Dodaj do ulubionych

Adamowicz musi odejść

IP: *.amg.gda.pl 22.03.01, 12:37
Skoro wybral PO powinien odejść ,szkoda że nasz Prezydent zapomniał iż na
plecach AWSu wspiął się, a teraz korzysta siedząc na "wysokim " stołku .Ciekawa
jestem ile jeszcze partii zaliczy??? Chyba uśmiech sztuczny już Panu nie
wystarczy.Trzeba mieć kręgosłup.A ja na Pana głosowałam!!!!!!!!Mój Boże.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ka Re: Adamowicz musi odejść IP: 10.10.41.* 29.03.01, 12:32
      Głosowałam i ja ale nie żałuje bo trzeba być odpowiedzialnym za swoje czyny a nie mieć pretensje po
      fakcie, tak jak w wyborze Kwach połowa siedziała w domu i ma teraz doła ale własnie do tajiego
      stanu rzeczy się przyczyniła. Kowal własnego losu
    • Gość: beast Re: Adamowicz musi odejść... IP: *.nsm.pl 20.05.01, 00:28
      ...ale nie z powodu który wymieniłaś.To najwyżej powód
      żeby nie głosowac na PO.
      • Gość: JAS Re: Adamowicz musi odejść... IP: *.3miasto.net 24.05.01, 12:38
        Jasne że musi odejsć....
        Co zrobił nadzwyczajnego? Drogi dziurawe vide Błędnik
        i Jana Pawła II na Zaspie.. wstyd... tamże bajzel
        z budami tzw kupców...Czemu jak był J.P.II w Gdańsku,
        Pan Prezydent nie zaprosił Go na "Jego" ulicę. Ale by
        była heca... .Karierowicz i tyle...
        Brak słów..
    • Gość: Dark Re: Adamowicz musi odejść IP: *.unregistered.formus.pl 12.06.01, 08:49
      Musi odejść! Ale nie z powodu przejścia do PO, tylko z powodu braku uczciwości
      wobec wyborców, braku lojalności wobec kolegów z Rady Miasta i Zarządu Miasta.
      Żeby chronić swoją pozycję już kilka razy pokazał że jest zwykłą świnią,
      podkładając świństwa ludziom niekoniecznie winnym, ale na pewno będącym pod
      ręką. Ktoś taki nie powinien rządzić w moim mieście!
    • Gość: wyborca Re: Adamowicz musi odejść IP: *.unregistered.formus.pl 12.06.01, 10:34
      "Bęc" Panu Prezydentowi za poparcie decyzji Zarządu Miasta o odwołaniu dyrektor Łaźni,
      która z Gdańska uczynić może pustynię kulturalną w Gdańsku.
      Do zobaczenia na wyborach Panie Prezydencie
    • Gość: beast Re: Adamowicz musi odejść IP: *.nsm.pl 12.06.01, 18:57
      Sprzeciw narasta Mr.President!Każdy ma co innego do zarzucenia,ale liczy sie
      efekt końcowy-Gdańsk bez Adamowicza!
    • Gość: wit Re: Adamowicz musi odejść IP: *.unregistered.formus.pl 13.06.01, 09:21
      Znowu kombinuje przy GPEC-u??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: prawica Re: Adamowicz musi odejść IP: *.unregistered.formus.pl 13.06.01, 18:55
      Bo to oszołom z cynicznym uśmieszkiem!
    • Gość: cmd26 Re: Adamowicz musi odejść IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 15.06.01, 21:28
      Bo to amator, ktory nic nie potrafi robic i ciagle uwaza, ze Gdansk jest jednym
      z najbogatszych miast w Polsce i nic mu juz do szczescia nie potrzeba. Jak ja
      widze jego glupkowaty usmieszek to mi sie noz w kieszeni otwiera. Facet dla
      Gdanska nic dobrego nie zrobil - a wszystkie pomysly z uchwalaniem nowych
      planow zagospodarowania centrum to dzialanie p.Grudy a nie Adamowicza.
    • Gość: beast Re: Adamowicz musi odejść IP: *.nsm.pl 15.06.01, 23:44
      To znowu my- Front Wyzwolenia Gdańska od Adamowicza!Rośniemy w siłę,już
      niedługo panie prezydencie,będzie się pan cieszył stanowiskiem,może
      kilka "populistycznych" imprez w lecie nieco osłabi gniew ludu(podpowiadam:to
      była sugestia),ale nie zatrzyma to wiatru przemian!!!
      PS
      A całkiem na powaznie. Adamowicz nie ma wielu zwolenników,ale w sieci nie ma
      ich chyba wcale.
    • Gość: wit Re: Adamowicz musi odejść IP: *.unregistered.formus.pl 18.06.01, 09:24
      Ta wiadomość musi być ciągle na topie! Jako najważniejsza dla Gdańska!
      • Gość: beast Re: Adamowicz musi odejść IP: *.nsm.pl 18.06.01, 15:06
        Racja!Przez indoktrynację do detronizacji!(bez ironii)
    • Gość: beast Re: Adamowicz musi odejść IP: *.nsm.pl 19.06.01, 22:01
      Dzisiaj miałem przyjemność zobaczyć pana prezydenta jak własnonożnie i bez
      żadnej świty ani obstawy opuszczał budynek Rady Miasta i spokojnie niczym
      zwykły obywatel czekał na przejściu na zmianę świateł(wyobrażacie sobie moje
      wzruszenie i dumę,że mamy TAKIEGO prezydenta!?).

PS
      A więc wiemy,że chodzić umie więc ...może odejdzie?
      • Gość: Dark Re: Adamowicz musi odejść IP: *.unregistered.formus.pl 20.06.01, 11:17
        Popieram!
        • Gość: xxxel Re: Adamowicz musi odejść IP: 192.168.5.* / *.dgt.com.pl 20.06.01, 14:53
          obserwuję tego oszołoma już od dłuższego czasu. Facet jest chory na punkcie
          ulegania klerowi, wchodzi im w dupe bez mydła, czesto odnoszę wrażenie, że sam
          ze swoimi pomysłami wyprzedza mysli "czarnych".
          Ci, którzy głosowali na niego powinni miec moralnego kaca.
          jesli go Olechowski przyjmie do PO - niech nie liczy na mój głos podczas
          wrześniowych wyborów do Sejmu i Senatu...
      • Gość: ike Re: Adamowicz musi odejść IP: 10.10.41.* 20.06.01, 13:37
        nie macie pojęcia, jakie inne jaja wykręcił PP.
        W styczniu najlepsi studenci trójmiejskich uczelni dostali stypendia od Pana P.
        Szumu było co niemiara, uśmiechy, gratulacje, żarciki... I co? Przez następne
        parę miesięcy o kasie ani widu ani słychu! Okazało się, że miastu brak
        pieniążków. W końcu owszem, dostaliśmy, ale ostatnio za maj... i nie wiadomo
        czy cuś jeszcze będzie. Po co robić taką wrzawę, jak potem nic z tego nie
        wynika? Jestem bardzo wdzięczny za docenienie naszych dobrych wyników, ale cały
        czas żyję w stresie, że nic już więcej nie dostanę... Figa!
        • Gość: koprofag Re: Adamowicz musi odejść IP: 157.25.158.* 20.06.01, 15:20
          jako mieszkaniec gdyni musze powiedziec ze nie znam sprawy (co nieco slyszalem
          o GPEC i to wszystko)pozwalam sobie jednak zauwazyc ze ktos tego pana musial
          wybrac - to sa niestety ulomnosci demokracji. Dodam ze gdansk w przeciwienstwie
          do gdyni czy sopotu chyba nigdy nie mial szczescia do rzadzacych
          • Gość: cmd26 Re: Adamowicz musi odejść IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 20.06.01, 15:23
            moze tak: Gdansk nigdy nie mial szczescia aby miec takich rzadzacych jak w
            Gdyni :)
          • Gość: Dark Re: Adamowicz musi odejść IP: *.unregistered.formus.pl 20.06.01, 16:18
            Wyjaśniam, że Pana Adamowicza wybrało do Rady Miasta jedynie niecałe 3 tys.
            wyborców. Wcale nie był to najlepszy wynik w Gdańsku.
            Niestety, nie mamy w Polsce systemu wyborów bezpośrednich na prezydentów miast,
            tak więc to Rada Miasta powołała go na jego stołek. Żeby go z niego zrzucić
            jest obecnie potrzebne aż 40 głosów w 60-osobowej Radzie, więc burak może się z
            nas wszystkich śmiać bez większego stresu. Chyba że w końcu się znajdzie 40
            radnych nie lubiących Adamowicza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka