Gość: Casey IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 02:27 Of the Big Brother;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belissarius Re: 07/04....URODZINY!!! 04.07.02, 06:11 Nie tylko! Fourth of July to amerykańskie święto Niepodległości! Pozdrawiam wszystkich Polaków w Ameryce! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: 07/04....URODZINY!!! 04.07.02, 10:30 belissarius napisał(a): > Nie tylko! Fourth of July to amerykańskie święto Niepodległości! Pozdrawiam wsz > ystkich Polaków w > Ameryce! Myślę, że to miał na myśli Casey??? Wszystkiego dobrego!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: 07/04....URODZINY!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.07.02, 10:28 No przecież o tym właśnie pisze Casey. Ciekawe, czy coś się wydarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: 07/04....URODZINY!!! 04.07.02, 10:37 Gość portalu: sombre napisał(a): > No przecież o tym właśnie pisze Casey. Ciekawe, czy coś się wydarzy. Sombre, jeżeli masz na myśli to co ja, to tfu, tfu, tfu, wypluj przez lewe ramię i odpukaj w niemalowane. Też mam bliską rodzinę w USA... A wszystkim forumowiczom ze Stanów życzę spokojnego i radosnego święta.:))) Petelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: 07/04....URODZINY!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.07.02, 10:55 Wyplułem i odpukałem! Ale czarnego koguta na progu nie będę zabijał, dobra? ;) Jedno jest pewne, właśnie wstaje bardzo pracowity dzień dla wielu w Ameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: 07/04....URODZINY!!! 04.07.02, 11:31 Gość portalu: sombre napisał(a): > Wyplułem i odpukałem! Ale czarnego koguta na progu nie będę zabijał, dobra? ;) > Jedno jest pewne, właśnie wstaje bardzo pracowity dzień dla wielu w Ameryce. ...i oby ich praca okazała się niepotrzebna... Pozdrawiam Petelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: 07/04....URODZINY!!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 13:54 Uzylem tego okreslenia, poniewaz "Fourth o July" swieto Niepodleglosci, nazywane jest czesto a zwlaszcza w szkolach, dniem narodzin Stanow Zjednoczonych. Jest to tez poprawna odpowiedz na egzaminie na obywatelstwo;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: 07/04....URODZINY!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.07.02, 21:26 A jednak stało się. W Los Angeles ktoś otworzył ogień do ludzi na lotnisku koło stanowiska izraelskiego. Zastrzelony przez ochronę, ale chyba też zdążył zabić 2 osoby. Odpowiedz Link Zgłoś