Dodaj do ulubionych

Gdański IPN otwiera wystawę o Polsce Ludowej

IP: *.crowley.pl 07.01.05, 07:44
Szanowna GW, jak zwykle tandeciarstwo informacyjne = gdzie jest nr 124 na
cholernie długiej ul. Polanki = w Oliwie, czy we Wrzeszczu?????????????
GRĄDŹL
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik IPN Polanki 124 - w Oliwie IP: *.net / 212.160.158.* 07.01.05, 07:56
      Polanki 124 jest w Oliwie, jadąc z Oliwy do Gdańska po prawiej stronie, tam,
      gdzie Centrum Ekumeniczne ss. Brygidek (Siostry na wprost, IPN w prawo).
      Tramwajem najwygodniej wysiąść na Tetmajera, koleją raczej w Olwie niż na Przymorzu.
      Pozdrawiam
      • Gość: Danziger Kto jest autorem zdjęć, pan Sadowski ??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.01.05, 11:59
        Przypisywanie autorstwa zamieszczonych fotografii panu Sadowskiemu/AG to
        przynajmniej nadużycie.
    • Gość: Keneke Mam pytanie: IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.01.05, 17:27
      A czy w soboty i niedziele tez czynne?
      Prosze o odpowiedz.
    • Gość: Ziutek Re: Gdański IPN otwiera wystawę o Polsce Ludowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:39
      Polanki 124 znajduje się po stronie lasu, blisko wylotu ulicy Derdowskiego.
      Najlepiej wysiąść z tramwaju i iść pod górkę ulicą Orkana - ona prowadzi do
      Polanki
    • leszek.sopot Bylem, widzialem i zachecam do obejrzenia 09.01.05, 14:34
      Bylem, widzialem i polecam. Wystawa skromna, ale jakze ciekawa. Jest na niej
      naprawde kilka znakomitych zdjec, a takze m.in. reprodukcja odrecznych poprawek
      na projekcie polskiej konstytucji zrobionych reka Stalina.
      • terenia.nasweter TW "Bolek" nie był kapusiem !!!! 09.01.05, 18:54
        O !
    • Gość: Bi-ej Re: Gdański IPN otwiera wystawę o Polsce Ludowej IP: *.progman.com.pl 14.01.05, 09:22
      I jak ja mam niby pojsc na ta wystawe, jak jest otwarta wtedy, gdy przyzwoici ludzie sa w pracy? Bez sensu.
    • Gość: faja Re: Gdański IPN otwiera wystawę o Polsce Ludowej IP: *.gdynia.mm.pl 23.01.05, 00:19
      A ci z tego IPN to nie żyli i studiowali w Polsce Ludowej, one wszystkie razem
      wzięte są chyba z innej planety.
      • Gość: MONA Re: Gdański IPN otwiera wystawę o Polsce Ludowej IP: *.alushiptechnology.com 25.01.05, 07:28
        Tak, studiowali ale ze wstrntem.
    • Gość: Madi Godziny otwarcia IP: *.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 24.01.05, 08:32
      Wszystko super, tylko dlaczego w tak dziwnych godzinach? Wystawa przeznaczona
      jest tylko dla uczniów? Pracując od poniedziałku do piątku właśnie w godzinach
      otwarcia nie mam szans na jej obejrzenie... To jawna dyskryminacja!
      • makary21 Re: Godziny otwarcia 25.01.05, 07:45
        niestety to prawada ze godziny otwarcia sa fatalne. Czy moze ktos z IPN
        pomyslaby zeby zostac po godzinach w czasie wystawa albo tez organizowac trakie
        wystawy w muzeach ktore czynne sa w bardziej przystepnych dla odiwedzajacych
        godzinach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka