Dodaj do ulubionych

Ks. Jankowski - jego samochody

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 22:24
Mam pytanie do ludzi z 3miasta - jakimi wozami jeździ (jeździł) prałat
Jankowski? Od razu zaznaczę że nie interesuje mnie czy molestowal czy nie,
chodzi mi tylko o wozy bo od lat slychac o tym w kraju niezle legendy.

Wiem ze mial Mercedesy (ale nie wiem jakie modele), tuz przed afera mial
sobie kupic jedne z pierwszych w Gdansku najnowszych Audi A8 a dzis GW
wydrukowala foto z Jaguarem i to na bydgoskich blachach. Jesli pamietacie
jakimi wozami smigal - napiszcie.

Z gory prosze uzytkowników piszacych posty w stylu "A ch.. kogo obchodzi czym
jezdzi Jankowski" o nie popisywanie sie swoja erudycją.
Obserwuj wątek
    • gsms1 Re: Ks. Jankowski - jego samochody 19.08.04, 00:29
      Audik ten nowy ale numeru nie znam
    • Gość: OBSERWATOR Re: Ks. Jankowski - jego samochody IP: 213.199.221.* 19.08.04, 00:54
      Czasmi i na miotle lata szczególnie w czasie świąt komunistycznych, ma
      lądowisko na dachu plebanii.żeby o nic nie zahaczyć ma GPS!!!!!!!!!!!
    • Gość: Trabant Re: Ks. Jankowski - jego samochody IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 19.08.04, 10:17
      nie wjem jaka ma obecnie flote samochodow, ale gdy pempowina z watykanem sie
      urwje to nastepca na pierwsza katolo antene belgijski kardynal(zapowjedzial, ze
      w bardzo krotkim czasie Karolek pojdzie do swojego idola) podobnie jak JP1
      ma zamiar pooodobno! wjecej sie zainteresowac stanem moralnym jak i duchowym
      swoich rezydentow. Zeby go tylko tez nie otruli
      • Gość: Ed Re: Ks. Jankowski - jego samochody IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 10:42
        Trzeba być wyjątkowym optymistą, by sądzić, że ten człowiek (JP2) przy swoim
        stanie zdrowia jest jeszcze w stanie coś samodzielnie zrobić. Aż przykro
        pztrzeć, jak troturują najbliżsi "bracia w wierze" dla politycznych interesów
        kościoła. Jest to eksploatacja godna najtrudniejszych czasów kapitalizmu w
        wydaniu XXI-wiecznego Krk.
        • Gość: gdańszczanka Re: Ks. Jankowski - jego samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:30
          Naocznie widywałam Ks. Jankowskiego w luksusowym czarnym mercedesie w czarnym stroju i w luksusowym białym mercedesie w białym stroju ...w innym luksusowym aucie tez widziałam , ale nie wiem co to za marka , ale ubiera się pod kolor samochodu ... albo odwrotnie- takie hobby...
          • Gość: Nagus Re: Ks. Jankowski - jego samochody IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 19.08.04, 15:13
            ... a w cabrio to pewnie na pol nago jezdzi
            • Gość: dobrzepoinformowan Re: Ks. Jankowski - jego samochody IP: *.gdynia.mm.pl 20.08.04, 22:26
              A ja widziałam go w złocistym mercedesie i w złocistym stroju!
              I miał złoty zegarek na ręce i złotą fajkę palił! Skad on to ma?
              • Gość: Penelopa Re: Ks. Jankowski - jego samochody IP: *.chello.pl 22.08.04, 21:09
                Ponoć Smiga na osiołku, potomku w linii prostej osiołka ktorym jego mocodawca
                zasuwał 2000 lat temu. I kto wątpił w Darwina. Kosciół. A tu proszę. Dobór
                naturalny , przyspieszona ewolucja i osiołek przemienił się w Mercedesy a w
                końcu w Audi. Chwalmy pana Darwina!
                • Gość: szpadel Re: Ks. Jankowski - jego samochody IP: *.proxy.aol.com 23.08.04, 06:55
                  ja robie tutaj zbiurki wsrut poloni i posylam
                  $ na plebanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka