Dodaj do ulubionych

"Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [...

• Gość: Urlopowicz "Klasę" hotelu też niestety widać. IP: *.icpnet.pl 13.05.13, 02:36
      Zachowania Gesslerowej nie oceniam. Jak było, to było - to już pewnie oceni sąd lub inni, mądrzejsi ode mnie. Ale skupmy się na faktach. Były przenosiny MIMO rezerwacji? Były. Pokój był bez klimatyzacji? BYŁ. Cena zmniejszona została PO INTERWENCJI, a powinna wyjść od menadżera hotelu. Czy pokój bez klimatyzacji, który został przydzielony na skutek wcześniejszej pomyłki, nieporozumienia nadal spełnia standardy pokoju za choćby i 3.500 zł za cztery dni pobytu? Ktoś się wcześniej wypowiadał, że wyprasowali Geslerowej ciuchy ZA DARMO, bo hotel nie ma obsługi room service. To jak to? To tak można? Postawić hotel ą i ę i nie zapewnić ZA TAKĄ CENĘ gościom luksusowej obsługi, a potem im to jeszcze publicznie wypominać?
      Dno i trzy metry mułu!
      Opowiem inną sytuację. Pensjonat nad morzem w Rowach. Zwyczajny, żadne fą fą. Ale zadbany, piękny i czysty, a ceny raczej z górnej półki jeśli chodzi o pensjonaty.
      Mieliśmy podobną sytuację do Geslerowa. Zarezerwowaliśmy z wyprzedzeniem pokój narożny z pięknym widokiem na morze. Na tygodniowy pobyt. Po jednym dniu przyszła do nas skonsternowana właścicielka, że doszło do pomyłki i pokój był już zarezerwowany dla stałej klientki. Przeniosła nas do mniejszego pokoju i bez widoku na morze, pokój też nie miał aneksu kuchennego. Kiedy zdezorientowani przenosiliśmy rzeczy (pani nam pomagała), weszliśmy wszyscy do pokoju, a właścicielka powiedziała, że jeszcze raz przeprasza za zamieszanie i że jesteśmy jej gośćmi i nie płacimy NIC. Po prostu mamy się dobrze bawić.
      I naprawdę nie chcieli pieniędzy na koniec, mąż właścicielki zdecydowanym głosem powiedział, że nie ma mowy. Podjechaliśmy więc do sklepu i kupiliśmy najdroższą metaksę, jaka była w sklepie w Rowach, było nam głupio. Metaksę pan przyjął i rozstaliśmy się wszyscy uśmiechnięci, choć ani oni na nas nie zarobili, ani my nie mieliśmy do konca takiego urlopu, o jakim marzyliśmy, bo mimo wszystko przecież pokój dostaliśmy nie taki, na jaki się nastawialiśmy.

Można inaczej załatwić sprawę? Można. Za błędy się płaci i za błędy w rezerwacji, w wybrakowanym pokoju hotel winien zapłacić bez gadania, nie żądając od gościa (obojętnie kto nim by był!) żadnej zapłaty.

A wynurzenia recepcjonistki o zbolałej minie są totalną kompromitacją. Czemu nie wymieniła żadnego zadowolonego polskiego sławnego gościa? Bo do Bonnie Tyler raczej będzie trudno się dodzwonić w kwestii zweryfikowania jej oceny pobytu w Dolinie Charlotty.

Jeszcze raz - dno, dno, dno. Obie strony, z przewagą hotelu.
      • Gość: BRAWO Re: "Klasę" hotelu też niestety widać. IP: 14.139.62.* 13.05.13, 07:03
        cHYBA NIE DOCZYTALES ZE piewsza zmiana byla nie na skutek pomylki ale ze wzgledu na halas jaki dokuczal tzw gwiezdzie w pokoju zarezerwowanym przez nia.
        dostala pokoj jeszcze nie wykonczony i stad brak klimatyzacji. itp
    • Gość: AW jaka telewizja taka gwiazda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.13, 02:42
      plują nam w twarz, różnej maści kuzniary, bankowe dziwki, złodzieje geslerowskie i powiatowe szmaty. Ale ja jestem z pokolenia, które, za komuny, codziennie na koloniach śpiewało hymn na apelach, wierzę, że ten Naród jest ponad to. Bo te plugawe telewizje działają w myśl goebelsowskiej tezy, odbierzcie Narodowi Historię, w trzecim pokoleniu stanie się plemionem...
      Nie dajmy się. Jeszcze Polska nie zginęła!!!
    • Gość: Melek1 "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: 110.175.179.* 13.05.13, 02:46
      Ludzie, to wy sami z kucharek gwiazdy robicie. Czego sie wiec spodziewacie ???
    • Gość: geneowolf "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.05.13, 04:11
      Po pierwsze dla kogo ona jest gwiazda? Przeciez ona nie ma kompletnie pojęcia o gotowaniu.Tą całą ściemę co wam żeni przyjmujecie jak ciepłe kluchy.Ale taki jest TVN. Jaka stacja takie gwiazdy i programy.
    • minipolak To tu sie dziwic 13.05.13, 04:15
      Ta cala rodzina Gesslerow to jakies spolonizowane niemieckie chamstwo i zjodziejstwo.
      Czy oni tacy sa bo sie spolonizowali czy tacy sa bo to ich Gesslerowskie lajdacze geny.
      Jak czytam to te Gesslery to zlodzieje, niby jacyc wlascicieie barow i restauracji za ktore nie placa.

• sure lol 13.05.13, 04:34
      Kiedyś sprzedawali taki komplet na stacji benzynowej jak widać na zdjęciu... ofoliowany. Wtedy mi się wydawał zabawny:) w357.wrzuta.pl/obraz/2zRf4Q29dx2/534250_464182730274492_1476612979_n
    • Gość: Sabinka "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 05:16
      To jest reklama hotelu.
      Podsłuchałam rozmowe telefoniczną między dwoma osobami tu wymienionymi. Na potwierdzenie mogę tylko podać że za niedługo kończy się serial "Kuchenne Rewolucje".
      To był wcześniej ustalony scenariusz i nie będzie zadnej sprawy sądowej !
      Jesteście wprowadzani w błąd :) i niepotrzebnie się tym emocjonujecie :):):):)
    • Gość: tk "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 05:45
      gruba prostaczka
    • Gość: sanson to zalosne,ze w Pl celebruje sie marna kucharke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 05:53
      Jedzenie w jej restauracjach jest okropne, a wystroj pozal sie Boze. Nigdy wiecej .
    • Gość: kikki "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 06:02
      Pani Napiórkowska ma klasę i jest profesjonalna w przeciwieństwie do pani Gessler, która zachowała się jak kuchta, którą jest.
      • albacor Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 13.05.13, 06:17
        Czy ktoś wreszcie zrobi porządek , nie tylko z tą grubą przekupą, ale z całą posraną rodzinką żerującą na ludziach
    • pokon "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 13.05.13, 06:31
      "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" Od kiedy to chamskie pudło można nazwać gwiazdą? Zwykły garkotłuk.
    • Gość: BRAWO "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: 14.139.62.* 13.05.13, 06:32
      BRAWO BRAWO
      Moje gratulacje dla profesjonalizmu. Baba zwana Gessler malo mnie obchodzi ale ciesze sie ze ktos wreszcie pokazal jej, ze jest poprostu ..... ech szkoda czasu
      jeszcze raz gratulacji dla PRZYTOMNEJ i ROZSADNEJ osoby z Doliny ....
    • Gość: Artur "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 06:45
      W końcu ktoś przytarł nosa tej Pani.
      Pani Gessler nie jest pani pępkiem świata.
    • Gość: Łodzianin "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.13, 06:49
      Pani Gessler rżnie damę a wyszła z niej zwyczajna dziadówa, pozbawiona klasy i hamulców. Pani recepcjonistka ma ewidentnie rację i jeszcze musi się w mediach tłumaczyć, choć ona i personel hotelu został obrzucony ordynarnymi wyzwiskami za to że nikt nie dał jej nażreć się za darmo i wygnić w hotelu. Latali wokół niej a ona im podziękowała. Pani Gessler chyba wszystkich ma za świrów. Ma 25 restauracji a od klientów żąda osobnej opłaty za podane danie a osobnej za to że im podała to co zamówili, napiwek jest obowiązkowy niezależnie czy jesteśmy czy nie jesteśmy zadowoleni z obsługi - tak robiła w Łodzi w Manufakturze. Dlatego tam nie byłem bo jest to obrzydliwe. I niech ją zdejmą z anteny w TVN bo mnie wku...wia jej osoba i chyba przestanę oglądać w ogóle TVN.
    • najcz "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 13.05.13, 07:16
      tych wszystkich gwiazdorów,posłów,polityków na umowy śmieciowe wysłać ,bo jakie to gwiazdy w szerokim świecie nikt o nich nie słyszał , nie wytwarzają dochodu tylko przejadają nasze podatki.
    • pakulec od razu "gwiazda", w przypadku Gesler wystarczy 13.05.13, 07:19
      po prostu "kuchta"
    • reto "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 13.05.13, 07:24
      Cwaniactwo i pieniactwo Magdy jest typowe dla wielu słynnych Polaków.
      Próbować zawsze można ale nie można mieć pretensji do hotelu ze sie nie zgadza na formę zapłaty.
      Jeśli gość chce zapłacić reklama za pobyt to powinien to wcześniej ustalić z właścicielem.
      Obiecywanie, ze umieci sie hotel na liście europejskiej jest obiecywaniem gruszek na wierzbie.
      Nikt w Europie nie jest zainteresowany spedzaniem wakacji w Polsce.
      Jeśli pojawiają sie goście zagraniczni to z innych powodów.
      Na miejscu tej słynnej gwiazdy przeprosilbym właściciela i personel za chamskie zachowanie.
    • zgr-edo ta stara pudernica z Kongresówki jest gwiazdą ? 13.05.13, 07:25
      nie lubię tej kucharki. Bezczelne, zarozumiałe , aroganckie , wulgarne babsko w dodatku brzydka jak kupa.
    • executioner "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 13.05.13, 07:27
      Im większe g tym wyżej głowę nosi.
    • goffer_pl Chamidło jakich mało, prostaczka buraczana ... 13.05.13, 07:33
      bo ona jest z wawy ;P
      Nie wiem co ludzie widzą w jej programie ...
    • jonaszewski Podoba mi się ta Pani 13.05.13, 07:42
      Nie lubię skakania koło buraków, którzy myślą, że wszystko im się NALEŻY. Z chęcią odwiedzę Dolinę Charlotty, bo widać wyraźnie z wywiadu, że nie dzielą klientów na równych i równiejszych. Poza tym ładnie tam. A rozkapryszonej pani Gessler nie lubię, bo jest coraz bardziej... no, rozkapryszona.
      • Gość: . Re: Podoba mi się ta Pani IP: *.livenet.pl 13.05.13, 10:37
        jonaszewski napisał:
        > Z chęcią odwiedzę Dolinę Charlotty,
        > Poza tym ładnie tam.

Ładnie na zdjęciach. Tam jest wylęgarnia komarów.
    • Gość: magda Gesslerowa to przekupa ale hotel to kompromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 07:44
      i tyle w temacie
    • najcz na umowy śmieciowe wysłać tzw. gwiazdeczki.. 13.05.13, 07:47
      na umowy śmieciowe wysłać tzw. gwiazdeczki..
      • Gość: hard-core Re: na umowy śmieciowe wysłać tzw. gwiazdeczki.. IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.13, 12:56
        bez dwoch zdan popieram... poza tym grubas mówiący o jedzeniu wzbudza niesmak...
    • Gość: czesiek "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.30.25.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.05.13, 08:14
      cała ta historia jest niezręcznością obsługi hotelu bo nie była przygotowana na zachowania się gościa . sama recepcjonistka zachowała się należycie do standartów hotelu z tradycjami . w regulaminie umowy wynajmu widzę spore niedociągnięcia co poteierdza fakt udzielenia rabatu i nie uwidocznienia go w rachunku . co do gościa z wymaganiami jego zgadzam się i powinna mieć zapewnione . cienkie ścianki w pokojach , wożenie walizek przez gościa jest nie w standardach warunków hotelu za tą cenę . dodatkowe prasowanie ( chyba że było ujęte w umowie ) jest płatne i powinno być uwidocznione w rachunku . sam gość zachowaniem obraził recepcionistkę , poniżając godność wykonywanej pracy . zachowanie się gościa w hotelu i nie tylko świadczy o jego kulturze i to zachowuję dla siebie i ocenie innym . dobra rada dla wszystkich i hoteli aby do rozmów z kobietami o dużej renomie delegowani byli panowie o wysokiej kulturze osobistej , obdarowani przez naturę wyglądem i dobrze przygotowani do reprezentowania daną firmę . daje to dużą satysfakcję dla obu stron . podpieranie się przykładami nie jest na miejscu i nie dotyczy tego zajścia i należy to traktować tak samo jak robienie reklamy za darmo dla hotelu a pózniej to wypominać .
    • Gość: as Ostro bym sie wku...ł gdyby IP: *.zeto.olsztyn.pl 13.05.13, 09:35
      Ostro bym sie wku...ł gdyby potraktowano mnie jak Gessler. Zmiana pokoju i to bez klimy. Jakies jaja
      • r1111111 Re: Ostro bym sie wku...ł gdyby 13.05.13, 14:29
        Gość portalu: as napisał(a):
        > Ostro bym sie wku...ł gdyby potraktowano mnie jak Gessler. Zmiana pokoju i to b
        > ez klimy. Jakies jaja

Marsz do nauki! :)
      • podfruwajek Re: Ostro bym sie wku...ł gdyby 13.05.13, 18:19
        a ja nie. Tylko, że bym qrwami nie rzucał do personelu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka