Dodaj do ulubionych

oczko się odkleiło temu misiu

IP: 62.233.168.* 27.06.02, 15:05
podobno 6 lipca ma latać miś [tzn.helikopter będzie go woził na sznurku tak jak
w oryginale]nad plażami w 3-mieście.czy macie dokładne namiary gdzie o której
godzinie?ja nie odmówię sobie przyjemności obejrzenia misia na miarę maszych
możliwości,misia społecznego.ciekawe czy przewidziane jest też lądowanie w
zatoce? ;))))
Obserwuj wątek
    • zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 15:13
      Gość portalu: fritz napisał(a):

> podobno 6 lipca ma latać miś [tzn.helikopter będzie go woził na sznurku tak jak
      >
      > w oryginale]nad plażami w 3-mieście.czy macie dokładne namiary gdzie o której
      > godzinie?ja nie odmówię sobie przyjemności obejrzenia misia na miarę maszych
      > możliwości,misia społecznego.ciekawe czy przewidziane jest też lądowanie w
      > zatoce? ;))))

Koniecznie. I żeby ochlapało Ewę Bem...
      • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 15:18
        Ale spadający miś jest mniej niebezpieczny od spadającej myszy, na przykład...
        • zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 15:24
          iwa.ja napisał(a):

> Ale spadający miś jest mniej niebezpieczny od spadającej myszy, na przykład...

Ale więcej ochlapie okolicę...
      • Gość: fritz Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 62.233.168.* 27.06.02, 15:25
        zoppoter napisał(a):

> Koniecznie. I żeby ochlapało Ewę Bem...
        nooo.tylko pora roku nie ta...ale może narodzi się przez to tradycja?
        • zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 15:39

> nooo.tylko pora roku nie ta...ale może narodzi się przez to tradycja?

Świetny pomysł. Najlepiej niech się narodzi w związkach zawodowych.
          • Gość: fritz Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 62.233.168.* 27.06.02, 15:42
            zoppoter napisał(a):

>

>
            > Świetny pomysł. Najlepiej niech się narodzi w związkach zawodowych.
            ale żeby była świecka!

• iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 15:43
              Jak się ma narodzić, skoro matka siedzi z tyłu!!!
              • Gość: fritz Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 62.233.168.* 27.06.02, 15:52
                iwa.ja napisał(a):

> Jak się ma narodzić, skoro matka siedzi z tyłu!!!

a gdyby synek wasz maleńki prxechodził tędy i ten miś na niego 'gruch!'?

• zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 15:54

> iwa.ja napisał(a):
                  >
                  > > Jak się ma narodzić, skoro matka siedzi z tyłu!!!
                  >
                  > a gdyby synek wasz maleńki prxechodził tędy i ten miś na niego 'gruch!'?
                  >

No to mielibyśmy obywateli mniej coraz...
                  • Gość: fritz Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 62.233.168.* 27.06.02, 15:57
                    zoppoter napisał(a):

> Gość portalu: fritz napisał(a):
                    >
                    > > iwa.ja napisał(a):
                    > >
                    > > > Jak się ma narodzić, skoro matka siedzi z tyłu!!!
                    > > o jakieś 12 kg.bo chyba tyle waży synek maleńki?[nie znam się na
                    dzieciach,jak podana waga jest zła to mnie poprawcie]
                    > > a gdyby synek wasz maleńki prxechodził tędy i ten miś na niego 'gruch!'?
                    > >
                    >
                    > No to mielibyśmy obywateli mniej coraz...

• iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 16:00
                      Zoppoter, sama nie wiem, jak to się stało, ale Cię kocham...
                      • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 16:10
                        iwa.ja napisał(a):

> Zoppoter, sama nie wiem, jak to się stało, ale Cię kocham...

Ludzie co wy, ja tu mięso mam
                        • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 16:17
                          Bo to jest kiosk Ruchu. I w życiu do teatru bym nie poszła!
                          • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 16:28
                            iwa.ja napisał(a):

> Bo to jest kiosk Ruchu. I w życiu do teatru bym nie poszła!

Poszła? To jest słuszna koncepcja. Miejskie tramwaje przypominają - piechotą
                            zdrowiej
                            • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 16:32
                              Bopin, a w takim razie nie boisz się ten węgiel tak wozić?
                              • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 16:38
                                iwa.ja napisał(a):

> Bopin, a w takim razie nie boisz się ten węgiel tak wozić?

fakt, koń troche fleja jest, nie zawsze sie po robocie umyje. (wojna bedzie przed
                                wojna tez wungiel był).
                                • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 16:44
                                  Fleja? Oj ty świnko. Ale jeżeli ju łont tu drink samsing, pliz help jorself
                                  dżeri.
                                  • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 16:46
                                    iwa.ja napisał(a):

> Fleja? Oj ty świnko. Ale jeżeli ju łont tu drink samsing, pliz help jorself
                                    > dżeri.

Co ja mam nie fersztejn, ja wszystko fersztejn, to jest język pruski, hrabia
                                    pruski tak mowi.
                                    • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 16:48
                                      No to w takiej sytuacji ja go mogę przepasać.
                                      • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 16:52
                                        iwa.ja napisał(a):

> No to w takiej sytuacji ja go mogę przepasać.

No i niech on odszczekuje sie na tym drzewie psom ze dworu, 121, 122, 123, 124,
                                        125 (ja tu wszystko mam nagrane)
                                        • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 16:54
                                          Lądek? Lądek Zdrój? też to masz nagrane? Skrytożerca!
                                          • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 16:58
                                            Nie mam tu kamien z Jeleniej Gory, tzn. z Jasnej Góry pan wie kto po nim stapal
                                            • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 17:06
                                              ale żadnych kartek ja w twoim paszporcie wyrywać już nie muszę?
                                              • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 17:10
                                                a jaki masz numerek, bo ja 36 tylko w kiblu byłem
                                                • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 17:13
                                                  czesc i czołem byłem wesoły Bopin
                                                  • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 17:15
                                                    Już wychodzisz? A długo siedziałeś? Bo ja będę apelował.
                                                  • zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 14:14
                                                    Jak ty wyszedłeś, to wszedł tu jakiś facet i gadał do szafy. Wierszem!!!
    • Gość: EN 57 Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: *.pl 27.06.02, 20:27
      jakiś miesiąc temu latał w warszawie
      oczywiście wcześniej w telewizorze mówili że będzie taki fruwał
      jak widać doleci do gdańska (znaczy do szkocji)
      mercedesem?
      • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 27.06.02, 23:11
        Nie! Furą! A jak zabiorą furę, to muszą oddać samolot!
        • Gość: dora Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 23:31
          no i znów będzie ta..........."eks-tradycja" ( świecka oczywiście)
        • Gość: papak Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 00:05
          a na co mi samolot czym ja będę węgiel woził
          • belissarius Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 06:47
            Furą... z paszportem na te rudą wóde na myszach...
            • Gość: papak Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 06:49
              no oni tam garują ,jeszcze gorzej niż my
              • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 06:54
                godzine temu mówiłeś zupełnie co innego!!!
                • zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 08:12
                  Czy konie mnie słyszą???
                  • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 08:14
                    Nie, bo z twarzy są podobne zupełnie do nikogo.
                    • zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 08:20
                      Aa. Przyszedł jakiś facet z lustrem.
                      • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 09:53
                        Pewnie będzie się bić o złotą patelnię. Bo mu porwali makietkę...
                        • zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 09:58
                          Jak nie widzi makietki (VaBanque 2?) to niech idzie do lekarza od oczu.
                          • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 10:09
                            Tak, do lekarza od oczu (Va Bank2!). Tu się oddycha!!!!!
                            • zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 10:12
                              iwa.ja napisał(a):

> Tak, do lekarza od oczu (Va Bank2!). Tu się oddycha!!!!!

No pewnie. Po wycieczce za 5 tysięcy dolarów do Zegrza...
                              • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 10:18
                                Wiem, bo sama byłam kiedyś Murzynem.
                                • zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 13:32
                                  Aaaa to pozwolą panowie że przedstawię moją żonę. ZZZOFIĘ
                                  • Gość: EN 57 Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: *.pl 28.06.02, 16:41
                                    żony nie musisz mi przedstawiać
              • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 11:38
                Gość portalu: papak napisał(a):

> no oni tam garują ,jeszcze gorzej niż my

tyci wypijesz, dwa dni nieprzytomny leżysz
                • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 12:31
                  I potem popatrz synku: tak własnie wygląda baleron!
                  • Gość: fritz Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 195.116.73.* 28.06.02, 12:47
                    a ojciec gdzie?!a!pijany leży.to i dobrze!
                    • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 12:55
                      Fritz, milicja do Ciebie!!!!!
                      • zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 13:33
                        No pani kierowniczko jak jest zima no to musi być zimno.
                        • Gość: fritz Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 62.233.168.* 28.06.02, 14:11
                          czy ja palę pani kierowniczko?ja tu cały czas palę!
                          • zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 14:13
                            Ale oni mogą ci kadzić...!
                            • Gość: fritz Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 62.233.168.* 28.06.02, 14:27
                              łubu dubu!łubu dubu!
                              • Gość: bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: *.prasabalt.gda.pl 28.06.02, 14:30

> łubu dubu!łubu dubu!

- Znam takie numery, ze nie uwierzysz.
                                - Ja juz jestem niewierzący...
                                • zoppoter Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 14:35
                                  Nie mam pańksiego płaszcza !!!! I co mi pan zrobi???
                      • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 14:32
                        iwa.ja napisał(a):

> Fritz, milicja do Ciebie!!!!!

nie róbcie z tego zagadnienia, podzielimy sie jajeczkiem...
                        • Gość: fritz Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 62.233.168.* 28.06.02, 14:38
                          a to maja żona-Z O F J A
                          • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 14:48

> a to maja żona-Z O F J A

Mamoń bardzo mi przykro,pański syn pozbawił mnie posiłku, chamstwo teraz w tej
                            Victorii, zjeść spokojnie nie można
                            • Gość: fritz Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 62.233.168.* 28.06.02, 14:50
                              a taki jeden krytyk to sobie na przedstawieniu wszystkie włosy z głowy
                              wyrwał.może to był ten sam?eee...nie,bo tamten już sobie wyrwał.
                              • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 15:00
                                Taki jakiś jestem nie ubrany
                                • Gość: fritz Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 62.233.168.* 28.06.02, 15:20
                                  bopin napisał(a):

> Taki jakiś jestem nie ubrany
                                  a ja jakaś taka dzisiaj jestem
                          • Gość: EN 57 Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: *.pl 28.06.02, 16:42
                            twoja nie idioto tylko jego, to mój mąż
                            (to powiedziała grażynka z klanu :)
                            • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 18:21
                              A, iś habe fergesen, panno Natalio. Po wie pani, cukier trzymam w skarpetkach.
                              • Gość: EN 57 Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: *.pl 28.06.02, 18:46
                                i w korytku świniowym
                                • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 18:58
                                  Ponieważ mój mąż jest z zawodu dyrektorem.
                                  • papak Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 22:43
                                    GÓRA CZY DÓŁ?
                                    NAS? BOHATERÓW? WODĄ?
                                    • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 22:51
                                      I nie robcie z nas pederastów! Bo mamusia będzie musiała długo czekać na
                                      tatusia z kolacją. Zresztą, wszystko jedno, nasz klient, nasz per pan.
                                      • papak Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 23:07
                                        do czego służyli mężczyźni?
                                        • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 23:34
                                          I tu się zatkałam, Papak. Mała podpowiedź?...
                                          • papak Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 23:45
                                            sexmisja scenka rozmowy Lamii z Starowinką
                                            odpowiedz do zabawy
                                            • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 23:49
                                              aaaaa, dżemik, aaaa, kabewiwa, aaaaa, juz rozumiem
                                              • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 23:51
                                                Tylko dlaczego zgłoszenie było na jednego, a jest dwóch? Zresztą, biorę, co
                                                jest! darz bór!
                                              • papak Re: oczko się odkleiło temu misiu 28.06.02, 23:56
                                                Einstein była kobietą
                                                • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 29.06.02, 00:07
                                                  A Skłodowska? Papak, masz braki (cycki sobie przyprawiasz!)
                                                  • papak Re: oczko się odkleiło temu misiu 29.06.02, 00:10
                                                    A Sklodowska może też ?chociaż to nie najlepszy przykład
                                                  • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 29.06.02, 00:12
                                                    No fakt, te psiury święte?!
                                                  • papak Re: oczko się odkleiło temu misiu 29.06.02, 00:18
                                                    po nastu godzinach latania za własnym ogonem muszę się udać na spoczynek więc
                                                    kończe cycatem z lektury Iwuś niegodnym twych odcisków całować .
                                                    odcisków na paluszkach od klawiaturki i jolek.
                                                    Dobranoc dobranoc panowie i panie .
                                                  • iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 29.06.02, 00:26
                                                    Pa, papak, ja też się oddalę. A rano? Osiem! a może nawet dziewięć? Pa!
                                                  • zlakobieta Re: oczko się odkleiło temu misiu 01.07.02, 10:51
                                                    Zagadka:

*Nieeee, to nie lekarza wina! To pielegniarka chorego zamiast na brzuchu to na
                                                    plecach polozyla i wtedy prawa zrobila sie lewa, a lewa zrobila sie prawa.
                                                    *Jak tak mozna?! I co wtedy zrobili?
                                                    *Jak to co? Musieli te chora nerke mu wyleczyc.

kto zgadnie dostanie... komplet sztuccow :)

• iwa.ja Re: oczko się odkleiło temu misiu 01.07.02, 11:08
                                                    Hmmm, komplet sztućców piechotą nie chodzi. Ale nie wiem, no nie wiem.... W takim razie Albercik!
                                                    Wychodzimy!!!!
                                                  • zlakobieta Re: oczko się odkleiło temu misiu 01.07.02, 11:31
                                                    No dobra, to powiem.
                                                    "Brunet wieczorowa pora"

Panowie, ja juz nie pije! Widze biale samochody.
                                                  • papak Re: oczko się odkleiło temu misiu 01.07.02, 20:03
                                                    Breżniew podobno przez całą noc nie spał jak mu ten czołg spaliłeś??
                                                  • belissarius Re: oczko się odkleiło temu misiu 02.07.02, 04:55
                                                    Niech nam żyje prezes naszego klubu! Niech żyje nam!
                                                  • Gość: papak Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 18:54
                                                    nie UBek ,tylko porucznik Zubek ,z Londynu ciociu
                                                  • lucy_z Re: oczko się odkleiło temu misiu 02.07.02, 20:55
                                                    Hej młody Junaku ! Smutek zwalcz i strach ! Przecież na tym piachu za
                                                    trzydzieści lat ! Przebiegnie z pewnością ! Jasna, długa, prosta ! Szeroka jak
                                                    morze ! Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg ! Na którym twój
                                                    ojciec biegł ! La, la, la, laaa, la, la, la ...
                                                  • Gość: bacha Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 213.17.251.* 03.07.02, 17:38
                                                    Ja jestem umysł ścisły, trudno żeby podobało mi się coś co pierwszy raz
                                                    słyszę...
                                                  • fritzek Re: oczko się odkleiło temu misiu 03.07.02, 17:59
                                                    lucy_z napisał(a):

> Hej młody Junaku ! Smutek zwalcz i strach ! Przecież na tym piachu za
                                                    > trzydzieści lat ! Przebiegnie z pewnością ! Jasna, długa, prosta ! Szeroka jak
                                                    > morze ! Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg ! Na którym twój
                                                    > ojciec biegł ! La, la, la, laaa, la, la, la ...
                                                    lucy!nie biegł tylko legł! :)))))la laaa la la la...
                                                  • lucy_z Re: oczko się odkleiło temu misiu 03.07.02, 18:20
                                                    fritzek napisał(a):

> lucy!nie biegł tylko legł! :)))))la laaa la la la...

:)))))))
                                                    tak biegł aż legł ;)))))
                                                  • fritzek Re: oczko się odkleiło temu misiu 03.07.02, 18:00
                                                    a dziedzic dlaczego w pruskim mundurze?!bo to jest dziedzic pruski,tak mam w
                                                    scenopisie.
                                                  • Gość: jaszk Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 213.134.142.* 03.07.02, 18:03
                                                    ja w twoim wieku nie jadłam
                                                  • fritzek Re: oczko się odkleiło temu misiu 03.07.02, 18:07
                                                    -purre ze smalcem poproszę.
                                                    -nie ma smalcu.purre jest z dżemem.
                                                    -to poproszę.
                                                  • Gość: jaszk Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: *.waw.cdp.pl 03.07.02, 18:23
                                                    fritzek napisał(a):

> -purre ze smalcem poproszę.
                                                    > -nie ma smalcu.purre jest z dżemem.
                                                    > -to poproszę.

;)))))))))
                                                    i nic dziwnego że hołota z całego świata sie zjeżdża
                                                  • fritzek Re: oczko się odkleiło temu misiu 03.07.02, 18:38
                                                    a do teatru to w życiu bym nie poszedł!
                                                  • Gość: jaszk Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: *.waw.cdp.pl 03.07.02, 18:45
                                                    no, i żeby wam te plusy nie przysłoniły tych minusów...
                                                  • fritzek Re: oczko się odkleiło temu misiu 03.07.02, 18:48
                                                    Gość portalu: jaszk napisał(a):

> no, i żeby wam te plusy nie przysłoniły tych minusów...

z okazji 31 rocznicy istnienia naszego przedsiębiorstwa!31 okrągłej rocznicy!
                                                  • Gość: jaszk Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 213.134.142.* 03.07.02, 18:50
                                                    już policzyłem, stodwadziesciacztery, CZUWAJ
                                                  • bopin Re: oczko się odkleiło temu misiu 08.07.02, 11:53

> Panowie, ja juz nie pije! Widze biale samochody.

O kolejny artysta bez swiateł jedzie
                                    • Gość: bacha Re: oczko się odkleiło temu misiu IP: 213.17.251.* 05.07.02, 16:42
                                      Pani Krysiu, Pani wytrze te szminke ze szklanki, żeby się klient nie
                                      awanturował.
    • fritzek Re: oczko się odkleiło temu misiu 03.07.02, 18:50
      ja szczupak!ja szczupak!do wszystkich!zarzucamy sieć!
      • Gość: ARTUR Zalecam wizytę u dentysty w puchatkowym lesie IP: 213.25.78.* 03.07.02, 18:55
        • fritzek Re: Zalecam wizytę u dentysty w puchatkowym lesie 03.07.02, 19:08
          ?????????????????
          • Gość: ARTUR Setny post misia bez oczka IP: 213.25.78.* 03.07.02, 19:22
            • lucy_z Re: Setny post misia bez oczka 03.07.02, 19:38
              Powinno być sto dziewiętnaście. Cztery kilo wam brakuje !
              • lucy_z Re: Setny post misia bez oczka 03.07.02, 19:41

Bardzo Cię polubiłem chłopie ... musisz kiedyś do nas wpaść.

• papak Re: Setny post misia bez oczka 03.07.02, 21:13
                  muszę zmienić klimat ,przyciśnij trzydzieste piętro
                  • Gość: Krzysiek Re: Setny post misia bez oczka IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 03.07.02, 22:56
                    - Który masz numerek? - 78. - A ja 74, tylko w kiblu byłem.
                    • Gość: Krzysiek posłuchajcie "Misia" IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 03.07.02, 22:57
                      www.kakofonia.pl/indexpl.htm
                    • Gość: bacha Re: Setny post misia bez oczka IP: 213.17.251.* 05.07.02, 16:47
                      No wie pan! Dziwię się Panu, że Pan tu z czymś takim wyjeżdża!
                  • Gość: papak Re: Setny post misia bez oczka IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 18:11
                    To jest puchar za zajęcie pierwszego miejsca ,a dyscyplinę sam sobie wpisze
          • belissarius Re: Zalecam wizytę u dentysty w puchatkowym lesie 04.07.02, 07:26
            Nic nie rozumiem, ale widzę, że Artur przeszedł samego siebie :)))))))))))))))00
    • Gość: papak Kiedy miś poleci? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 18:13
      Może ktoś wie o której ?
      • belissarius Re: Kiedy miś poleci? 06.07.02, 03:38
        No co, latał?
        • bopin Re: Kiedy miś poleci? 08.07.02, 12:02
          Kurka wodna? kurka wodna?!
          • fritzek Re: Kiedy miś poleci? 08.07.02, 18:21
            nie widziałam latającego misia,motyla noga!
            • bopin Re: Kiedy miś poleci? 09.07.02, 11:47
              > nie widziałam latającego misia,motyla noga!

Bo ja Marysiu zajmuje sie bardzo waznymi badaniami zawartosci cukru w cukrze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka