Dodaj do ulubionych

Leczenie żylaków

07.07.15, 14:27
Jest sens iść z tym na fundusz? Trudno mi określić jaka jest skala problemu, po prostu mam mocno widoczne żyły, poniżej kolana jedna żyła wygląda jakby miała zaraz pęknąć. To można zahamować?
Obserwuj wątek
    • kasik46 Re: Leczenie żylaków 09.07.15, 16:56
      Hmm... przy takich problemach trzeba szybko reagować - teraz masz konkretne metody leczenia. W mojej rodzinie babcia umarła od nieleczonych żylaków...
      Przynajmniej taką znam wersję. Radzę iść do lekarza żeby to zobaczył, ale raczej prywatnie - bo na NFZ to może trwać nawet miesiącami.
      • akadakes Re: Leczenie żylaków 13.07.15, 14:21
        A jakiś konkretny lekarz, konkretny specjalista? A nie ma tak, że lekarze przyjmujący prywatnie to samo robią w szpitalach NFZ? Przyznam, że nawet nie bardzo wiem na co zwracać uwagę. Po prostu opinie w necie?
        • kasik46 Re: Leczenie żylaków 14.07.15, 21:44
          O to musisz już pytać lekarzy. Kwestia taka kto zechce się tym pochwalić. Na pewno Jacek Konczalski. Popytaj jeszcze znajomych, ale osoby starsze. Ten problem z wiekiem zaczyna się robić coraz bardziej powszechny, ale jest do rozwiązania.
          • akadakes Re: Leczenie żylaków 15.07.15, 14:17
            Ok. Z innego forum jeszcze Piotr Konefka, umówię się z jednym i drugim, zobaczę jaka będzie ocena. Nawet w bezpośrednim otoczeniu mieliśmy taką sytuację, że kilku lekarzy sugerowało całkiem inne leczenie, a jeden nawet kazał niczego nie ruszać.
            • kasik46 Re: Leczenie żylaków 20.07.15, 16:54
              Możliwe, że nawet oni dwaj pracują w dokładnie tej samej klinice - coś mi się tak kojarzy, ale pewnie - zawsze lepiej skonsultować temat z kilkoma specjalistami dla świętego spokoju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka