Dodaj do ulubionych

piwo czy wodka? - a moze cos innego? :]

IP: *.pentex.pl 19.01.05, 14:59
ja stawiam na PIWO :]
Obserwuj wątek
    • orissa Re: piwo czy wodka? - a moze cos innego? :] 19.01.05, 15:28
      Gość portalu: wow napisał(a):

> ja stawiam na PIWO :]

Gdyby to "na" wyrzucić...;-)
      • Gość: wow Re: piwo czy wodka? - a moze cos innego? :] IP: *.pentex.pl 19.01.05, 15:34
        jak sesja bedzie do przodu to moze byc bez "na" :P
        • orissa Re: piwo czy wodka? - a moze cos innego? :] 19.01.05, 15:38
          Gość portalu: wow napisał(a):

> jak sesja bedzie do przodu to moze byc bez "na" :P

Na szczęście u mnie piwo nie zależy już od sesji ;-)
          • Gość: wow Re: piwo czy wodka? - a moze cos innego? :] IP: *.pentex.pl 19.01.05, 18:42
            nie no u mnie tez nie zależy... zaraz moge iść na piwo nawet na trzy :P a potem
            czwarte :P itd tylko kto jutro za mnie zaliczy egzamin? :P
            • Gość: 2 Re: piwo czy wodka? - a moze cos innego? :] IP: *.delfnet.pl / 83.238.45.* 08.02.05, 17:32
    • Gość: f Re: piwo czy wodka? - a moze cos innego? :] IP: 217.153.221.* 20.01.05, 11:24
      gorzałeczka
      • Gość: Ale COLA !! :) IP: *.eia.pl 20.01.05, 14:54
        • dav92 Re: COLA !! :) 27.02.05, 02:26
          Stawiam (bez ,,na" )piwo,latem,na starym miescie (niekoniecznie na ,,Piwnej")
          moze na ,,Dlugim targu" ? j.
          • 1gornez1215 Re: COLA !! :) 27.02.05, 04:40
            alkoholicy sa beznadziejni

Komunikat forum

Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia
            proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl.
    • marcinek1945 Re: piwo czy wodka? - a moze cos innego? :] 27.02.05, 09:18
      TYLKO Wódka ! To jest prawdziwy polski trunek ! Picie wodki to dla mnie obrządek
      porownywalny z msza swieta dla katolików. Pije wodke tylko z dobrymi znajomymi
      ale nei wiecej niz 3 osoby mogą na raz wódke pić. Pije ja w zaciszu, pije ja
      przy dobrej muzyce najlepiej poezji spiewanej Wysockiego albo Kaczmara lub
      Gintrowskiego. Pije tylko Luksusową. I zawsze mam przygotowane różne zagryzki.
      Pije przed dobrych kilka godzin i moge wypić bez problemu 0.75 litra do litra
      włącznie. Nigdy nie nawalam się w trupa i zawsze jestem świadomy ale pozbawiony
      konwenansów. Piwo tak nie dziala
      • Gość: `QVQ Re: piwo czy wodka? - a moze cos innego? :] IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 27.02.05, 12:48
        skacowany 4 ever
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka