3tercer 11.09.14, 14:50 Możecie polecić mi radce prawnego z Gdańska specjalizującego się w rozwodach? Chodzi o zdobycie orzeczenia o winie obecnego współmałżonka - sprawa dosyć skomplikowana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowicki39 Re: Radca prawny z Gdańska 11.09.14, 17:11 Moją sprawę rozwodowa i o podział majatku prowadził radca Michał Mindykowski, ma kancelarię na rogu Grunwaldzkiej i Szymanowskiego we Wrzeszczu. Bardzo konkretny i kompetentny gość, potrafi się wykłócić o swoje. Poszukaj w necie - tam znajdziesz nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
agencja-reklamowa-trojmiasto Re: Radca prawny z Gdańska 17.10.14, 08:37 Wiem, że w Gdyni jest bardzo dobry radca prawny. Mojemu sąsiadowi pomógł przy rozwodzie. Zajrzyj na: radca prawny gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
czarekmeen Re: Radca prawny z Gdańska 12.11.14, 18:16 Mindykowski jest rzeczywiście dobry, moja była już żona wynajęła go do naszej sprawy rozwodowej. Mnie reprezentowała mec. Szydzinską-Leszczewicz z Gdyni. Również kompetentna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś