Dodaj do ulubionych

Platforma szuka kandydatów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:00
co ta pani, która została odrzucona zrobiła w poprzedniej kadencji?
Obserwuj wątek
    • Gość: edzio Czy tak ajk Nowak dostną po 180 głosów IP: *.amg.gda.pl 13.04.05, 09:17
      Czy tak ajk Nowak dostną po 180 głosów - a później znajdą się w sejmie.
      to jest granda
      • Gość: Dark Re: Czy tak ajk Nowak dostną po 180 głosów IP: *.zr.univ.gda.pl 13.04.05, 11:05
        Nowak w poprzednich wyborach dostał 2130 głosów, PAJACU !!!

www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/484.htm
        • makary21 Re: Czy tak ajk Nowak dostną po 180 głosów 13.04.05, 13:49
          No coz do czasu kiedy w Polsce bedziew system proporcjonalny a nie
          wiekszosciowy bedzie tak ze ktos dostanie powiedzmy nawet 3000 glosow i wejdzie
          a inny dostanie 5000 tysiecy i nie wejdzie. I o to tutaj chodzi. Nie wazne ile
          masz glosow w oglnym rozrachunku. Wazne zeby byc na liscie z silna lokomotywa i
          wysoko na liscie swoje partii.
    • Gość: Arek RACZEJ PLATFORMA "SITKUJE" IP: *.netten.pl 14.04.05, 22:06
      Wydaje mi się, że chętnych kandydatów jest dużo, tylko z tego co mi wiadomo, to
      jest dość silna selekcja. Odrzuca się "nierobów" i leni. W końcu chodzi o to
      aby wybrac najlepszych. Liczy się przecież jakość a nie ilość. A to, że
      kampania jest opłacana z własnych środków a nie z budżetu to chyba pozytywna
      cecha PO.
      • leszek.sopot Re: RACZEJ PLATFORMA "SITKUJE" 15.04.05, 02:01
        Gość portalu: Arek napisał(a):

> Wydaje mi się, że chętnych kandydatów jest dużo, tylko z tego co mi wiadomo,
        to jest dość silna selekcja. Odrzuca się "nierobów" i leni. W końcu chodzi o to
        > aby wybrac najlepszych.

A decyduje o tym ten, co wszystko wie najlepiej, a nie zadni czlonkowie czyli
        konwencja wyborcza. To jest prawdziwa partia wladzy. Tak sie wychowuje elity -
        ulegle wodzowi i jego kumplom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka