz celebrity i zamiast robić coś dobrze zwieksza sobie sprzedaż zakalca, obroty i zyski-no juz wiecej nie można nic powiedzieć. Jaki kraj takie celebrity, jakie poglądy taka wolność jednostki:P A potem zdziwienie że kto z gayów daje rady to wyjeżdża do normalnych krajów, bo ma dość takiego traktowania:P Panie Pellowski-tyle tylko Panu powiem, żeś zupełny cham i podłota! I gdybym był pana pracownikiem to bym sie nie bał, że mnie pan wywali tylko bym specjalnie zwołał konferencje prasową, skoro pan do mediów i do Wałesy wyszedł z takim tłumoctwem i publicznie objawił, iż pan mnie jako pracownika nie pytał a podpisał sie pod listem w imieniu moim. To jest oszustwo panie Pellowski! Na dodatek wykorzystywanie pracowników. Przy okazji mojego zwolnienia z pracy mógłbym sobie posiedzieć na róznych ławach sadowych zakładjąc panu rózne rozprawy:P Odpowiedz Link Zgłoś
anka-wr Wolność wolnością, ale Pellowski olewa odpowiedzia 24.03.13, 22:39 lność za słowo. Zresztą czego można sie spodziewać po ciemnocie i homofobie. Normalnemu facetowi hetero żaden gay nie przeszkadza, ale oczywiscie "narodowcy", "prawdziwi polacy zacofańcy" musza promować homofobie i terror swoimi postawami:P I jeszcze próbują twierdzić, że to dla dobra społeczeństwa:P tfu! Pewnie są zazdrośni, bo gay to najlepszy przyjaciel kobiety:), a z takim przygłupem żadna normalna dziewczyna jak widzi to nie chce sie wiązać, wiec homofobów złość zżera, że nikt ich nie chce:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Ło matko, córko i Wietnamko!Toż to Polska cał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 02:24 "A potem zdziwienie że kto z gayów daje rady to wyjeżdża do normalnych krajów, bo ma dość takiego traktowania:P " to ja proponuje wyjazd do takiego normalnego kraju jak Francja: wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Demonstracja-przeciwko-malzenstwom-homoseksualnym-w-Paryzu,wid,15441800,wiadomosc.html?ticaid=1104a2 Jak się okazuję Polska nie do końca jest takim zacofanym zaściankiem. Dyskusje na temat praw związków homoseksualnych przetaczały i nadal, pomimo upływu lat, przetaczają się w krajach zachodnioeuropejskich. Najgorsze jest to, że w tej całej dyskusji najbardziej słyszalne są głosy osób skrajnie opowiadających się po jednej ze stron. Wszyscy miotają stereotypami na lewo i prawo i to one przeważają w wypowiedziach. Większość wypowiedzi (nie tylko na tym forum) to nic nie wnoszące do dyskusji obelgi. W dodatku bardzo często widać, że osoby piszące komentarze przeinaczają sens wypowiedzi z komentarzy, na które odpisują. Sprawiają wrażenie, że pod wpływem emocji nie przeczytały/nie zrozumiały do końca sensu wypowiedzi, na którą odpowiadają. Tak naprawdę tu nie chodzi tylko o tolerancję osób homoseksualnych. Chodzi o troche szersze pojęcie szacunku do drugiego człowieka, kimkolwiek by on nie był (hetero/homo, zwolennik po/pis, biały/czarny/żółty). To, co skutecznie się udało wyplenić z ludzi przez te wszystkie lata prl (pomimo, że już upłynęlo ponad 20 lat od jego zakończenia), to właśnie szacunek do innej osoby. To, połączone ze wzrostem nieufności wobec innych, daje mieszankę, która skutecznie blokuje stworzenie normalnie funkcjonującego państwa. Nie umiemy ze sobą dyskutować, każdy inny pogląd niż nasz własny odbieramy jako przytyk i atak na naszą własną osobę. Chętnie bym wprowadził do szkół podstawowych przynajmniej dwa semestry przedmiotu rozwijającego umiejętności dialogu z innym człowiekiem, doboru argumentów, również umiejętności negocjacji. Tego w tym społeczeństwie brakuje najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
czemublokujecie_mikonto Re: Ło matko, córko i Wietnamko!Toż to Polska cał 25.03.13, 11:52 Ależ dziecko, nikt nie mówił o Francji jako o normalnym kraju. Toż oni tam pracują za mało i zarabiają za dużo, nawet najazd totalny islamistów jeszcze ich nie wyprostował. A kto tam protestował? Trzeba jak już pokazujesz-pokazac linki do zdjeć i wypowiedzi małżeństw heteroseksualnych wspierajacych dążenie par homo do możliwości małżeństw tego typu. W UK jakoś nie ma problemu, z wyjątkiem oczywiscie homofobów, którzy przyjechali z Polski i wariują bo nie wiedzą gdzie przyjechali oraz islamistów z Somalii i Pakistanu:P Sam znam normalnych ludzi z Pakistanu, Indii, własnie Anglii, Trynidadu i Tobago, Gujany, Szkocji, Walii, Irlandii, Hiszpanii, a także Polski, które nie mają nic przeciwko gayom albo małżeństwom gayowskim, oczywiście mądry homofobiczny margines wiezienny z Polski ma konieczność objawiania swojej ignorancji i ciemnoty:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do przewidzenia Re: Ło matko, córko i Wietnamko!Toż to Polska cał IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 25.03.13, 04:25 Oj mało wiesz o świecie. Tylko w Polsce opinie homofobiczne (teraz stwierdzenie, ze jest się za związkami ale przeciw małżeństwom jednopłciowym jest uważna przez poprawnych politycznie za homofobię) przysparzają reklamy, to co powiesz o sieci Chick fil-a w USA. Podaję linak to przeczytasz, ze bojkot ten sieci przez lobby LGBT odniosło odwrotny skutek, sprzedaż im wzrosła. American fast-food chain Chick-fil-A was the focus of controversy following a series of public comments made in June 2012 by chief operating officer Dan Cathy opposing same-sex marriage. This followed reports that Chick-fil-A's charitable endeavor, the S. Truett Cathy-family-operated WinShape Foundation, had made millions in donations to political organizations which oppose LGBT rights. LGBT rights activists called for protests and boycotts of the chain, while counter-protestors rallied in support by eating at the restaurants. National political figures both for and against the actions spoke out and some business partners severed ties with the chain. Skutki tego bojkotu = On August 1, Chick-fil-A restaurants experienced a large show of public support across the nation with the company reporting record-breaking sales. A consulting firm projected that the average Chick-fil-A restaurant increased sales by 29.9 percent and had 367 more customers than a typical Wednesday. Nie pitol więc, o tym co tylko w Polsce możliwe, bo mało wiesz o świecie. To że kraje zachodnie i USA są bardziej liberalne to fakt, ale to nie zmienia faktu, że w tych państwach od 40 do do 60% (zależ od państwa) ma konserwatywne nastawieni do homoseksualizmu. To, że Cameron wspiera małżeństwa jednopłciowe nie oznacza, ze w jego partii wszyscy to wspierają, wielu było bardzo temu przeciwnym. W USA jest całkiem sporo polityków głośno wyprowadzających, negatywne nastawnie do tzw gay lifestyle. To, że jakiś konserwatywny polityk zmienia opinie bo ma syna geja nie zmienia faktu, że nadal jest bardzo wielu przeciwników małżeństw homo. A co powiesz o tym, że w liberalnej Kalifornie wprowadzono zakaz ślubów gejowskich, które przez chwilę funkcjonowały , a dokonano tego przez referendum. Proposition 8 was a California ballot proposition and a state constitutional amendment passed in the November 2008 state elections. The measure added a new provision, Section 7.5 of the Declaration of Rights, to the California Constitution, which provides that "only marriage between a man and a woman is valid or recognized in California." Odpowiedz Link Zgłoś
czemublokujecie_mikonto Re: Ło matko, córko i Wietnamko!Toż to Polska cał 25.03.13, 11:58 Czytałem to juz dawno:P Przecież pełna hipokryzji Hameryka-czyli USA to jeszcze nie cały świat. I z czym mi tu wyskakujesz? To nie wiesz o co w Ameryce Lady GaGa walczy? Ciemnote znajdziesz na cąłym świecie. Mógłbym ci tutaj też wypisywać cuda-ale po co? A może byś chciała dowiedziec sie jakie beznadziejne zachowania nawet były wśród gayów i jakie pozbawione tolerancji? Ciemnota i brak tolerancji potrafi wystepowac wszedzie, w każdej grupie. Może winnaś wiecej filmów pooglądać na rózne tematy, dzieł sztuki, wtedy bys sie uwrażliwiła na drugiego człowieka? Nie bedziesz w stanie mi racjonalnie wytłumaczyć w czym ci przeszkadza możliwość zawarcia małżeństwa w Polsce przez np. dwóch gayów którzy są razem ponad 25 lat. No ale zawistnikom to może przeszkadzać:P Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Ło matko, córko i Wietnamko!Toż to Polska cał 25.03.13, 14:03 > Nie bedziesz w stanie mi racjonalnie wytłumaczyć w czym ci przeszkadza możliwość > zawarcia małżeństwa w Polsce przez np. dwóch gayów którzy są razem ponad 25 lat. No ale > zawistnikom to może przeszkadzać:P Oczywiście, że można to racjonalnie wytłumaczyć. Po pierwsze - jest to zakłamywanie pojęć, bo nie istnieje i istnieć nie może coś takiego, jak "małżeństwo homoseksualne". Małżeństwo to bowiem związek kobiety i mężczyzny. A kłamstwo ma prawo mi przeszkadzać. Po drugie - stawianie na jednej płaszczyźnie małżeństwa z jakąś spółką dewiantów - dziś to para pederastów, a jutro pan z kozą lub pani z pieskiem - jest ciężką zniewagą w stosunku do małżeństwa i to też może mi przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
czemublokujecie_mikonto Zniewagą i dewiantem sam jesteś 26.03.13, 16:37 czego dowodzisz swoimi przykładami o kozie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geje sa OK. Nie lubie Walesy i tych ktorzy pochlebiaja mu. IP: *.hsd1.ct.comcast.net 24.03.13, 22:39 Marna piekarnia, zabobon i wiocha maja sie w Polsce dobrze. Powoli dobijamy do dna kulturowego i obyczajowego. Odpowiedz Link Zgłoś
robercik50 Re: Nie lubie Walesy i tych ktorzy pochlebiaja mu 24.03.13, 23:08 Oczywiście, że dobijamy do dna, ale z taką sterą zdezelowanych i wypaczonych poglądów nie mamy do tego "dna" daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa ło jezu-kolejny homofob-ekshibicjonista! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.13, 22:42 Jak można żyć w takim kraju ciemnoty i zacofania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... IP: *.root.com.pl 24.03.13, 22:45 biedny człowiek - zakazują mu poniżać, pogardzać i pluć - naprawdę straszne Odpowiedz Link Zgłoś
eklesia Jestem teraz męczennikiem i może zostanę świętym?? 24.03.13, 22:48 Zwłaszcza, że sprzedajesz więcej papieskich kremówek gejom w koloratkach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Czy prawdą jest ? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 22:56 Że do kadzi z ciastem u Pełłowskiego ktoś kiedyś zrobił kupę??Podobno nie było reklamacji?Czy ktoś coś wie wiecej na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: Czy prawdą jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 00:20 Tak, to była specjalna wersja dla pedałów. Oni do takiego smaku przyzwyczajeni. Ba, to ponoć jest dla nich erotyczne. Świetnie się też sprzedawała w lewicowych kręgach. No ale teraz, na skutek bojkotu tych środowisk, wypiek tego pieczywa został zawieszony. Odpowiedz Link Zgłoś
robercik50 Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... 24.03.13, 23:05 Brawo Panie Pellowski! Tego nam trzeba więcej: NORMALNOŚCI! A jeśli kiedyś będę w Polsce w odwiedzinach to z pewnością kupię u Pana jak najwięcej. Gołym okiem widać, że świat się "stacza" na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczu IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 23:28 nażarłeś się chyba soli drogowej w jego cudownych produktach, gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesornauk Pellowski to kryptogej IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.13, 23:11 h hahaha he he homofobiczne wypowiedzi i wywiady lysego kryptogeja Pellowskiego ,,, zeby tylko troche kaski wpadlo he he przecierz wszyscy wiedza ze Pellowski to gej , a raczej kryptogej bo sie ukrywa ze swoimi zainteresowaniami hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
5rolnikzwilkowiecka Mussolini tyż popieroł Hitlera !!! 24.03.13, 23:14 Panie Pellowski !!! Historia zno podobne przypadki !!! Mussolini tyż popieroł Hitlera. Z tego co wiem, to na koniec wojny włoscy partyzanci w nagrode za to, dali mu sie nawet pohustać za darmo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... IP: *.173.26.62.tesatnet.pl 24.03.13, 23:14 Wpis gościa obrazuje jak ludzie boją się o pracę. Fenomenem na skalę światową byłoby gdyby faktycznie cały jego personel podzielał jego zdanie bez jednego wyjątku przy tak licznej grupie. Zwyczajnie gość jest z tych co nie szanuje innego zdania i pracownicy boją się to sprostować. Mogę się założyć, że w jego zakładzie pracuje przynajmniej jeden homoseksualny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 23:26 Sól która zamiast trafiać na drogi idzie na jedzenie? NIE! Nic tak nie zagraża milionom ludzi jak homoseksualizm ! Odpowiedz Link Zgłoś
mafiapuczajewa namiętności z polski na licencji włoskiej 24.03.13, 23:35 gorące dwunastolateczki obciągające mundurowym - i rewelacyjne szmalcowniczego dupcewa patryjarhy torunia - rzygać sie chce wami gnoje Odpowiedz Link Zgłoś
hydrograf Pellowski - wzorzec nowobogackiego kołtuna... 24.03.13, 23:36 Pellowski nie jest żadnym męczennikiem... Jest prostakiem, któremu się wydaje, że pieniądze upoważniają go do wypowiadania swoich kołtuńskich poglądów. Dla ludzi, którzy nie rozumieją demokracji (homo sovieticus) jest ona dyktaturą większości. Ale to nie prawda - demokracja to prawo mniejszości do głoszenia swoich poglądów i walki o swoje prawa (prawa człowieka). Podstawowym prawem, jest prawo do wolności -> "wolność człowieka jest ograniczona wyłącznie prawem do wolności drugiego człowieka". Nikt nie ma prawa ograniczać wolności innych ludzi do swobodnego zawierania związków (także małżeńskich) i korzystania ze wszystkich praw z tym związanych. Nikt także nie ma prawa ograniczać wolności innych ludzi do wypowiadania swoich poglądów - z czego korzysta [niestety] Pellowski. Odpowiedz Link Zgłoś
juger Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... 24.03.13, 23:43 Absolutnie popieram Prezydenta(choc rowniez w innych kwestiach w/w nie zgadzam sie) Od kilku lat mieszkam na zachodzie i tutaj juz politycy przekonuja sie do czego prowadzi liberalizm w tych sferach. Homoseksualisci zawsze byli i niech sa jesli ich to bawi tylko niech nie narzucaja innym zwlaszcza nieletnim stylu swojego bycia, a niestety wychowywanie dzieci narzuca pewne wzorce zachowan. Jezeli beda mogli zrobic sobie dziecko w sposob naturalny to im uwierze i zaakceptuje ich teorie, na razie widuje "takie pary" bez dzieci i jakos nie przeszkadza mi to ale dzieci to inna bajka i niech w tej bajce zostana.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rzonaty_alfons Re: Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczu 24.03.13, 23:51 homoseksualiści po to chcą narzucić swoje prawa aby móc bezkarnie gwałcić rabować i palić Odpowiedz Link Zgłoś
czemublokujecie_mikonto taaa, masz racje 25.03.13, 12:00 dzieki temu teraz pozbawieni praw obywatelskich mogą być bezkarnie meczeni, a także można ich okradać w majestacie prawa, co Polacy oraz polscy politycy i rządzący uwielbiają robić:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korczak Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 23:49 Miły Pan w okularach, ale gejom po ulicy chodzić nie pozwala. Właśnie dlatego potrzebne jest antydyskryminacyjne prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfi ale czemu? IP: *.ip102.fastwebnet.it 24.03.13, 23:57 dlaczego przeprowadza sie wywiad tylko z jednym prymitywnym piekarzyna? glosy postaci tego poziomu powinny byc co najwyzej przytaczane grupowo dla celow, powiedzmy, socjologicznych, ale aby zasluzyc na przywilej osobistego wywiadu, uwazam iz nalezy reprezentowac soba cos wiecej nizli umiejetnosc wypieczenia chleba i zalozenia piekarni. absolutne zatracenie proporcji. nie jestescie lokalna gazetka "to i owo". ps. gowno mnie obchodzi, co maja do powiedzenia takie kreaturki; zreszta z gory wiadomo, co mysla i z jakiej mielizny mentalnej te ich "mysli" sie wywodza... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_krol Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... 25.03.13, 00:03 szacunek dla tego pana! ZAKAZ PEDALOWANIA bierzmy przyklad z dzisiejszej manifestacji w Paryzu Odpowiedz Link Zgłoś
adres1974 Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... 25.03.13, 00:03 Panie Pellowski, jestem od jutra Pańskim stałym klientem:) Odpowiedz Link Zgłoś