dzem_z_biedronki 29.03.05, 13:59 Jakiego polecacie dobrego i sprawdzonego fryzjera w Gdańsku. Mam długie włosy i na wiosnę chcę się otrzyc. Gdzie jest donry fryzjer/fryzjerka, który doradzi i dobierze fryzurę? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Fryzjer w Gdańsku? 29.03.05, 15:22 "Ted" u Degowskich we Wrzeszczu-strzyga tam Michalczewskiego-chłopaki maja talent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolton Re: Fryzjer w Gdańsku? IP: *.sm-rozstaje.pl 29.03.05, 22:29 Ted? To najbardziej nieprzyjemny salon fryzjerski w Gdansku. Wlasciciel jest poprostu zwyklym prostakiem, sloma mu z butow wystaje. Bylam kiedys swiadkiem jak jedna klientka u mojej fryzjerki skarzyla sie jej ze spoznila sie kiedy do slynnego Teda 10 min bo jechala z Gdynii i byly korki. Nakrzyczano na Nia jak ona sie mogla spoznic. Dodatkowo slyszalam ze nie pozwala sie tam klientom korzystac z toalety. Kazdy kto chce sie zalatwic otrzymuje informacje ze jest w remoncie. Klienci sie smieja ze on tam chyba ma zlote klami i boi sie wpuszczac. Generalanie nie polecam. Za zle podejscie do klienta. Mysla sobie pewnie, ze jak maja renome to moga pomiatac klientem. Ja za to ostatnio odwiedzilam Pracownie Fryzjeska Bogna. Jestem poprostu zachwycona. Pani Bogna ma niesamowite wyczucie i umiejetnosci. Wyszlam z nowa fryzura niezwykle zadowolona. Za strzyzenie z myciem i ulozeniem zaplacilam 50zl. Wiec nie uwazam zeby to byla jakas wygorowana cena. Odpowiedz Link Zgłoś
dzem_z_biedronki Re: Fryzjer w Gdańsku? 30.03.05, 09:27 A gdzie mieści się ta Pracownia Bogny? Możesz dać namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Fryzjer w Gdańsku? 30.03.05, 12:08 no coz, ja też byłam u Bogny, w tygodniu przedświatecznym. I wreszcie ktoś zrobił porządek z moimi kręconymi włosami. chwala za to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolton Re: Fryzjer w Gdańsku? IP: *.sm-rozstaje.pl 30.03.05, 12:14 Adres i telefon znajdziesz na stronie www.bogna.net Proponuje sie zapisac bezposrenio do Pani Bogny. Odpowiedz Link Zgłoś
skfarka Re: Michalczewski?! 31.03.05, 14:17 Przeciez Michalczewski prawie włosów nie ma??!!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
skfarka Re: Fryzjer w Gdańsku? 31.03.05, 14:26 Michalczewski?!?! Przeciez Michalczewski prawie włosów nie ma??!!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
dzem_z_biedronki Re: Fryzjer w Gdańsku? 30.03.05, 14:03 a słyszeliście o Filipie z Grunwaldzkiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolton Re: Fryzjer w Gdańsku? IP: *.sm-rozstaje.pl 30.03.05, 19:08 Filip jest znany z tego, ze obcina wlosy tak jak on uwaza ze stosowne i nie uwzglednia prosb klientek. Poprostu on zawsze wie lepiej. Mojej siostry przyjaciolka po wyjsciu od niego odrazu szukala fryzjera ktory naprawi to co jej zrobili u Filipa. Przy tym jest z racji tego ze jest geyem traktuje kobiety jako nizszy gatunek. Jest nie uprzejmy i nie grzeczny w stosunku do nich. Odpowiedz Link Zgłoś