Gość: wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:00 co ta pani, która została odrzucona zrobiła w poprzedniej kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edzio Czy tak ajk Nowak dostną po 180 głosów IP: *.amg.gda.pl 13.04.05, 09:17 Czy tak ajk Nowak dostną po 180 głosów - a później znajdą się w sejmie. to jest granda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Re: Czy tak ajk Nowak dostną po 180 głosów IP: *.zr.univ.gda.pl 13.04.05, 11:05 Nowak w poprzednich wyborach dostał 2130 głosów, PAJACU !!! www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/484.htm Odpowiedz Link Zgłoś
makary21 Re: Czy tak ajk Nowak dostną po 180 głosów 13.04.05, 13:49 No coz do czasu kiedy w Polsce bedziew system proporcjonalny a nie wiekszosciowy bedzie tak ze ktos dostanie powiedzmy nawet 3000 glosow i wejdzie a inny dostanie 5000 tysiecy i nie wejdzie. I o to tutaj chodzi. Nie wazne ile masz glosow w oglnym rozrachunku. Wazne zeby byc na liscie z silna lokomotywa i wysoko na liscie swoje partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek RACZEJ PLATFORMA "SITKUJE" IP: *.netten.pl 14.04.05, 22:06 Wydaje mi się, że chętnych kandydatów jest dużo, tylko z tego co mi wiadomo, to jest dość silna selekcja. Odrzuca się "nierobów" i leni. W końcu chodzi o to aby wybrac najlepszych. Liczy się przecież jakość a nie ilość. A to, że kampania jest opłacana z własnych środków a nie z budżetu to chyba pozytywna cecha PO. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: RACZEJ PLATFORMA "SITKUJE" 15.04.05, 02:01 Gość portalu: Arek napisał(a): > Wydaje mi się, że chętnych kandydatów jest dużo, tylko z tego co mi wiadomo, to jest dość silna selekcja. Odrzuca się "nierobów" i leni. W końcu chodzi o to > aby wybrac najlepszych. A decyduje o tym ten, co wszystko wie najlepiej, a nie zadni czlonkowie czyli konwencja wyborcza. To jest prawdziwa partia wladzy. Tak sie wychowuje elity - ulegle wodzowi i jego kumplom. Odpowiedz Link Zgłoś