Gość: Gość Recepcjonistka bohaterką internautów. "Nie prze... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 22:17 Jeżeli została przeniesiona nie z własnej woli do pokoju o niższym standardzie - ma prawo żądać obniżki rachunku. I tyle. Jak każdy inny klient. A że akurat jest panią Gessler? A jaka to różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mob-os Recepcjonistka bohaterką internautów. "Nie prze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 22:31 Pani Gessler dziękujemy.Proszę nie wymieniać już tego nazwiska.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
okrutnykibol Recepcjonistka bohaterką internautów. "Nie prze... 13.05.13, 00:23 Nie wiem czy chciałbym spać w hotelu, którego recepcjonistka obrabia gości w prasie, bez względu czy na to zasługują czy nie. Żenujące i nieprofesjonalne, za takie zwierzenia traci się pracę. Nie interesują mnie Gesslerowie i nie wiem czemu czytam o nich na głównej stronie. Jaki interes ma GW, żeby walczyć tak z nimi? Zakładam, że to szuje, jak wielu innych w tym kraju, a czemu akurat oni są na pierwszej stronie? GW już dawno zeszła na dno, a teraz wkręca się w muł i schodzi coraz niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
jagger2009 Recepcjonistka bohaterką internautów. "Nie prze... 13.05.13, 00:49 jedyne czym mozna sie przestarszyc to jej otyloscia bo jakby cie przygnitola to koniec, wstretna wulgarna gruba baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Recepcjonistka bohaterką internautów. "Nie prze... IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 01:11 Widzieliście zdjęcia hotelu? Tam sa miliardy komarów nad wodą. Otwieranie okien w pokoju bez klimatyzacji grozi śmiercią przez pożarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Recepcjonistka bohaterką internautów. "Nie pr 15.05.13, 21:41 Gessler da radę. Jedno "co się ku.rwa na mnie gapisz" i komary znikają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Recepcjonistka bohaterką internautów. "Nie prze... IP: *.livenet.pl 13.05.13, 02:18 Opinie z holidaycheck są masakryczne www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Dolina+Charlotty+Resort+Spa+Pobyt+dla+par+przeczytajcie+przed+wyjazdem-ch_hb-id_6696265.html Cytat " Pobyt dla par - przeczytajcie przed wyjazdem Powiększ czcionkę A A Hotel 3.0 Niestety nasza opinia nie będzie pozytywna. Hotel polecili nam znajomi i po zapoznaniu się z ofertą byliśmy zachwyceni. Niestety już od samego wejścia spotkało nas rozczarowanie. Fatalne oznaczenie obiektu, nie oświetlone alejki i parking. Pani w recepcji 20 minut rozmawiała przez telefon a my czekaliśmy żeby się zameldować. Pokój na poddaszu, nawet ładny, ale wszędzie pełno kurzu, w szafie, na biurku, w łazience nawet mieszkał pająk. A co najbardziej Nas przeraziło to brak klimatyzacji- pojechaliśmy kupić sobie wentylator, bo nie dało się funkcjonować i lodówki, choć miejsce w biurku było. Panie sprzątające nie wiedzą co znaczy odkurzanie pokoju i umycie podłogi, przez 4 dni pobytu nikt tego nie zrobił. Nie było również czajnika w pokoju, a kubki do wody były plastikowe. Był jeden dzień, że brakowała miejsca na stołówce dla gości podczas śniadania, a pan kelner miał wielki problem jak poprosiłam żeby wytarł stół. Śniadania i obiadokolacje średniej jakości, chociaż karta niestety też nie wyglądała zachęcająco. Bar w piątek zamknięty przed 22gą. Jedynym plusem tego miejsca jest SPA gdzie obsługa i zabiegi były naprawdę na najwyższym poziomie. Za tą cenę nie polecamy nikomu."" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Recepcjonistka powinna zostać zwolniona! IP: *.uznam.net.pl 13.05.13, 12:59 Bo o gościach nie powinna klepać, jak baba w maglu, bo powinna być dyskretna do bólu. Bo o gościach powinno mówić się dobrze, albo wcale! Nawet, jesli pani Gessler nie do końca zachowała się z klasą, powinno to zostać między nią, a personelem. Wstyd dla obslugi Charlotty, hańba niewyobrażalna. Moja noga tam nie postanie. Poczytałam opinie o hotelu i zdziwiłam się ogromnie, że jest mnóstwo bardzo złych opinii. A teraz jeszcze skandal z obsmarowywaniem gościa... Fuj. Recepcjonistka, ale i manager, powinni dostać wilczy bilet. Zachowują się bardzo nieprofesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Recepcjonistka powinna zostać zwolniona! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 20:51 Jestem tego samego zdania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usługi Re: Recepcjonistka powinna zostać zwolniona! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.13, 06:37 Jak nie umiesz zachować się kulturalnie, to lepiej siedź w swojej chałupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kolejne negatywne opinie o Dolina Charlotty IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 13:17 Ludzie przeczytajcie opinie gości hotelowych Obsługa rosyjska, brudna łazienka, zapchany zlew, muchy ze stajni, hałas etc. www.oceniacz.pl/hotel/11571/dolina-charlotty-resort-spa/opinie Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Recepcjonistka bohaterką internautów. "Nie prze... 13.05.13, 17:47 Sława Magdy Gessler? Co najmniej dziwne.... Odpowiedz Link Zgłoś
proost Recepcjonistka bohaterką internautów. "Nie prze... 13.05.13, 20:53 Hotele? Sporo negatywnych doświadczeń mam za sobą (pozytywnych również). Nie obwiniam Pani Magdy, bo wiem, że obsługa i warunki w hotelu mogą wkurzyć... Jak płaci się kilkaset złotych za noc, to można wymagać "normalnych" warunków, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Recepcjonistka bohaterką internautów. "Nie prze... IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 21:47 Szanowna Pani recepcjonistko!!! Ja zwolniłabym Panią już za samą wypowiedź, per ona , przecież Pani Magda świń z Panią nie pasła, bez względu na to jak się zachowała to Pani musi o każdym gościu hotelowym wypowiadać się Per Pan , Pani, zwracają się do niego bezpośrednio a tym bardziej wypowiadając się o nim w mediach no chyba ,że jest Pani na papierosku za winklem z koleżanką lub w kuchni i rozmawia Pani z Panią Kucharką, proszę o więcej kultury, powściągliwości, może proszę przeczytać jakąś książkę o kulturze bycia, w każdym razie ja do Pani nigdy nie zrobię osobiście żadnej rezerwacji, bo za tak ciężko zapracowane pieniądze będę chciała super obsługi bez względu na moje zachowanie, proszę o zmianę zawodu , może gdzieś PGR albo sklepie z tanim winem , wtedy da Pani radę bo tutaj to Pani sobie nie poradziła wręcz skompromitowała, może jakiś szkolenie z zakresu obsługi gości, ja na pewno Waszego hotelu nie odwiedzę bo strach co może stać się ze zwykłym Kowalskim jak sprawia kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Recepcjonistka bohaterką internautów. "Nie pr IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 22:59 bo za tak ciężko zapracowane pieniądze będę chciała super obsługi bez > względu na moje zachowanie, magdaleno, przestań już... bo czytać hadko. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kto korzysta na aferze /Kto straci IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.13, 01:16 Kto skorzysta? 1. wyborcza. Ilośc kliknięć zapewne ogromna, dlatego nie kasują chamskich wpisów dot. Gessler Reklama sie kreci 2. Gessler. Przypomniała sie milionom, cos się dzieje, reklama jest. Za darmo. 3. Program kuchenne rewolucje pewni zanotuje wzrost oglądalnosci - zyska stacja 4. My, czytelnicy, dowiedzieliśmy się o błędach hotelu - brak klimatyzacji , zepsute wino 5. Gessler. Pokazała się jako normalny cżłowiek. kto z nas nie klnie? Litosci! Niech każdy, kto nie klnie w nerwowych sytuacjach zyciowych wpłaci 10 groszy na moje konto i wyjeżdzam na hawaje. Kto straci? 1. Recepcjonistka. Musi jej byc teraz głupio obsługiwac gości, każdy sie pewnie na nia gapi. 2. Hotel. To jest nieprawdopodobnie negatywna reklama dla hotelu. 3. Hotel. Przy okazji wyszły bardzo złe recencje hotelu na boocking, tripadvisor i innych. 4. Hotel. Teraz każdy niezadowolony gosc będzie miał więcej odwagi na reklamowanie słabych usług. 5. Hotel. Na letnie pole namiotowe na pewno przyjedzie kupa hołoty - aby posmakowac ten hotel, co to "u was podobno gesslerowa rabi raban" 6. Słupsk. Słupsk dla mnie nic nie znaczył, teraz jestem nastawiona negatywnie. Ten prezydent ma rację, spadek gosci hotelowych jest tez spadkiem regionu, bo n.p. nie kupuje sie paliwa na stacjach. 7. Hotel. Wpisy w google o aferze zostana na zawsze. Linki z gazet internetowych sa bardzo silne i wysoko w google. Bedzie jak ze słynna aferą Kominek kontra Dr. Oetker (po wpisaniu do google Dr. oetker trzecim wpisem jest Oetker ty pi zdo" - i opis afery internauty. A minely już trzy lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka Re: Kto korzysta na aferze /Kto straci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 06:24 Gessler chciała reklamę wymusić. Nie ustalono tego z hotelem. Propozycja wymiany barterowej w momencie płatności jest co najmniej żenująca. Natomiast zgadzam się,że hotel z wywiadem nie powinien trafić do mediów Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Kto korzysta na aferze /Kto straci 15.05.13, 21:29 Kto straci na aferze 1. Gessler. Musi jej byc teraz głupio świecić oczami w programie, każdy sie pewnie na nia gapi - to ta co nie chciała płacić za hotel 2. Gessler. To jest nieprawdopodobnie negatywna reklama dla kucharki "celebrytki". 3. Gessler. Przy okazji wyszły jak bardzo jest niepopularna. 4. Gessler. Teraz każdy bez oporu będzie wyrażał negatywne opinie o kucharce i jej programach. 5. Gessler. Kupa hołoty będzie dalej oglądać jej program, ale to już nie będzie "target" dla reklamodawców 6. TVN. W stacji i tak pełno badziewia, a teraz jeszcze program z babą "która nie płaci rachunków" 7. Gessler. Wpisy w google o aferze zostana na zawsze. Po wpisaniu "Gessler" w google na samej górze wyświetla się "Gessler do pracowników: Co się k... tak na mnie gapisz!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Recepcjonistka bohaterką internautów. "Nie pr IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.13, 17:48 nareszcie znalazl sie ktos odwazny na tyle by sprzeciwic sie klasycznym zagrywkom magdy g. gesslerowa mysli, ze kazdym mozna pomiatac, kazdego tykac, wszedzie sie targowac, panoszyc i placic jak jej sie zache lub nie. mam nadzieje, ze za przykladem tych ludzi podaza inni, ktorzy od lat z obawy przed obsmarowaniem w mediach i utrata klientow zaciskaja zeby i znosza takie atrakcje ze strony tej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
trayi Nie pierwszy raz obsmarowali klienta 15.05.13, 04:05 Ze strony, która zbiera opinie o hotelach: "Wybrana opinia autorstwa: Dyrekcja_Hotelu Ocena hotelu Dolina Charlotty Resort & SPA Polska Strzelinko k. Słupska Dolina Charlotty Resort & SPA 5.2 Mając na względzie dobre imię naszego hotelu, chcemy ustosunkować się do poniższej opinii. Powodem naszego wpisu jest również to, że autora tekstu mieliśmy okazję poznać w czasie trwania imprezy z niezbyt pozytywnej strony. Wpis klienta traktujemy jako formę odegrania się na naszej pracownicy, która próbowała wyegzekwować od organizatora zapłatę za żywienie zaproszonych dziewcząt do towarzystwa. Informujemy, że nasze małe jezioro jest zasilane wodami źródlanymi i jest miejscem bytowania pstrąga. Trudno to pogodzić z opinią o „brudnym, śmierdzącym bajorze w kolorze brązowym”. Podejrzewamy, że nasz zawiedziony klient nie miał czasu ani ochoty zobaczyć całego parku linowego, który jest jednym z większych w północnej Polsce. Nasz basen ma wymiar 18x7 m i jest to jeden z większych basenów hotelowych w okolicy. Subiektywizm naszego klienta uwidacznia się na każdym kroku (jedzenie, godziny otwarcia basenu). Dla potwierdzenia naszych wyżej przytoczonych argumentów odsyłamy do opinii naszych gości na naszej stronie internetowej (zakładka: KONFERENCJE/REKOMENDACJE). Dyrekcja Hotelu" Sami się ocenili, oczernili klienta i na koniec zaprosili do poczytania opinii na temat ich hotelu z ICH strony internetowej (na pewno nie moderują.....). Nie, no porażka. Porażka totalna. Odpowiedz Link Zgłoś