Gość: Agusja IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 19.05.02, 17:45 Gdzie lubicie sie bawic i dlaczego?;-)co polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: kluby,imprezownie IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 19.05.02, 19:00 Rock Cafe na Tkackiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: kluby,imprezownie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 02:10 O tak! Rock Cafe to bardzo ciekawe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: kluby,imprezownie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.05.02, 21:48 to chyba powinna tu pojawic sie propozycja sfinksa...dla technicznych... ja lubie bylo co byle gdzie ale nie z byle kim cha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: kluby,imprezownie IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 21.05.02, 00:06 Ja polecam Enzym - dla tych ktorzy lubia dobra muzyke do tanca oraz zabawe w sympatycznej atmosferze. Parlament w środy -dla tych ktorzy lubia ostrą muze Mlodych pieknych i bogatych -swietnie urzadzony lokal i super muza (polecam w czwartki) Oraz jeszcze jedna miejscowa-Blue Caffe : fajna atmosfera ;we wtorki karaoke,w czwartki-czarna muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicky Re: kluby,imprezownie IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 13:04 Ja zdecydowanie polecam Enzym w Sopocie.Fajna muza,lekki house.Takze legendarny Sfinks choc nie kazdy dobrze sie tam czuje! Parlament tez jest ok ale raczej dla snowbow,choc klub urzadzony jest w fajny sposob i jest przestronny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: kluby,imprezownie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 02:12 Klubokawiarnia w Gdyni. Miejsce nie dla wszystkich ale niepowtarzalne i z klimatem. Klubowa w Sopocie, inne ale też fajne. Sfinks podczas imprez dla klubowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: kluby,imprezownie IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 31.05.02, 16:54 Gość portalu: Karina napisał(a): > Klubokawiarnia w Gdyni. Miejsce nie dla wszystkich ale niepowtarzalne i z > klimatem. Klubowa w Sopocie, inne ale też fajne. a mzoesz cos wiecej na ten temat powiedziec?co znaczy w przypadku Klubowej - fajne.Ja tam nie bylam ,jaka muzyka leci itd.A Klubokawiarnia to miejsce nie dla wszystkich czyli dla kogo?I z jakim klimatem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: kluby,imprezownie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 00:15 Zarówno do Klubokawiarni jak i do Klubowej są wpuszczani ludzi po tym jak są zaakceptowani przez "gospodarza"(barmana). Muzyka-alternatywana. Hmmm... cóż jeszcze by napisać. Po prostu trzeba tam być. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: kluby,imprezownie 05.06.02, 02:36 Rock Cafe na Tkackiej, Blue Cafe kolo Motlawy i oczywiscie Latajacy Holender na dole, z tylu LOT-u. W Latajacym Holendrze zawsze odbywaja sie spotkania Gdanskich czatownikow Gazety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka Re: kluby,imprezownie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 17:30 ja lubie Parlament i to w piątki !czarna muza,dj slam& liroy nie dadza sie nudzic!extra extra! Odpowiedz Link Zgłoś