Dodaj do ulubionych

Syndrom Szymona

20.06.02, 20:41
To najczęściej o mnie, bo rzadko kiedy trafiam. Z Szymonem widać było
najwyraźniej.
W celu obudzenia PP. Towarzystwa będzie zapytanie o kower. Jest sobie niebieska
okładka, a na niej takoż niebieski, lekko przygnieciony kosz na śmieci. Dla
ułatwienia dodam, że na tej płycie jest piosenka o tytule takim jak miasto w
Himalajach.
Obserwuj wątek
    • saluto Re: Syndrom Szymona 21.06.02, 10:09
      a to stare granie czy nowe bo jeżeli to kower no to nowe

Tak na marginesie zapomniałaś Iwa wymienić Zoppotera w tytule wątku
      to moze utrudnić niektórym nawigację
      no taki tytuł bez Zoppotera to jak rower bez pompki :o)
      • iwa.ja Re: Syndrom Szymona 21.06.02, 10:15
        Stare granie, a więc i kower musi być wiekowy....
        Fakt, Zoppotera tą razą wycięłam, bo dostał zlecenie obadania skośnych i nie powinien mieć czasu
        przez następne 100 postów. Ale go (sorry, Go) odkurzę w stosownym czasie.
        • saluto Re: Syndrom Szymona 21.06.02, 10:20
          potrzebuję jeszcze jakiejś wzkazówki

a z bajką miałem rację Wizard of Oz

a co z moim pytaniem o Almoust Famous w polandii wyświetlany był pt. U progu
          sławy
          • iwa.ja Re: Syndrom Szymona 21.06.02, 10:39
            Co do tego "Almoust cos tam, zaskoczę Cię, ale nie mam pojęcia.
            Wskazówka: stolica Nepalu
      • zoppoter Pompka Zoppoter 21.06.02, 10:18

> no taki tytuł bez Zoppotera to jak rower bez pompki :o)

Rower bez pompki też jeździ. Nawet lepiej bo lżejszy.
        • saluto Re: Pompka Zoppoter 21.06.02, 10:27
          miało Zoppotera nie być a jest
          nie jest źle :)
          • ja.nusz Re: Pompka Zoppoter 21.06.02, 10:58
            Katmandu i ten pognieciony smietnik smietnik to Cat Stevens.
            A kto zna taka okladke: mapa Polski, na jej tle gosc ze sluchwkami na uszach a
            plyta nazywa sie "Dziakuje Poland - Live '83" - ktoz to byl?
            • Gość: cze Re: Pompka Zoppoter IP: *.se.com.pl 21.06.02, 11:01
              Wiadomo, Klaus Schulze, a ta plyta Cata to Mone Bone Jacon czy cos takiego...
              Spoznilem sie minute... Nie zawsze jest niedziela...
              • zoppoter Re: Pompka Zoppoter 21.06.02, 11:04

> Wiadomo, Klaus Schulze, a ta plyta Cata to Mone Bone Jacon czy cos takiego...

Cholera!!! Raz coś wiedziałem, to mnie musiał Kaczor wyprzedzić...
                Kwa kwa kwa
                • cze67 Re: Pompka Zoppoter 21.06.02, 11:08
                  To ja zapytam i na pewno nie wyprzedze zoppotera. Jaka to okladka? Rysunek -
                  kolorowo ubrany blazen w pokoju ,trzyma w reku skrzypce a w drugiej pioro
                  (takie z piorkami). Na kartce (slabo widoczne, ale wiem, ze tak jest) slowa
                  Yesterday (to dla zmylki bo muzyka nie ma z Beatlesami nic wspolnego)...
              • cze67 Re: Pompka Zoppoter 21.06.02, 11:04
                Nie kumam troche z tym Szymonem. Czy ktos moglby mi w przystepnych slowach
                wyjasnic co to za syndrom?
                • ja.nusz Re: Pompka Zoppoter 21.06.02, 11:30
                  Blazna ze skrzypcami i piorkiem zostawie dla bardziej oblatanych, a kto
                  zatytulowal swoja plyte po prostu "90125"?
                  • saluto Re: Pompka Zoppoter 21.06.02, 11:33
                    vhyba Van Halen
                  • cze67 Re: Pompka Zoppoter 21.06.02, 11:39
                    Oczywiscie, ze Yes... Van Halen mial inny numer...
                    • saluto Re: Pompka Zoppoter 21.06.02, 11:52
                      racja
                      ale to jest kod Beverly Hills a Eddie tam mieszka i mnie zmyliło
                      • zoppoter Re: Pompka Zoppoter 21.06.02, 11:54
                        saluto napisał(a):

> racja
                        > ale to jest kod Beverly Hills a Eddie tam mieszka i mnie zmyliło

O, jaki kolega bywały... Kody pocztowe w USA w jednym paluszku. A w mądrym serialu było 90210 hi hi hi.
                        I tak to brak wiedzy nadrabiam uszczypliwością...
                        Nie zwracajcie uwagi.
                • saluto Re: Pompka Zoppoter 21.06.02, 11:32
                  Iwa prowadzi badania na ten temat i chyba wie najwięcej
            • iwa.ja Brawo, Janusz!!! 21.06.02, 13:19
              Tak jest. Mona Bone Jakon (co to, kurcze, znaczy?)
        • lucy_z Re: Pompka Zoppoter 21.06.02, 11:29
          Ten tytuł i mnie zmylił;) Mnie się od razu skojarzył z Szymonem słupnikiem;)))
          Pozdrawiam Was tu wszystkich, jesteście wspaniali chociaż ja jestem ciemna masa
          i .....tylko czytam:)))
    • zoppoter Wracając do polskiego piekiełka... 21.06.02, 11:34
      Był taki jeden, co występował w dwóch wersjach. Nie był pewien wyników sprzedaży i na wszelki wypadek
      jedną ze swoich płyt zatytułował "Złota Płyta"...
      • zoppoter Re: Wracając do polskiego piekiełka... 21.06.02, 11:44
        zoppoter napisał(a):

> Był taki jeden, co występował w dwóch wersjach. Nie był pewien wyników sprzedaż
        > y i na wszelki wypadek
        > jedną ze swoich płyt zatytułował "Złota Płyta"...

Trochę zmyliłem towarzystwo szanowne. On nie "BYŁ", tylko JEST i robi wiele dla ulubionej muzyki nie tylko jako jej
        twórca i wykonawca.
        • saluto Re: Wracając do polskiego piekiełka... 21.06.02, 11:49
          co to znaczy w dwóch wersjach ?
          • zoppoter Re: Wracając do polskiego piekiełka... 21.06.02, 11:51
            saluto napisał(a):

> co to znaczy w dwóch wersjach ?

Pod dwoma szyldami. Jeden jest całkiem serio, a drugi nie za bardzo.
            • saluto Re: Wracając do polskiego piekiełka... 21.06.02, 11:54
              Tymański ?
              • zoppoter Re: Wracając do polskiego piekiełka... 21.06.02, 11:55
                NIeeee. Tymański za młody.
        • cze67 Re: Wracaja˛c do polskiego piekie?ka... 21.06.02, 11:57
          zoppoter napisa?(a):

>
          > Troche˛ zmyli?em towarzystwo szanowne. On nie "BY?", tylko JEST i robi wiele
          dla
          > ulubionej muzyki nie tylko jako jej
          > twórca i wykonawca.
          A jako kto jeszcze?
          • zoppoter Re: Wracaja˛c do polskiego piekie?ka... 21.06.02, 12:02
            cze67 napisał(a):

> zoppoter napisa?(a):
            >
            > >
            > > Troche˛ zmyli?em towarzystwo szanowne. On nie "BY?", tylko JEST i robi wie
            > le
            > dla
            > > ulubionej muzyki nie tylko jako jej
            > > twórca i wykonawca.
            > A jako kto jeszcze?

Manager, organizator, producent...
            • saluto Re: Wracaja˛c do polskiego piekie?ka... 21.06.02, 12:06
              Chritstopher Krawczyk
              • zoppoter O rany! 21.06.02, 12:08
                saluto napisał(a):

> Chritstopher Krawczyk

Ales mnie teraz przestraszył...
                • saluto Re: O rany! 21.06.02, 12:12
                  no co ...
                  facet lubi złoto
            • cze67 Re: Wracaja˛c do polskiego piekie?ka... 21.06.02, 12:06
              Mnie cos sie kolacze z tym tytulem, ale nie chce jakos zaskoczyc...
              • zoppoter Re: Wracaja˛c do polskiego piekie?ka... 21.06.02, 12:09
                cze67 napisał(a):

> Mnie cos sie kolacze z tym tytulem, ale nie chce jakos zaskoczyc...

Ostatnimi czasy gość charakteryzuje się brakiem fryzury i okularami. Kiedys było odwrotnie, aczkolwiek słowo
                "fryzura" zawsze było pewną przesadą.
                • cze67 Re: Wracaja˛c do polskiego piekie?ka... 21.06.02, 12:13
                  Shakin Dudi!!!
                  • zoppoter Re: Wracaja˛c do polskiego piekie?ka... 21.06.02, 12:18
                    cze67 napisał(a):

> Shakin Dudi!!!

Toć przecie, że jo! Zwany również Ireneusz vel Irek Dudek...
                • saluto Re: Wracaja˛c do polskiego piekie?ka... 21.06.02, 12:14
                  Soyka ?
                • ja.nusz Re: Wracaja˛c do polskiego piekie?ka... 21.06.02, 12:15
                  Jezeli to z naszego podworka to moze Sojaka Stachu?
                  A ja mam pytanie (tendencyjne oczywscie) - tytul tej plyty jest wpisany w okna
                  (chyba nowojorskiej kamienicy) -co to?
                  • cze67 Re: Wracaja˛c do polskiego piekie?ka... 21.06.02, 12:16
                    Psychical (???) Graffiti Led Zeppelin
                    • zoppoter Kaczor, ja Cie chyba z procy... 21.06.02, 12:18

> Psychical (???) Graffiti Led Zeppelin

Znowu mnie ubiegłeś.
                      • cze67 Re: Kaczor, ja Cie chyba z procy... 21.06.02, 12:19
                        Tak kazdy moze napisac, ze wiedzial, ale sie spoznil. Ja tez tak napisalem...
                        • saluto Przegiecie 21.06.02, 12:23
                          każdy wiedział to było łatwe :))

A jaki to zespół z wybrzeża nagrał kawałek Elements of Crime z własnymi słowami
                          i nawet nie zaznaczył na płycie że nie są autorami muzyki ?
                          • cze67 Re: Przegiecie 21.06.02, 12:27
                            No przeciez zartowalem, zoppoterku, nie czujesz sie chyba urazony???
                            Jakas podpowiedz do Element?
                            • saluto Re: Przegiecie 21.06.02, 12:35
                              zepół składa się z wykonawców róznych formacji
                              • Gość: cze Re: Przegiecie IP: *.se.com.pl 21.06.02, 12:56
                                Aj hew nou aidija
                                • saluto Re: Przegiecie 21.06.02, 13:28
                                  czorno czarni
                        • zoppoter Re: Kaczor, ja Cie chyba z procy... 21.06.02, 12:30
                          cze67 napisał(a):

> Tak kazdy moze napisac, ze wiedzial, ale sie spoznil. Ja tez tak napisalem...

No o to się rozchodzi! Kto mi teraz uwierzy? Kwa kwa kwa
                          • ja.nusz Re: Kaczor, ja Cie chyba z procy... 21.06.02, 12:37
                            A taka okladka: zza horyzontu wystaje pol twarzy skosnookiej kobity?
                            • Gość: cze Re: Kaczor, ja Cie chyba z procy... IP: *.se.com.pl 21.06.02, 12:57
                              Ktore pol?
                              • ja.nusz Re: Kaczor, ja Cie chyba z procy... 21.06.02, 13:01
                                Lewe pol,ale to bez znaczenia, bo prawe pol jest rownie brzydkie.
                                • cze67 Re: Kaczor, ja Cie chyba z procy... 21.06.02, 13:03
                                  Jak lewe to nie wiem...
                                  • cze67 Podpowiedz do piorka... 21.06.02, 13:05
                                    OKladka z blaznem - tzw. rock progresywny, ale juz z lat 80-tych...
                                    • iwa.ja A z Szymonem to było tak: 21.06.02, 13:24
                                      że wciskałam kit, że taka jedna niebiała z nim śpiewała. Okazało się, że
                                      śpiewała, ale w innym pokoju. A ja się śmiałam o tak: ha! ha! ha!, że nie
                                      wiecie. I musiałam z honorem lec ciężko jak TIR w Kołbaskowie.
                                      • zoppoter Re: A z Szymonem to było tak: 21.06.02, 13:26
                                        iwa.ja napisał(a):

> że wciskałam kit, że taka jedna niebiała z nim śpiewała. Okazało się, że
                                        > śpiewała, ale w innym pokoju. A ja się śmiałam o tak: ha! ha! ha!, że nie
                                        > wiecie. I musiałam z honorem lec ciężko jak TIR w Kołbaskowie.

Może uzupełnijmy, że chodzi o Pawła Szymona...
                                      • cze67 Re: A z Szymonem to by?o tak: 21.06.02, 13:27
                                        Acha, a ten Szymon od od Paula Simona? Troche to jednak skomplikowane...
                                        Odpowiedzi na blazna, piorko i skrzypce oczekuje
                                        • saluto Re: A z Szymonem to by?o tak: 21.06.02, 13:34
                                          to pewnie chodzi o jakąś płytę Pendragon
                                          • cze67 Re: A z Szymonem to by?o tak: 21.06.02, 13:36
                                            Bardziej slynny zespol...
                                            • saluto Re: A z Szymonem to by?o tak: 21.06.02, 13:40
                                              No to Marillion albo Dżetro Tall
                                              • cze67 Re: A z Szymonem to by?o tak: 21.06.02, 13:52
                                                Merillion - Script for a Jesters Tear.
                                                A w jakiej kolejnosci przechodza przez przejscie dla pieszych Beatlesi na
                                                okladce Abbey Road?
                                                • saluto Re: A z Szymonem to by?o tak: 21.06.02, 14:05
                                                  jonh ringo paul i harrison

a kto nie był w marynarce ?
                                                  • cze67 Re: A z Szymonem to by?o tak: 21.06.02, 14:19
                                                    Harrison byl w dzinsowej bluzie.
                                                  • saluto pepperland 21.06.02, 14:32
                                                    A jakie to urządzenie mechaniczne słychać po zakończeniu utworu
                                                    a day in the life
                                                  • cze67 Re: pepperland 21.06.02, 14:33
                                                    Ja tam slysze tylko wielkie duuuuuummmmm kilku fortepianow...
                                                  • saluto Re: pepperland 21.06.02, 14:37
                                                    no to pora zmienić głośniki
                                                  • cze67 Re: pepperland 21.06.02, 14:39
                                                    KEF Coda 7 - wydawalo mi sie, ze sa dobre...
                                                  • saluto Re: pepperland 21.06.02, 14:50
                                                    co to jest za system
                                                    powiedz coś wiecej
                                                  • cze67 Re: pepperland 21.06.02, 14:57
                                                    A ja sie na tym znam? Powiedzieli, ze dobre, to kupilem. Wiem, ze sa angielskie
                                                    i tyle...
                                                    A co to za urzadzenie w piosence Beatlesow? Mnie sie wydawalo ze to taki
                                                    przydzwiek po tym crescendo pianiowym...
                                                  • zoppoter Re: pepperland 21.06.02, 15:01
                                                    Budzik chyba...
                                                  • saluto Re: pepperland 21.06.02, 15:05
                                                    jeśli angielskie to też tak uważam
                                                    ja mam szkockie czyli mamy najlepszy sprzęt do słuchania bitli

a na końcu słychać buczenie klimatyzacji
                                                    ogólnie wiadomo że podobno umieszczono tam też coś dla zwierzaków
                                                    ale na moim psiaku ten numer nie robi wrażenia
                                                    za to good mornig tak
                                                  • cze67 Re: pepperland 21.06.02, 15:07
                                                    Faktycznie, tez gdzies o tej klimatyzacji slyszalem.
                                                    A na moim kocie zadne z tych nagran nie robi wrazenia...
                                                  • saluto Re: pepperland 21.06.02, 15:24
                                                    może Pet Sounds by plubił :))
                                                  • cze67 Re: pepperland 21.06.02, 15:26
                                                    Kupie sobie kiedys, to mu przedstawie... Zobaczymy
                                                  • saluto Re: pepperland 21.06.02, 15:31
                                                    tylko ostrożnie na koniec jest ujadanie psów może sie zrazić
                                                  • cze67 Re: pepperland 21.06.02, 15:33
                                                    Jak Good Morning sie nie bal, to i Pet Sounds sie nie wystraszy... To dzielny
                                                    kot jest, nie lubi tylko odkurzacza i obcych ludzi
                                                  • saluto Re: pepperland 21.06.02, 15:39
                                                    tylko pamiętaj że oryginalna Pet Sounds była w mono
                                                    kup taką wersję gdzie na jednej płycie sa wersję w mono i stereo warto prównać
                                                    bo czasem mono brzmi lepiej
                                                  • cze67 Okladki cd... 21.06.02, 14:32
                                                    A na jakiej okladce muzycy zespolu siedza (stoja) w roznej kolejnosci? Tzn. ta
                                                    zmiana kolejnosci nastepuje w czyms w rodzaju lustra, ktore widnieje na
                                                    okladce. Troche namieszalem ale trudno to opisac...
                                                  • saluto Re: Okladki cd... 21.06.02, 14:45
                                                    halucynogenna okładka piper at the gates of dawn PF
                                                  • cze67 Re: Okladki cd... 21.06.02, 14:46
                                                    Blisko, ale chodzilo mi o inna plyte tegoz zespolu...
                                                  • saluto Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:08
                                                    jakaś podpowiedź
                                                  • cze67 Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:11
                                                    Jeden z nuzykow siedzi, inny stoi, a jeszcze inny wykonuje cwiczenie fizyczne.
                                                    W lustrze ten co siedzial to stoi a ten co stal cwiczy, itd...
                                                  • saluto Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:21
                                                    brzmi ciekawie...
                                                    ale chyba nie zaskcze
                                                  • cze67 Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:22
                                                    Mnie tez sie podoba, a moze kolega zoppoter, czy juz podbil karte?
                                                  • zoppoter Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:33
                                                    Nie mam pojęcia z tym lustrem. Ja w ogóle cienki jestem z okładek.
                                                  • cze67 Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:34
                                                    Ale ogolnie to nie jestes cienki, podobno...
                                                  • zoppoter Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:37
                                                    cze67 napisał(a):

> Ale ogolnie to nie jestes cienki, podobno...

Cze, oszczędź mi. Greenpeace po całym mieście za mną gania.
                                                    A właśnie. Nie wydaje się Wam, że Greenpeace ma cos wspólnego z płytami właśnie? Konkretnie z
                                                    dwupłytowym albumem...
                                                  • saluto Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:41
                                                    Cze powiedz o jaką płytę chodziło ?
                                                  • cze67 Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:47
                                                    Chodzilo mi o plyte pod dziwnym dosyc tutulem... Ummagumma!!!
                                                    Nie wiedzialem, ze to bedzie takie trudne.
                                                    CO do Greenpeace to rzeczywiscie byla taka plyta dwuplytowa, na ktorej spiewala
                                                    m.in. grupa REM i kilkanascie innych. Ale nie pamietam jaki tytul nosila...
                                                  • zoppoter Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:49

> CO do Greenpeace to rzeczywiscie byla taka plyta dwuplytowa, na ktorej spiewala
                                                    >
                                                    > m.in. grupa REM i kilkanascie innych. Ale nie pamietam jaki tytul nosila...

No własnie Greenpeace. To była składanka charytatywna, miała w jakis sposób wspierac perestroikę
                                                    Gorbaczowa... To znaczy to było wydane pod koniec lat 80-ych w Związku Sowieckim, a dochód był tam na
                                                    cos przeznaczony.
                                                  • cze67 Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:52
                                                    A propos CCCP, jaka plyta Paula McCartneya wydana zostala poczatkowo jedynie w
                                                    Kraju Rad?
                                                  • zoppoter Re: Okladki cd... 21.06.02, 16:00
                                                    Słuchajcie, albo cytujcie pytania,albo odpowiadajcie pełnymi zdaniami, bo z tego dialogu waszego to nic
                                                    nie rozumiem...

> A propos CCCP, jaka plyta Paula McCartneya wydana zostala poczatkowo jedynie w
                                                    > Kraju Rad?

"Back in the USSR". Zresztą tytułowego utworu płyta nie zawierała, tam były tylko standardy rock'n'rollowe.
                                                  • saluto Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:52
                                                    No to bym nie zgadł po odjeściu (?) Barreta (7mm) PF przestało mnie interesować
                                                  • cze67 Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:54
                                                    Ale na Ummiegummie sa koncertowe wersje utworow napisanych jeszcze z Barettem.
                                                    Bardzo niezle...
                                                  • saluto Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:57
                                                    pewnie przetwożone przez gwiazdę Łotersa
                                                    nie dla mnie
                                                  • cze67 Re: Okladki cd... 21.06.02, 16:01
                                                    waters nie byl jeszcze dyktatorem w grupie, te wersje nie roznia sie tak bardzo
                                                    od tych studyjnych, ale nie bede cie namawial, ja tez uwazam, ze jego maniera
                                                    pod koniec lat 70-tych byla nieznosna...
                                                  • saluto Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:55
                                                    pewnie freedom
                                                  • cze67 Re: Okladki cd... 21.06.02, 15:56
                                                    Odpowiem krotko - nie
                                                  • saluto Re: Okladki cd... 21.06.02, 16:01
                                                    cholera mam kłopoty z cyrylicą może Zoppoter będzie wiedział albo może ktoś
                                                    inny

znikam

Miłego weekendu na ziolonej trawce wszystkim
                                                  • cze67 Re: Okladki cd... 21.06.02, 16:09
                                                    No i ja takze wyjezdzam, tym razem na dluzej, bo az przez dwa tygodnie mnie nie
                                                    bedzie. Prosze pilnowac watku, przy takim tempie, po powrocie bedzie to juz 17
                                                    kontynuacja tego niezwyklego watku. no i dobrze. To trzymajcie sie ludziska!
                                                    Tam gdzie jade nie ma komputerow...
                                                  • Gość: cze Cze ma urlop!!!! Hurra!!! IP: *.se.com.pl 21.06.02, 18:19
                                                    Dodam jeszcze, ze jade w swoje rodzinne strony, w Podlaskie znaczy sie, 9
                                                    kilometrow od granicy z Litwa. Bo ja nie jestem stad, nie, nie...
                                                    Jeszcze raz, trzymajcie sie, pilnujcie watku, nie gadajcie zbyt duzo z A.,
                                                    gadajcie ze soba ile chcecie i badzcie dla siebie dobrzy...
                                                  • iwa.ja Re: Cze ma urlop!!!! Hurra!!! 21.06.02, 18:37
                                                    To się Cze urlopuj i za mnie, bo mi urlop przekształcił się w pralkę. Na rok
                                                    2002 dla Litwy prognozuje się:
                                                    - realny wzrost PKB 4,4%
                                                    - średnia roczna zmiana indeksu cen 2,1%
                                                    - średnia roczna stopa bezrobocia 12,1%
                                                    O słonku nic nie znalazłam.
                                                  • Gość: cze Re: Cze ma urlop!!!! Hurra!!! IP: *.se.com.pl 21.06.02, 18:50
                                                    To niezle z tym PKB, bracia Litwini znaczy sie, w dobrym kierunku podazaja.
                                                    Wymienie nazwy kilku miejscowosci, ktore leza w poblizu mego miejsca
                                                    zamieszkania (a wlasciwie to moich rodzicow). Niech na tym forum zapachnie
                                                    egzotyka i Kresami - Szypliszki, Skarkiszki, Jenorajscie, Poszeszupie,
                                                    Wojciuliszki, Gawieniance, Pu?koty, Jodeliszki, Wojtokiemie, Babance, Polunce,
                                                    Burbiszki, Kielczany, Szlinokiemie, Krejwiany.
                                                    A ja pochodze ze Sejn. Ot co...
                                                  • iwa.ja Re: Cze ma urlop!!!! Hurra!!! 21.06.02, 18:53
                                                    a kiedy będziemy Cię znowu witautas?
                                                  • Gość: cze Re: Cze ma urlop!!!! Hurra!!! IP: *.se.com.pl 21.06.02, 18:55
                                                    Za two weeks
                                                  • iwa.ja Re: Cze ma urlop!!!! Hurra!!! 21.06.02, 18:58
                                                    Tfu? Dopiero? To nie jest sprawiedliwe. A pozdrów tam Sejny od nasz, rebuece!
                                                  • Gość: cze Re: Cze ma urlop!!!! Hurra!!! IP: *.se.com.pl 21.06.02, 19:03
                                                    No pewnie, ze pozdrowie, i jeziora, i lasy, i pagorki, i doliny, i synagoge, i
                                                    bazylike, i dom w ktorym mieszkam. Wszystkich pozdrowie. No to ide juz. Pa, pa
                                                  • iwa.ja Marsylianka... 21.06.02, 20:07
                                                    Ktoś kiedyś tutaj zadał pytanie, czy Marsylianka to muzyka klasyczna. Odpowiem
                                                    tak: zależy kto śpiewa. Jeżeli Edyta Górniak, to trzeba to zaliczyć do jazzu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka