Gość: Dave from Torun IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.06.05, 22:18 No i co cwaniaczki mialy byc 3pkt.?Trzeba miec troche pokory p.Dzikowski! Trudno sledziki bedzie trzeba jezdzic w barazach.Nie ma lepszego od APATORA naszego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LECHIA Re: Lotos Gdańsk - Apator Toruń 45:45 w żużlowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:38 TOBIE CHYBA KOLEGO SUFIT SIE NA ŁEB SPADŁ.JAKIE ŚLEDZIKI????TAKI KOZACZEK JESTEŚ?TO CZEMU PRZD LECHIĄ TAK UCIEKALISCIE WE WLASNYM PIERNIKOWYM MASTECZKU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny gdanszczanin Po co dyskutujesz z tym toruńskim matołem IP: *.sm-rozstaje.pl 19.06.05, 22:44 To przecież znani oszuści i krętacze. Najpierw ukradli Kościesze punkt w piernikowie teraz Jabola nam wykilegowali karwan rządzi. Sledzie to masz u siebie w zlewie wieśmaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Lotos Gdańsk - Apator Toruń 45:45 w żużlowej IP: *.arcor-ip.net 20.06.05, 00:57 Dajcie tym zakompleksionym bolkom z Torunia spokoj. Szczekaja bo ugrysc nie potrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mędrzec Re: Lotos Gdańsk - Apator Toruń 45:45 w żużlowej IP: *.torun.mm.pl 20.06.05, 08:51 Zamknij się gdańska ciotko! A Lechia jest poje..a i tyle! A kibiców to macie typowych bezmózgowców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazik Re: Lotos Gdańsk - Apator Toruń 45:45 w żużlowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:37 Kto uciekał? a 32 pobite osoby z Gdańska w szpitalu w Toruniu to co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Lotos Gdańsk - Apator Toruń 45:45 w żużlowej IP: *.petrus.com.pl 19.06.05, 22:53 hahah i tak spadniecie ropniaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apator Re: Lotos Gdańsk - Apator Toruń 45:45 w żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 23:24 Śledzie lecą z ligi i bardzo dobrze. Nie chcę więcej oglądać tych tępych ryjów w Toruniu. Apator mistrz buraki, śledzie II liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanPera Re: Lotos Gdańsk - Apator Toruń 45:45 w żużlowej IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.06.05, 23:33 Jestem z Torunia i przepraszam za mojego przedmowce. to chyba jakis fan pilkarski:) O Lechii Gdańsk i tym czyms, co przyjechalo z nimi na mecz do Torunia, nie bede sie wypowiadal (jedno jest pewne - nie byli to kibice). Chyba nikt sie nie spodziewal takiego wyniku. Apator zrealizowal juz przedsezonowy cel i bedzie w pierwszej szostce. Natomiast sytuacja Wybrzeza staje sie ciezka. Kluczowy chyba bedzie pojedynek z Atlasem. To tez jest silna druzyna. Juniorzy obu druzyn sa podobnie slabi i miedzy nimi powinno byc na remis. Natomiast sam wynik pozsotaje sprawa otwarta. No i drugie pytanie - czy GKS jest w stanie pokonac w dwumeczu Falubaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Apator Pany IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 19.06.05, 23:43 Cóż, idziemy na Mistrza. GKS spada, a my kupujemy Chrzanka i Kościechę, bo Formela nie będzie chciał ich mieć. Potęge zuzla buduje się na własnych wychowankach, Prezesie. Czas zacząć pracę z młodzieżą... PS. gratuluję dealu z Bajerem Grand Prix Riderem. Kolejny raz nas nie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malin Re: Apator Pany IP: *.iweb.pl 20.06.05, 09:44 A moim zdaniem Bajer i tak powaznie zmobilizowal sie na mecz z Toruniem... W koncu te 5 punktow ktore zdobyl, to chyba najlepszy jego wynik w tym sezonie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Lotos Gdańsk - Apator Toruń 45:45 w żużlowej IP: *.arcor-ip.net 20.06.05, 00:51 Niestety ale jestesmy b.slabi. Bedzie cudownie jak sie utrzymamy. Z Zielonka to nie bedzie spacerek. Kilku zawodnikow switnie czuje sie na naszym torze. A wiec emocje do samego konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed4fun Re: Lotos Gdańsk - Apator Toruń 45:45 w żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 08:00 3maj twarz, "cwaniaczku" z rubinkowa Coz, ciesze sie z remisu, choc szkoda ostatniego biegu:) Zalozenia, ze pojdzie latwo z apatorem, nawet przy kontuzji zabika, byly nieco na wyrost, mimo wszystko:) Powodzenia w lidze i mocniejszego skladu na przyszly sezon zycze speed4fun/ apator4ever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin laden Re: Lotos Gdańsk - Apator Toruń 45:45 w żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:29 NIE MARTWCIE SIE .NAJGORSZE JESZCZE W TYM ROKU PRZED WAMI oj co ja widze WYBRZEZE JEST W DRUGIEJ LIDZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybrzeze&Sparta Bin Laden ty to jednak prostak jestes IP: *.amg.gda.pl 20.06.05, 11:39 Mieliscie ogromnego farta i tyle.W normalnych warunkach(Chrzanowski nie przywozi 2 zer,a Mirek przywozi chociaz 2 pkt.)dostalibyscie regulaminowe baty (o K.Jablonskim nie wspomne)Niestety stalo sie jak sie stalo i nie ma co deliberowac.Cieszcie sie tym zuzlem,bo w waszym smiesznym prowincjonalnym miasteczku pod panowaniem tyfusow nie ma NIC wiecej.Zal mi was w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Bin Laden ty to jednak prostak jestes IP: *.petrus.com.pl 20.06.05, 12:43 taa a zapomiales moze kto w cwiercfinale zlal beznadzijenego Stoczniowca??hyyy zdaje sie ze torunski TKH! taaa no pilke moze juz macie w 2 lidze ale to szczyt waszych mozliwosci:) a co do panowania tyfusow, to niestyty ale tun od zawsze cierpi z powdu taiego a nie innego sasiedztwa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romeo Zondervan Re: Bin Laden ty to jednak prostak jestes IP: .1.* / 62.29.164.* 20.06.05, 16:27 Ten toruński TKH to jakaś efemeryda,która,raz istnieje,póżniej upada,Stoczniowiec Gdańsk gra z różnym skutkiem,ale bez przerwy od 1973 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Cz-wa Re: Bin Laden ty to jednak prostak jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:29 Za co Jablonski dostal kare meczu?Szkoda,ze Gdansk nie wygral tego meczu-z Zielonka o utrzymanie bedzie Wam bardzo ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorn Re: Bin Laden ty to jednak prostak jestes IP: *.tvk.torun.pl 20.06.05, 18:13 Poważnie w waszej metropolii hokej istnieje od 1973 r.? Ja cię kręcę. Patrzajta no, a u nas na prowincji hokej był już w 1928 r.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorn Re: Bin Laden ty to jednak prostak jestes IP: *.tvk.torun.pl 20.06.05, 18:10 Taa...a u nas w normalnych warunkach Crump w ogóle nie przywozi zer, a W.Jaguś robi powyżej 10 pkt. Gdybaj sobie, gdybaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSMAN TO BYŁO DO PRZEWIDZENIA!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.05, 19:24 ŻE BARAŻE SĄ NIEUNIKNIONE TO PEWNE.ŻE SPADNIEMY PO NICH - 90%.JA TAK UWAŻAŁEM JESZCZE PRZED ROZPOCZĘCIEM LIGI.A JESTEM WIERNYM KIBICEM KIEDY JEŻDZILI JESZCZE WALOSZKOWIE I KAISEROWIE.PEWNIE W WIEKSZOŚCI NIEBYŁO WAS NA ŚWIECIE.BŁAD TKWI W ZADUFANIU P.DZIKOWSKIEGO .TO JEGO I TYLKO JEGO OBCIAŻYŁBYM ZA TO CO JEST.ŻLE DOBRANI ZAWODNICY,Z UPOREM MANIAKA FAWORYZUJE SŁABEUSZY.CÓZ NIE MAMY ZAWODNIKÓW NA EXTRA LIGĘ I TAKA JEST PRAWDA.A NA TORUŃ ZA BARDZO SIĘ NIE BOCZCIE.CÓZ OD NICH MAMY NAJLEPSZYCH ZAWODNIKÓW A TAM BYLI TYLKO AKTORAMI DRUGIEGO PLANU.SZKODA MI TYLKO KIBICÓW I UTOPIONYCH MILIONÓW LOTOSU.PANIE DZIKOWSKI CZAS ODEJŚĆ.TRENER I MENAGER Z PANA JAK KIEDYŚ ŻUŻLOWIEC - POŻAL SIĘ BOŻE. Odpowiedz Link Zgłoś