Gość: Korek303 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:26 Brud smród i ubóstwo i tylko płać za bilety i ciesz się jak cię nie pobiją i okradną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek.69 Zgadzam się z pierwszą opinią. PKP to przeżytek! 02.02.05, 09:18 Kolejarze potrafią tylko strajkować i wyciągać od państwa pieniadze dla utrzymania dotychczasowego, nadmiernego zatrudnienia. Grupowe zwolnienia dotknęły różnych grup zawodowych, dlaczego PKP miałaby być uprzywilejowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja PKP gra nie fair... IP: 217.153.180.* 02.02.05, 12:51 Wezmy takie niby lepsze pociagi PKP-IC - mozna trafic na ochydny, zniszczony sklad z Gdyni, mozna trafic na luksusowy sklad z Warszawy, a cena za bilet taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Mroźny powrót z ferii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:16 Ja wracałem w niedziele z Zakopanego pociągiem i było wszystko w porządku. Pociąg był podstawiony godzinę wcześniej i rzeczywiście na początku nie było ciepło, ale z czasem zrobiło się tak gorąco, że trzeba było przykręcić ogrzewanie. Odpowiedz Link Zgłoś