Dodaj do ulubionych

Lech zegna LEchie

IP: *.icom.ca 09.05.01, 21:31
Juz po was:) Spadacie do 3 ligi. A Lech gra coraz lepiej. I wygrywa. Dzisiaj
3:1 wygralismy. W nastepnym sezonie Lech i Arka w 2 lidze a Lechia w 3:) heh.

Juz niedlugo Lech bedzie w 1 lidze, a Lechia moze w 4:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Olo Re: Lech zegna LEchie - pyrlandia chuja wam w dupe IP: *.oliwa.gda.osk.pl 09.05.01, 23:07
      sluchaj gosciu jak dla mnie to i tak wszystkie te wygrane ostatnio mecze byly
      kupione bo jak jest mozliwe ze druzyna ktora jest kurewsko cienka przez caly
      sezon wygrywa na kniec wszystko co moze
      Jak dla mnie to i tak jestescie szmaciazami ktorzy grac nie potrafia
      nara
    • Gość: beast Re: Lech zegna LEchie IP: *.nsm.pl 09.05.01, 23:47
      Ten sam "arbiter"który sędziował mecz Lecha z Polkowicami sędziował następnej
      kolejce mecz Lechia -Włókniarz(w Kietrzu)podobno kupno hurtem 2 meczy było
      tańsze...Z tego co widziałem w sieci nawet fani Lecha powiątpiewali w uczciwość
      sędziego w meczu z Polarem(wątpliwy karny przy stanie 1:1).Przy "dyskretnym"
      wsparciu sędziów na pewno gra się coraz lepiej.I wygrywa.
    • Gość: beast Re: Lech zegna LEchie IP: *.nsm.pl 09.05.01, 23:48
      Nawet w 3 lidze Trójmiasto jest nasze!!!FOR EVER LECHIA!!!
    • Gość: eliot Re: Lech zegna LEchie IP: *.univ.gda.pl 10.05.01, 11:08
      Brawo Lech! Super druzyna, super dzialacze. Pozazdroscic operatywnosci. Ja sie
      dziwie, ze wy nie awansowaliscie w tym sezonie do 1 ligi z taka gra?! Kurde cos
      mi sie wydaje, ze przedtem sedziowie przeciw wam gwizdali, bo byli podkupieni
      przez przeciwnikow. Mysle takze, ze ostatnie wasze tak przekonywujace zwyciestwa
      sa wynikiem braku kasy u przeciwnikow ;o). Gratuluje utrzymania sie w wyniku
      uczciwej gry! Zycze awansu do 1 ligi gdzie rownie uczciwe zasady panuja... Tylko
      mnie to po malu nudzi. Co do 4 ligi - trudno nie od nas, kibicow to zalezy.
      Najwyzej nie bedzie sie chodzilo na szajs. A wy drodzy wielkopolanie musicie
      naprawde byc zdeterminowani skoro tylu was lazi na mecze waszego kolejorza...
      Tak grajacego kolejorza, czy innego kuszetkowego...
      &#62 Juz po was:) Spadacie do 3 ligi. A Lech gra coraz lepiej. I wygrywa. Dzisiaj
      &#62 3:1 wygralismy. W nastepnym sezonie Lech i Arka w 2 lidze a Lechia w 3:) heh.
      &#62
      &#62 Juz niedlugo Lech bedzie w 1 lidze, a Lechia moze w 4:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka