Dodaj do ulubionych

Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują...

• Gość: vpsh Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 00:07
      Zgadzacie się z Wałęsą? Głosowanie na votepush.com/p/0EItwzyN0--0
    • Gość: Wojtek Bardzo mi się podoba jego wypowiedź IP: *.gdynia.mm.pl 25.03.13, 00:09
      mówi mądrze, z sensem. Coraz więcej ludzi zniechęca nachalna, homoseksualna propaganda. To po prostu budzi niesmak.
    • boyyoung Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... 25.03.13, 00:21
      Takie rzeczy to tylko w POLSCE... ja kupowałem u pana Pellowskiego i niestety już mojej ZŁOTÓWKI pan nie dostanie... Jestem Gejem i mam prawo do szczęścia jak każdy inny, a tutaj jest przykład jak to zwykły tuman wypowiada sie i robi coś tylko dla tego że zyski mu spadają i chce wpakować sobie więcej kasy w kieszeń... Jedno jest pewne ZAPAMIĘTAMY i kiedyś panu PODZIĘKUJEMY..
      • Gość: leslaw28 Re: Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczu IP: *.washdc.fios.verizon.net 25.03.13, 00:42
        znaczy tobie do "szczescia" jest potrzebny papierek? to sobie go wypelnij umyslowa miernoto...
        • boyyoung Re: Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczu 25.03.13, 00:44
          a co ty tak naprawdę wiesz o gejach ? .... nic, po prostu jesteś zacofany i szczerze żal mi Ciebie wiesz.
    • boyyoung Re: Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczu 25.03.13, 00:27
      no to powiedz to w gronie swoich znajomych, zobaczymy czy zdobędziesz nowych .. <żal>
    • Gość: leslaw28 homoseksualne lobby? IP: *.washdc.fios.verizon.net 25.03.13, 00:29
      ocywiscie,ze istnieje a kim jest Biedron, Grodzka/ki, czy wreszcie GW? oraz organizacje i kluby dla homoseksualistow?. Nawet pytania w tym wywiadzie sa tak formulowane, jakby je homoseksualisci zadawali.
    • Gość: leslaw28 pederasta i homoseksualista IP: *.washdc.fios.verizon.net 25.03.13, 00:37
      to teraz po wypowiedziach na forum, rownoznaczne ze wskaznikiem chamstwa. Pederasci bija wszelkie rekordy i pokazuja ze sa nienormalni, pod kazdym wzgledem.
      • boyyoung Re: pederasta i homoseksualista 25.03.13, 00:41
        bardziej normalni niź TY, zacofany gbur .... Jedz sobie jego bułeczki i chleb zobaczymy jak długo pociągniesz....
      • Gość: dr Maybach Re: pederasta i homoseksualista IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.13, 06:54
        Gość portalu: leslaw28 napisał(a):

> to teraz po wypowiedziach na forum, rownoznaczne ze wskaznikiem chamstwa. Peder
        > asci bija wszelkie rekordy i pokazuja ze sa nienormalni, pod kazdym wzgledem.

Czytam pedale co bździsz i przyznaje ci racje.
    • laniewody Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... 25.03.13, 00:45
      Nie wyolbrzymiajmy z tym męczennikiem. Jako, że osoby o "upodobaniach" homofobicznych nie słyną ze stosowania ironii, to podejrzewam, iż określenie to nie było użyte w sposób ironiczny, co świadczy o olbrzymiej hipokryzji tego pana nawet względem siebie.
    • boyyoung Re: Leon. 25.03.13, 00:50
      to jest obraz PRAWDZIWEGO POLAKA, jakiś obwieś który nić nie wie o świecie, pewnie grubas który pije piwo i ogląda mecz.. i wypowiada sie na temat na który nie ma zielonego pojęcia a no i jeszcze przeklina.... ŻALLLLLLLL
      • Gość: burro Re: Leon. IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 01:39
        to smutne, że elektryk, piekarz i inne chamstwo publicznie zabiera głos na temat o którym nie ma pojęcia. Ciekawe tylko co powiedzą o gejacxh w czarnych kieckach? oczywiście, pewnie nie ma sprawy. Żałosny kraj, żałosna demokracja
      • Gość: do przewidzenia Re: Leon. IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 25.03.13, 03:41
        A ja wiem sporo o świecie, dużo podróżowałem, mieszkam w tzw wielkim świecie, ba nawet wielu gejów poznałem, z wieloma pracowałem a nadal jestem przeciwny ślubom homoseksualnym (nie ze względów religijnych, bo jestem niereligijnym agnostykiem) ze względów semantycznych, historycznych kulturowych. Popieram związki partnerskie, choć zaczynam mieć wątpliwości, w prawie każdym państwie gdzie wprowadzono śluby jednopłciowe wpierw "wywalczono" kompromisowe związki partnerskie ale lobby LGBT to nie wystarczało. A już ciągłe gadanie o gejach zaczyna męczyć. Pod przykrywką "edukacji" chcą wprowadzić indoktrynacje równie upierdliwa jak religia katolicka. A ja nie trawię tego umoralniania, mówienia co ma być akceptowane. Tolerancja owszem ale zarazem prawo do wyrażania swoich poglądów i brak cenzury chrzanionemu poprawności politycznej. Jeszcze trochę za za wyrażenie poglądu, ze brzydzi kogoś seks homoseksualny będą skazywać za mowę o nienawiści. Otóż meni brzydzi, co nie oznacza, ze nienawidzę gejów, czy chcę ich bić. Jako ludzi mogę lubić pojedyncze jednostki, ale tej całej edukacji nachalnej propagandy, obowiązkowej postaci homoseksualnej w prawie każdym serialu - podczas gdy w społeczeństwie jest ludzi LGBT około 3%. Są badania np z UK podające jedynie 1,5%, wiem są też takie które mówią o 5%, ale w ostatnich kilku latach, mimo większej otwartości na zachodzie przy coraz bardziej skrupulatnych i dokładnych badaniach procent LGBT wynosi 1,5 do 3%. Nie ma przymusu wszystkich lubić. Nie można prześladować, ale nie oznacza to, że wszytko należy akceptować. Co dalej, nauczyciel lgbT (transseksualny czy choćby transwestyta) ) który będzie domagał się chodzenia do pracy w szkole w spódniczkach?
    • Gość: obama Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 00:53
      Moje FBI zaraz się zajmie homoterrorystami. AlGejda nie będzie nam tu ataków urządzać!
    • Gość: leslaw28 Re: cd.. IP: *.washdc.fios.verizon.net 25.03.13, 00:56
      pedziu uspokoj sie, a gdzie podpis, czy chcesz zeby za pomowienia zajela sie toba prokuratura?

Leslaw Dobrzanski
      • boyyoung Re: cd.. 25.03.13, 01:03

> pedziu uspokoj sie, a gdzie podpis, czy chcesz zeby za pomowienia zajela sie to
        > ba prokuratura?
        >
        > Leslaw Dobrzanski

facet prokuratura to powinna sie zająć tobą i tobie podobnym, nie wiesz nic o gejach i o tym jak Ciężko jest nam żyć w Polsce a TY napewno nie jesteś lepszy od NIEGO, zrobisz wszystko dla kasy.... bez żadnych skrupułów co ??? dobrze że czasy w których TY i Tobie podobni mieli coś do powiedzenia już mijają ..
    • dr_bloger niezła reklama 25.03.13, 01:04
      w życiu nie słyszałbym o takim piekarzu, a tu nagle na 1. stronie i za darmo.
      O mnie nie napiszecie? Też mam ciekawe poglądy na wiele spraw, akurat nie prowadzę biznesu, więc jest mi to fuk (tak się to u nas mawia).
    • laniewody Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... 25.03.13, 01:16
      ok
    • Gość: o w morde co za kiep !!!!!!!!!!!!!! IP: *.c194.msk.pl 25.03.13, 01:18
      Gość portalu: SYMPATYK napisał(a):

> Wyraził poglądy znakomitej większości gdańszczan, potrzeba nam więcej takich odważnych
      > normalnych ludzi ....

tiaaaa, normalny
      wystarczy dokladnie przeczytac jego wypowiedz, by stwierdzic ze ten gosciu sam nie wie jakie ma poglady
      niby uwaza ze za murem homoseksualistow nie nalezy zostawiac - a przeciez wlasnie za to Walesa jest krytykowany - a poparl jego wypowiedz w tej sprawie !

na dodatek miesz groch z kapusta - co niby maja do rzeczy w tej sprawie klopoty rodzinne Walesy o ktorych sie wypowiada ?
      a co do jego odwagi - pisze w liscie do Walesy, ze popieraja go wszyscy jego pracownicy a teraz jak sie sprawa naglosnila, to podwija ogon i sie z tego wycofuje !

uuuuhahahahahaha

• res61 Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... 25.03.13, 01:19
      Kolejny sponsorowany artykuł o homofobie który jak g....o podpiął się do innego foba.
    • Gość: AlFaBeT Pana pieczywo smakuje teraz jak nigdy dotąd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 01:22
      Gratuluję pomysłu.
      • Gość: dr Maybach Re: Pana pieczywo smakuje teraz jak nigdy dotąd! IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.13, 07:13
        To nie pieczywo łgarza Pellowskiego ci smakuje lecz dodatki które sypie do mąki.Utrwalacze,spulchniacze,lezirol,ropal,correctol,Ibis,Ritesa,S400,F200,Antibac,Magimax w 10 gatunakach,Dynenol,zaciemniacze.To ci smakuje.
        Pellowski robi was w buca (co nie jest trudne) Nienawidzi homosi i zbiera pieniądze na pomnik dla gdańskiego pedała nr.1. Zapewne chodzi mu o pieniądze.Rzyga na biednego gaya i gotów był ....wylizać pedałowi na złotym tronie.
        • Gość: kekx Re: Pana pieczywo smakuje teraz jak nigdy dotąd! IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 11:48
          Chyba własnie niechcący trafiłes w sedno !
          Sypie chemię do bułek , ktore się za słabo sprzedaja i gotowy jest się zesr... zeby tylko cos wiecej zarobic ..
    • Gość: m Nieogarnięty umysłowo kołtun IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 01:24
      Sam już nie wie, co popiera, wszystko mu się popierniczyło, bo niczego nie przemyślał, więc musi jechać na swoich lękach i stereotypach. A nie przemyślał, bo to męczące, wygodniej być "tradycjonalistą" i "się tego nie wstydzić". Te małpy, które wolały siedzieć na drzewach, też były konserwatywne i też się tego nie wstydziły.
    • Gość: Kanadol leslaw28 IP: *.abhsia.telus.net 25.03.13, 01:30

> niewielka strata,ze jeden pedal nie przyjedzie i jego glupi,chamski i wykolejon
      > y tatus, zapewne tez spedalony.

Dla niego zadna strata, pojedzie sobie na Kanary. Strata dla Polski bo zostana w niej tacy jak ty, notorycznie opuchnieci od wczorajszego alkoholu, nie znajacy slowa dezodorant, ogoleni na pale, ubrani w dresiki albo tanie skorki, biale adidaski, wieczne cwaniaczki i kombinatorzy, mieszkancy mieszkan komunalnych po babci i ciociach reprezentujacy soba 0.

Qrwa, zle mi sie robi, jak dobrze ze wyjechalem z tego kraju.
    • nietyp Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... 25.03.13, 01:47
      Jesteś głupcem a nie męczennikiem... Głupi męczybuła ubzdurał sobie, że zostanie "intelektualistą"... Zresztą tak samo jak Wałęsa. Do fabryki, do piekarni, ćwoki prymitywne!!!
      • Gość: Jan z Łodzi Re: Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczu IP: *.toya.net.pl 25.03.13, 06:50
        A ty to niby kto , nawet poprawnie pisać nie potrafisz.
        Idż do szkoły i odbierz kasę za komitet rodzicielski bo niczego się nie nauczyłeś - debilku.
    • Gość: grabski My Gdanszczanie jestesmy glupi ale dumni! IP: *.hsd1.tx.comcast.net 25.03.13, 02:04
      i wraz Lechem Walesa oglaszamy to swiatu!
    • Gość: do przewidzenia Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 25.03.13, 03:10
      Ja wiedziałem, że tak będzie :) Już na jakimś forum pisałem, że skutek tego bojkotu będzie odwrotny. Dziwię się organizatorom bojkotu, przecież było do przewidzenia, że w Polsce opinie wyrażane przez Pellowskiego większość społeczeństwa popiera (myślę, że w granicach 65-70 %, na to wskazują rożne statystyki tyczące się np formalizacji związków jednopłciowych), więc organizowanie tego bojkotu to tylko darmowa reklama :) Tacy "mundrzy" ci działacze na rzecz LGBT, wszyscy ich popierający, same doktoranty socjologi i gender studies, a tak słabo u nich z analitycznym myśleniem. Wystarczyło sprawdzić jaki skutek miały tego typu bojkoty w innych państwach (pomijam ultra politycznie poprawną Szwecję), a najlepiej dosyć podobny przypadek Chick fil-a w USA. Właściciele tej sieci "restauracji" są przeciwni ślubom homoseksualnym, środowiska LGBT wezwały do ich bojkotu, konserwatywne do wsparcia i zgadnijcie jaki był tego efekt. Rekordowa sprzedaż w zeszłym roku, kolejki wychodzące na ulice. Wybaczcie geje, ale ludzie mają wasze bojkoty tam gdzie szukacie przyjemności.
    • Gość: do przewidzenia Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 25.03.13, 03:17
      A co jest rażącego w sformułowaniu homoseksualne lobby? Czyż takowego nie ma? Nie ma wielu organizacji LGBT wywierających presję na polityków, panoszących się w środowiskach akademickich, wpływając na media, urządzających bojkoty gdy ktoś ich nie popiera?
    • Gość: arte Znana sprzątaczka Genowefa też popiera IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.13, 03:48
      Idiotyczny artykuł, jak wiele innych
    • 7rybek Doodbytniczy sex dwóch facetów, nie 25.03.13, 05:57
      jest dla mnie normalnym zachowaniem.
    • Gość: cuchy chlebek Re: Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczu IP: *.sm-rozstaje.pl 25.03.13, 06:03
      biedny męczennik i jego 200 niewolników, ciekawe ilu jest tam innej orientacji.
      nie kupować!!!
    • artur737 Jestem teraz męczennikiem, ludzie mi współczują... 25.03.13, 06:20
      Przynajmniej 20% ludzi w Polsce rodzi sie z syndromem alkoholowym plodu.

Dlatego mnie nie dziwia ludzie typu tego piekarza i czy ci co go popieraja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka