Dodaj do ulubionych

07/04....URODZINY!!!

IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 02:27
Of the Big Brother;)))
Obserwuj wątek
    • belissarius Re: 07/04....URODZINY!!! 04.07.02, 06:11
      Nie tylko! Fourth of July to amerykańskie święto Niepodległości! Pozdrawiam wszystkich Polaków w
      Ameryce!
      • lucy_z Re: 07/04....URODZINY!!! 04.07.02, 10:30
        belissarius napisał(a):

> Nie tylko! Fourth of July to amerykańskie święto Niepodległości! Pozdrawiam wsz
        > ystkich Polaków w
        > Ameryce!

Myślę, że to miał na myśli Casey??? Wszystkiego dobrego!!!:)))))

• Gość: sombre Re: 07/04....URODZINY!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.07.02, 10:28
      No przecież o tym właśnie pisze Casey. Ciekawe, czy coś się wydarzy.
      • petelka Re: 07/04....URODZINY!!! 04.07.02, 10:37
        Gość portalu: sombre napisał(a):

> No przecież o tym właśnie pisze Casey. Ciekawe, czy coś się wydarzy.

Sombre, jeżeli masz na myśli to co ja, to tfu, tfu, tfu, wypluj przez lewe ramię
        i odpukaj w niemalowane. Też mam bliską rodzinę w USA... A wszystkim forumowiczom
        ze Stanów życzę spokojnego i radosnego święta.:)))
        Petelka

• Gość: sombre Re: 07/04....URODZINY!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.07.02, 10:55
          Wyplułem i odpukałem! Ale czarnego koguta na progu nie będę zabijał, dobra? ;)
          Jedno jest pewne, właśnie wstaje bardzo pracowity dzień dla wielu w Ameryce.
          • petelka Re: 07/04....URODZINY!!! 04.07.02, 11:31
            Gość portalu: sombre napisał(a):

> Wyplułem i odpukałem! Ale czarnego koguta na progu nie będę zabijał, dobra? ;)
            > Jedno jest pewne, właśnie wstaje bardzo pracowity dzień dla wielu w Ameryce.

...i oby ich praca okazała się niepotrzebna...
            Pozdrawiam
            Petelka

• Gość: Casey Re: 07/04....URODZINY!!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 13:54
              Uzylem tego okreslenia, poniewaz "Fourth o July" swieto Niepodleglosci,
              nazywane jest czesto a zwlaszcza w szkolach, dniem narodzin Stanow
              Zjednoczonych.
              Jest to tez poprawna odpowiedz na egzaminie na obywatelstwo;)))
            • Gość: sombre Re: 07/04....URODZINY!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.07.02, 21:26
              A jednak stało się. W Los Angeles ktoś otworzył ogień do ludzi na lotnisku koło
              stanowiska izraelskiego. Zastrzelony przez ochronę, ale chyba też zdążył zabić
              2 osoby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka