Gość: Grądziel IP: *.crowley.pl 07.01.05, 07:44 Szanowna GW, jak zwykle tandeciarstwo informacyjne = gdzie jest nr 124 na cholernie długiej ul. Polanki = w Oliwie, czy we Wrzeszczu????????????? GRĄDŹL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracownik IPN Polanki 124 - w Oliwie IP: *.net / 212.160.158.* 07.01.05, 07:56 Polanki 124 jest w Oliwie, jadąc z Oliwy do Gdańska po prawiej stronie, tam, gdzie Centrum Ekumeniczne ss. Brygidek (Siostry na wprost, IPN w prawo). Tramwajem najwygodniej wysiąść na Tetmajera, koleją raczej w Olwie niż na Przymorzu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danziger Kto jest autorem zdjęć, pan Sadowski ??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.01.05, 11:59 Przypisywanie autorstwa zamieszczonych fotografii panu Sadowskiemu/AG to przynajmniej nadużycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keneke Mam pytanie: IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.01.05, 17:27 A czy w soboty i niedziele tez czynne? Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: Gdański IPN otwiera wystawę o Polsce Ludowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:39 Polanki 124 znajduje się po stronie lasu, blisko wylotu ulicy Derdowskiego. Najlepiej wysiąść z tramwaju i iść pod górkę ulicą Orkana - ona prowadzi do Polanki Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Bylem, widzialem i zachecam do obejrzenia 09.01.05, 14:34 Bylem, widzialem i polecam. Wystawa skromna, ale jakze ciekawa. Jest na niej naprawde kilka znakomitych zdjec, a takze m.in. reprodukcja odrecznych poprawek na projekcie polskiej konstytucji zrobionych reka Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi-ej Re: Gdański IPN otwiera wystawę o Polsce Ludowej IP: *.progman.com.pl 14.01.05, 09:22 I jak ja mam niby pojsc na ta wystawe, jak jest otwarta wtedy, gdy przyzwoici ludzie sa w pracy? Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja Re: Gdański IPN otwiera wystawę o Polsce Ludowej IP: *.gdynia.mm.pl 23.01.05, 00:19 A ci z tego IPN to nie żyli i studiowali w Polsce Ludowej, one wszystkie razem wzięte są chyba z innej planety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONA Re: Gdański IPN otwiera wystawę o Polsce Ludowej IP: *.alushiptechnology.com 25.01.05, 07:28 Tak, studiowali ale ze wstrntem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madi Godziny otwarcia IP: *.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 24.01.05, 08:32 Wszystko super, tylko dlaczego w tak dziwnych godzinach? Wystawa przeznaczona jest tylko dla uczniów? Pracując od poniedziałku do piątku właśnie w godzinach otwarcia nie mam szans na jej obejrzenie... To jawna dyskryminacja! Odpowiedz Link Zgłoś
makary21 Re: Godziny otwarcia 25.01.05, 07:45 niestety to prawada ze godziny otwarcia sa fatalne. Czy moze ktos z IPN pomyslaby zeby zostac po godzinach w czasie wystawa albo tez organizowac trakie wystawy w muzeach ktore czynne sa w bardziej przystepnych dla odiwedzajacych godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś