18.02.05, 21:06
Małe pytanie: gdzie w trójmieście można dostać tanio pióra Parkera ??? ;)
Moze ktos zna takie miejsce ... nie "tanio->tanie" tylko ... gdzie nie
narzucają cen bo muszą za dobre miejsce wynajmowane zpałacić :P
Dzieki z góry
pap
Obserwuj wątek
    • Gość: ster_ownik Re: Parker IP: *.gdynia.mm.pl 18.02.05, 23:50
      Nie rozśmieszaj - nikt Ci markowych przedmiotów, czy to będzie pióro czy ucho
      od śledzia nie będzie sprzedawał na zadupiu. Się nie da po prostu.
      • femcia Re: Parker 20.02.05, 21:18
        wiesz, jakos mi nie za bardzo do smiechu ;]
        Chodzi o to ze np. we Wrzeszczu w Manhattanie jest sklep gdzie sa takie a nie
        inne ceny natomiast na grunwaldzkiej w papierniku przy slynnych pączkach jest
        to samo pioro a juz 1 0zeta tansze (z tym tylko ze akurat tego koloru nie ma)
        wiec dlatego sie pytam. Jestem tylko ciekawa co ty rozumiesz przez to
        twoje "zadupie" :] czy istenieje tylko dla Ciebie Gdańsk Główny Centrum i
        Wrzeszczi to wszystko?? :]
        • Gość: ster_ownik Re: Parker IP: *.gdynia.mm.pl 22.02.05, 13:40
          A fuj...Gdańsk - raczej Gdynia i Sopot...A mówiąc zadupie mam na myśli
          dzielnice sypialniane. Markowe przedmioty ZAWSZE są do kupienia w Centrum, a
          różnica złotówki jest nieistotna w takim przypadku. Jeśli (w moim przypadku)
          kupuję cyfrówkę Nikona za 15 tyś to nie robi mi różnicy tysiąc zeta w tę czy w
          tę stronę. A już złotówka tym bardziej, może co najwyżej rozśmieszyć.
          • Gość: KOLOSALNA Re: Parker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:45
            hehehe wiesz c sterowniku daj sobie spokoj z tymi wywodami. Dla Ciebie moze
            nawet zlotowka nic nie znaczyc ale dla kogos tak wiec omapietaj sie!!!!!!!!!!
    • femcia Re: Parker 23.02.05, 12:24
      nie złotówke ... a 10 zeta. Wiesz dla studentki ktora godzi nauke i prace 10
      zeta to bardzo duzo ;] zreszta po co ja sie tutaj produkuje. Si ja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka