Dodaj do ulubionych

Noclegi w Gdańsku :) na starówce :)

16.12.04, 19:18
Witam Serdecznie
Może wiecie gdzie znaleźć kwatery na Starówce??? szukałem po wszystkich
miejskich portalach i turystycznych wabikach on-line i jakoś nikt mi nie
odpisał :( Interesowałaby mnie kwatera dla dwóch osób w teminie 27.12.2004
(wieczór) - 02.01.2005 (ranek).

Big Pozdro
Szczurkova :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gdn Re: Noclegi w Gdańsku :) na starówce :) IP: 195.143.166.* 17.12.04, 11:14
      wejdz na strone trojmiasto.pl : noclegi . Tam znajdziesz sporo kwater.
    • zoppoter Re: Noclegi w Gdańsku :) na starówce :) 17.12.04, 15:27
      szczurkova napisała:

> Witam Serdecznie
      > Może wiecie gdzie znaleźć kwatery na Starówce???

Na Starówce? To musisz spytać na forum w Warszawie, w trójmiescie nie ma
      żadnych Starówek.
      • szczurkova Re: Noclegi w Gdańsku :) na starówce :) 17.12.04, 17:24
        Generalnie to się czepiasz i pewnie wiesz o tym! :) Warszawka mnie nie
        interesuje, a stare dzielnice z rynkiem, tzw "starówki" znajdziesz w większości
        miast (nie jest to warszawska nazwa własna - choć pewnie wawiacy chcieliby
        tego). Mogłam użyć terminu "przy Długim Targu" lub "w okolicach Długiej" ale
        nie chciałam zgrywać przewodnika :) (poza tym w każdym mieście mieszkańcy
        inaczej na takie centrum mówią - dla przykałdu w Krakowie wystarczy powiedzieć,
        że się na "rynek" idzie i wszyscy wiedzą o co chodzi. Nooo a jak już się
        wyrwałeś przed szereg :) to piśnij jak się o starym centrum mówi w Gdańsku :)

Pozdrowionka
        • doraa Re: Noclegi w Gdańsku :) na starówce :) 17.12.04, 22:32
          Zoppoter za Ciebie odpowiem:
          GŁÓWNE MIASTO!!!!!!!!!
          pzdr.
        • Gość: artus Re: Noclegi w Gdańsku :) na starówce :) IP: *.arcor-ip.net 17.12.04, 22:45
          Mowi sie tak jak napisalas . Olej tych wszystkich z wielka lacina ktorej nikt
          nie uzywa .
          • Gość: Baranek Re: Noclegi w Gdańsku :) na starówce :) IP: 195.153.172.* 17.12.04, 23:16
            tak jest
            • Gość: Dante Hostal IP: 213.199.221.* 18.12.04, 00:50
              Proponuje dobry services i humane cenz w Hostalu przy ul Grockiej. Towarzystwo
              mjadzynarodowe tzn. UK, NZ, Australia , niemcy...
          • Gość: %% Re: Noclegi w Gdańsku :) na starówce :) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.12.04, 15:33
            Gość portalu: artus napisał(a):

> Mowi sie tak jak napisalas . Olej tych wszystkich z wielka lacina ktorej nikt
            > nie uzywa .

Tak masz racje bredzi sie o starówce, o Głównym Mieście mówia ci co
            wiedzą.........
    • Gość: gogggo Re: Noclegi w Gdańsku :) na starówce :) IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 18.12.04, 10:20
      Może Dom Harcerza.Samo Centrum a ceny w tych okolicach najlepsze.
      • Gość: Stary starówkarz Re: Noclegi w Gdańsku :) na starówce :) IP: *.chello.pl 18.12.04, 16:56
        Znam pare przytulnych i zadaszonych smietników ale niestety maja juz komplety
        na pare lat
        • Gość: :/// Re: Noclegi w Gdańsku :) na starówce :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:28
          No comment ://
          • szczurkova Re: Noclegi w Gdańsku :) na starówce :) 20.12.04, 17:43
            A co to jest ów hostal???
          • szczurkova Re: Noclegi w Gdańsku :) na starówce :) 20.12.04, 17:48
            Poza tym to chyba nie mam obowiązku wiedzieć jak się nazywa centrum - jeśli się
            pytam to z ciekawości i życzliwego stosunku do Gdańska, a wy tak na mnie z
            KOPARĄ :) :) :)

Pozdrowionka dla GDAŃSZCZAN - nawet tych sypiających po śmietnikach ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka