Dodaj do ulubionych

Wichura????????

IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 20:13
Gazeta napisała, że " wichura łamała drzewa jak zapałki"

Czy było tak tragicznie? W telewizji mówili tylko o słupskim i koszalińskim!
Obserwuj wątek
    • Gość: Witek Re: Wichura???????? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 20:23
      Dzisiaj bylem na polwyspie, lalo i wialo caly dzien tak ze na zatoce fale
      mialy czapy z piany ale nie bylo najgorzej bo na surfingu smigalo sie ze palce
      lizac.
      • Gość: agador Re: Wichura???????? IP: 64.124.150.* 09.09.01, 21:33
        Na desce to sie i może smigało ale mnie wczoraj wiatr zaczął samochód na obwodnicy przestawiac
        na barierkę. Trochę zwatpiłem bo takie cos przydarzyło mi się pierwszy raz
      • Gość: beast Re: Wichura???????? IP: *.chelmnet.pl 09.09.01, 23:07
        Witek no nie gadaj ,że na desce dawałes czadu!To Ty kozak jesteś!:)))
        • Gość: Witek Re: Wichura???????? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 23:10
          Na Kaprze nie bylem sam bylo jeszcze paru smialkow. Musze przyznac ze nie bylo
          dzisiaj latwo ale plywalo sie bosko. Dziewczyna zmiezyla mi predkosc jadac
          samochodem wzdluz drogi i w porychach dochodzilem na desce do 60km/h
          • Gość: Eko Re: Wichura???????? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 00:20
            to ja tyle na skuterze wodnym chyba nie osiągałem (bo dopiero zaczynam -
            tłum.dla wprawnych)
            • Gość: Witek Re: Wichura???????? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 00:23
              Dzisiaj byla bardzo specyficzna pogoda, dobra do szybkiego plywanie, wialo jak
              cholera.
              • Gość: Lucy Re: Wichura???????? IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 14:26
                Gość portalu: Witek napisał(a):

> Dzisiaj byla bardzo specyficzna pogoda, dobra do szybkiego plywanie, wialo jak
                > cholera.

To Ty byłeś jak Dedal i Ikar tyle, że bez skrzydeł:))))
                Ale w dalszym ciągu nie wiem co z tą wichurą, była czy nie była?????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka