jacekdyc
19.03.15, 10:33
Wszelka hodowla okrutnie śmierdzi, zatem po ptaka utrzymywać te obozy koncentracyjne dla zwierząt. Myślący wie, iż białka, składniki mineralne i witaminy niezbędne dla jego organizmu znajdują się w nieśmierdzącym ogródku warzywnym, więc nie potrzebuje zadawać cierpień zwierzętom w getcie zagłady. Wiele filmów wyprodukowała kinematografia na temat żywienia się ludzkim mięsiwem, w nim dopiero jest spiżarnia składników z tablicy Mendelejewa. Spójrz myślący, od krów najmniej wali, bo jedzą zielone i nawet potrafią zamienić na białe. Lisi, koncentration lagier wali okropnie, bo wyżywienie stołówkowe to padlina, a znane są wielokrotne przypadki wykopywania świeżych ludzkich zwłok dla ich pokarmu. Ale gdy nie widzisz różnicy między podrzynanymi gardzielami zwierząt, a ukręcanymi grzywami naci marchwiowej, czy ścinanych głów kapusty, to jesteś niemyślący, a głowa twoja jak ta kapusta jest wyobraźni pozbawiona, a jedyna wyobraźnia, to wyobraźnia w kubkach smakowych języka.
Pozdrawiam i myślę, że otrzymam jakieś chociażby potwierdzenie.
niedziela, 15 marca 2015
Zawartość maila do ciebie wzięła się z wysondowania przeczytanych książek twojego autorstwa, chciałem nawiązać jakiś z tobą kontakt i może mi to wyszło niezbyt składnie. Kiedy spostrzegłem jacy są ludzie i czego tak naprawdę oczekują wycofałem sie z politykowania. Jestem ortodoksyjnym wegetarianinem o 25 lat i razi mnie gdy ktoś wynosi się ze swoją religijnością, a postępowanie jego jest sprzeczne z Pismem Świętym, więc drogi Lechu nie wymądrzam się, jedynie wykazuję hipokryzję w domniemanej religijności. Jesteś znaną osobą i trudno cię nie znać, ale ty mnie chyba nie znasz. Co dnia ścieram się z jakimiś, którzy nie dopuszczają do siebie tego, iż nie byłeś konfidentem o pseudonimie Bolek. Moja opinia na temat twojej osoby nie zrodziła się po przeczytaniu książek Lecha Wałęsy, ona we mnie już tkwiła od dawna, pomimo iż nie trawiłem twoich co nieco prostackich i pyszałkowatych wypowiedzi w mediach. I czyżbyś nadal wychodził z tego założenia, że ty sam wszystko zrobisz? Z własnego doświadczenia wiem co to znaczy być osamotnionym w działaniach i rozbijać się o obojętność obywateli tego kraju, którzy ciągle są winowajcami istniejącej sytuacji i panującego rządu. Jako emeryt pewnie masz sporo czasu, a że jesteś uzależniony od Internetu i doceniasz jego wartość, to może otworzysz poniższe linki, żeby wiedzieć kim koleś jest. Politykę należy opierać o ludzi z charakterem. Porządnych ludzi w Polsce jest trochę, ale nie jest łatwo ich odnaleźć i pozyskać.
Pozdrawiam
forum.dziennikwschodni.pl/bezprawie-z-prawem-w-prawie-t98485/
forum.dziennikwschodni.pl/25-lat-temu-sejm-powolal-tadeusza-mazowieckiego-na-stanowisko-premiera-t97503/
forum.dziennikwschodni.pl/25-lat-wolnej-polski-t95303/
forum.dziennikwschodni.pl/rzad-pokazuje-co-potrafi-czy-na-wiecej-go-stac-t97341/
forum.dziennikwschodni.pl/chorzy-a-jednak-nie-hozy-i-nieskorzy-t98031/
forum.dziennikwschodni.pl/jak-moznabylo-uzdrowic-uzdrowic-polske-t94851/
forum.dziennikwschodni.pl/jak-mozna-bylo-uzdrowic-uzdrowic-polske-t94853/
forum.dziennikwschodni.pl/i-ja-jestem-temu-winien-t97330/
forum.dziennikwschodni.pl/zabojstwo-malzenstwa-w-rakowiskach-zatrzymano-dwie-osoby-t101401/?p=980468
forum.dziennikwschodni.pl/70-lat-temu-osadzono-pierwszych-zbrodniarzy-z-majdanka-t100754/?p=971071
forum.dziennikwschodni.pl/jak-moznabylo-uzdrowic-uzdrowic-polske-t94851/