Gość: Witek IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 23:21 Jeszcze nie tak dobze jak trojca ''swieta'' ale ciagle do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eko Re: Moj 402 post na forum IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 00:10 gratulacje i pytanie skąd masz takie dane - ja też chcę wiedzieć ile mam na koncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Moj 402 post na forum IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 00:18 Masz jakies 151 postow, pod warunkiem ze ktos jeszcze na jakims forum nie ma takiego samego nicka. Jak to obliczyc? -wchodzisz na glowna strone wszystkich forum - w lewym rogu w brazowo-zultym kwadracie tuz pod miejscem na login jest napis ''przeszukiwanie Forum'' wchodzisz -szukane haslo wpisujesz swojego nicka -szukaj w zmieniasz na autorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmd26 Re: Moj 402 post na forum IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 10.09.01, 12:53 Gość portalu: Witek napisał(a): > -wchodzisz na glowna strone wszystkich forum > - w lewym rogu w brazowo-zultym kwadracie tuz pod miejscem na login jest > napis ''''przeszukiwanie Forum'''' wchodzisz > -szukane haslo wpisujesz swojego nicka > -szukaj w zmieniasz na autorze. a jaka masz pewnosc, ze nie ma dwoch Witkow na forum gazety? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Moj 402 post na forum IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 14:06 Gość portalu: cmd26 napisał(a): > a jaka masz pewnosc, ze nie ma dwoch Witkow na forum gazety? :) To prawda, ja próbowałam i znalazłam właśnie mój nick tzn ktoś taki też używa, nawet nie chciało mi się sprawdzać ile ich jest. Będę musiała coś zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Moj 402 post na forum IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 14:20 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Gość portalu: cmd26 napisał(a): > > > > a jaka masz pewnosc, ze nie ma dwoch Witkow na forum gazety? :) > > To prawda, ja próbowałam i znalazłam właśnie mój nick tzn ktoś taki też używa > , > nawet nie chciało mi się sprawdzać ile ich jest. Będę musiała coś zrobić. Mosisz stwozyc wlasnego logina Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Moj 402 post na forum 10.09.01, 17:38 Gość portalu: Witek napisał(a): > Gość portalu: Lucy napisał(a): > > > Gość portalu: cmd26 napisał(a): > > > > > > > a jaka masz pewnosc, ze nie ma dwoch Witkow na forum gazety? :) > > > > To prawda, ja próbowałam i znalazłam właśnie mój nick tzn ktoś taki też > używa > > , > > nawet nie chciało mi się sprawdzać ile ich jest. Będę musiała coś zrobić. > > Mosisz stwozyc wlasnego logina Właśnie to zrobiłam więc muszę się pochwalić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Moj 402 post na forum IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 14:19 Przegladalem te swoje posty i na 99% jedyny Witek narazie to ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko Re: Moj 402 post na forum IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 01:58 no to biorę się do roboty i zaraz Was wszystkich dogonię tylko niech mi Altzheimer pozwoli ;))) Odpowiedz Link Zgłoś