Gość: tomga IP: *.limes.com.pl 06.01.05, 09:29 nie no rzeczywiście tp wielki proboem zeby były dwa koncerty w miastach pow 200 tys mieszkańców... cóż Polska niedasizmu nas ogarnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yap Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy nie zagra IP: *.chello.pl 06.01.05, 14:02 Pani Kunicka nieźle zarabiała na organizacji tych koncertów. Widocznie w zeszłym roku przychody nie były na tyle interesujące, aby bawić się w to dalej. I bardzo dobrze: gdy wrzucę pieniądze do puszki wolontariusza będę mieć pewność, że trafią na konto Orkiestry, a nie pani Magdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryton Do p. Moritz IP: 195.117.227.* 06.01.05, 15:10 Ile razy trzeba "Gazecie" powtarzac, ze Dlugi Targ nie znajduje sie na Starym, lecz w Glownym Miescie! Stare Miasto to m.in. okolice ul. Korzennej i Rajskiej. To przed wiekami byly dwa osobne zespoly miejskie - i stad wlasnie dwa gdanskie ratusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy nie zagra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:25 to ja w tym roku nic nie wrzuce bo na mojej kochanej dolnej oruni wolontariusze sie nie pojawiaja, a jedyne co mnie zmuszalo do ruszenia sie z tego zadupia to wlasnie masówki na dlugiej i sztuczne ognie, i wtedy zazwyczaj cos wplacalem. sorry owsiak...no ale sami sobie jestescie winni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy nie zagra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:27 Szczerze mówiąc, nie dziwię się, że wolontariusze nie kwapili się do spacerków na Orunię - nikt o zdrowych zmysłach nie zapuszcza się do takich dzielnic z gotówką:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A z Gdanska wstydz sie Gdansku IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 06.01.05, 19:24 ze nie ma nikogo kto moglby zastapic Kunicka w tak wielkim miescie... Jeszcze raz wychodzi prawda: ilosc nie zawsze znaczy jakosc :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___ Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy nie zagra IP: *.greenet.pl 06.01.05, 20:34 po cholere Gdyni to badziewie ? ! :( mogloby to zostac w gdansku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy nie zagra IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 08.01.05, 18:57 Trochę dziwne, że po tylu latach zmienia się miejsce finału. To już była gdańska tradycja. A tradycji się nie zmienia! Odpowiedz Link Zgłoś