Dodaj do ulubionych

Dobre sportkluby w Gdańsku

IP: 64.124.150.* 21.09.01, 10:00
może ktoś zna godny polecenia obiekt w Gdańsku.
Chodziłem długi czas do Studia Sylwetki "ForFit" na Hynak przy SKM Zaspa.
Nie drogo a opłacone wejście dawało również prawo do aerobiku i sauny.
Ale zrobiło się tam brudnawo w ub. roku , szczególnie w sanitariatach , poza
tym zaczęli oszczędzać na saunie więc ich olałem.
Macie jakieś propozycje ???
Obserwuj wątek
    • Gość: mcroti Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: *.ibngr.edu.pl 21.09.01, 10:08
      Zajrzyj na portal do rekreacji
      Tam jest baza danych o fit klubach i siłowniach. Bede ja w najblizszych dniach aktualizował to może
      się tam cos i dla ciebie znajdzie
      • Gość: mikmik Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: 64.124.150.* 21.09.01, 11:10
        jeśli chodzi Tobie o "Fitness" to właśnie nic tam o Gda nie ma :(
        • Gość: Jolka Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: 10.10.41.* 21.09.01, 16:33
          Gość portalu: mikmik napisał(a):

> jeśli chodzi Tobie o "Fitness" to właśnie nic tam o Gda nie ma :(

chyba zle szukales
          • Gość: mikmik Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 12:18
            a sorry, faktycznie znalazłem post.
            Swój na który nikt jeszcze nie odpowiedział :)))
            • lucy_z Re: Dobre sportkluby w Gdańsku 23.09.01, 12:19

> a sorry, faktycznie znalazłem post.
              > Swój na który nikt jeszcze nie odpowiedział :)))

Znalazłeś czy nie???? Na stronie Gdańsk gazeta.pl w lewym dolnym rogu
              znajdziesz to co potrzebujesz, kliknij i idź dalej a znajdziesz dużo tych
              klubów:)))))))))))))
              • Gość: mikmik Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: *.telenergo.pl 25.09.01, 12:30
                o psia kostka
                wiesz że w ogóle nie wpadłem na pomysł by zaglądnąć na gdańską strone GW!
                Ale to było chyba wyczucie/przeczucie - poprostu nic tam nie ma, dane chyba z
                piecioletnią historią. I nie wierzę że mamy tylko 5 obiektów dla facetów.
                Szukam czegoś na miarę ForFitu - kompleksowo i profesjonalnie i by było
                czysto !!!
                • lucy_z Re: Dobre sportkluby w Gdańsku 25.09.01, 12:59

> o psia kostka
                  > wiesz że w ogóle nie wpadłem na pomysł by zaglądnąć na gdańską strone GW!
                  > Ale to było chyba wyczucie/przeczucie - poprostu nic tam nie ma, dane chyba z
                  > piecioletnią historią. I nie wierzę że mamy tylko 5 obiektów dla facetów.
                  > Szukam czegoś na miarę ForFitu - kompleksowo i profesjonalnie i by było
                  > czysto !!!

Mcroti pisał, że będą te dane aktualizowane w najbliższym czasie:)))))))
      • Gość: mikmik Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: *.telenergo.pl 01.10.01, 13:58
        Mc'Roti, co z tą aktualizacją :)))
        Mnie już zaczyna sadełko rosnąć a dalej nie mam odpowiedniego obiektu na miarę
        moich oczekiwań.
        Pozdrówka
        • Gość: beast Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: *.*.*.* 01.10.01, 14:15

> Mc'Roti, co z tą aktualizacją :)))
          > Mnie już zaczyna sadełko rosnąć a dalej nie mam odpowiedniego obiektu na miarę
          > moich oczekiwań.
          > Pozdrówka

Mcroti chyba strajkuje albo ma jesienna deprechę,rzadko ostatnio zaglada:(
          • lucy_z Re: Dobre sportkluby w Gdańsku 01.10.01, 14:54
            Gość portalu: beast napisał(a):

> Mcroti chyba strajkuje albo ma jesienna deprechę,rzadko ostatnio zaglada:(

Beast! Ja jestem tu tak krótko a już tyle osób przestało tu zaglądać:(

Mcroti pewno pracuje albo ma wydłużony weekend, cmd26 pewno chory lub gdzieś
            wyjechał bo aż niemożliwe, żeby się nie odezwał, Witek pewnie na obczyżnie, Eko
            gdzieś się zawieruszył, Jolka wcale się nie odzywa tylko Ty, mikmik,
            koprofag,szary, matti odzywacie się systematycznie. No Ty chyba jesteś
            najwierniejszy. Ale obawiam się, że jak zaczną się zajęcia to będziesz mniej
            bywał:(
            • Gość: beast Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: *.*.*.* 01.10.01, 19:30
              No ja aż takim pilnym studentem to nie jestem:)A poza tym teraz też nie siedze
              caly czas przed kompem :)
              Natomiast powodem dla ktorego moge przestac tu zagladac jest po prostu mała
              liczba osób tu sie wypowiadajacych:( Zartowałem ;)
    • Gość: klara Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: *.*.*.* 28.09.01, 19:27
      czy może ktoś wie, gdzie w Gdańsku serwują aerobik w wodzie, z wyjatkiem plaży
      oczywiście - nie jestem "morsem".
    • Gość: mikmik Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: *.telenergo.pl 03.10.01, 11:07
      stało się
      zauważyłem, że baza danych o rekraacji na witrynie "Morskiej" została
      uaktualniona.
      Mc'Roti, jeśli jesteś za to odpowiedzialny, czy zauważyłeś ze we wszystkich
      obiektach ( przeglądałem siłownie i fitness cluby ) pourywane są opisy
      pomieszczeń. Nie można więc zdobyć ogólnego nawet wyobrażenia o lokalu a poza
      tym w zasadzie wszędzie brakuje przyszniców. I jak tu ćwiczyć nie pocąc się !!!
      • Gość: Jolka Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: 10.10.41.* 03.10.01, 14:48

.... wszędzie brakuje przyszniców. I jak tu ćwiczyć nie pocąc się !!!
        ja chodze do LADY FITNESS sa prysznice i sauna

• Gość: lucy_z Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 14:52
          Jolka:))) Urlopowałaś czy nadmiar pracy??????? Dlaczego się nie odzywasz??????

Pozdrawiam:))))))
          • Gość: Jolka do lucy_z IP: 10.10.41.* 04.10.01, 11:41
            czesc!!
            troche nadmiar pracy , troche unikalam forum .
            A urlop to nie pamietam co to jest.
            • lucy_z Re: do lucy_z 04.10.01, 11:54
              Gość portalu: Jolka napisał(a):

> czesc!!
              > troche nadmiar pracy , troche unikalam forum .
              > A urlop to nie pamietam co to jest.

Witam:))) Dlaczego unikasz forum??? Miło ,że Cię widzę. Ja jakoś tu się
              przywiązałam , ha,ha:)))) Kobiety muszą się wspierać;)))))
      • Gość: koprofag Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: 157.25.158.* 03.10.01, 15:25
        ja klade lache na prysznic na silowni
        po treningu wsiadam w samochod i za piec minut robie prysznic ale w domu
        ta metoda wydaje mi sie godna polecenia
        • Gość: mikmik Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: *.telenergo.pl 03.10.01, 15:41
          co do tych pryszniców, to w opisie obiektów najczęściej zaznaczone jest BRAK.
          A co do Twojego rozwiązania: odpada
          Przyzwyczajony jestem po wysiłku ( aerobik & siłownia ) do relaksu w saunie,
          czego dałem wyraz we wstepnych postach. Odświeżenie się więc po wszystkich
          zabiegach pielęgnacyjnych jest konieczne.
          Poza tym nie przychodzę w dresach czy szortach na siłownie, czasami np. idę
          prosto z biuro-fabryki :)) zmieniam więc ubiór.
          • Gość: koprofag Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: 157.25.158.* 04.10.01, 08:58
            no tak - to kanal faktycznie
            niestety tych z prysznicami jest malo - u nas w gdyni zreszta tez
            moze powinienes zmienic przyzwyczajenia?
            po robocie do domku, jakies zarcie, megamasik a o 8-9 godzinka wysilku w
            jakiejs ciasnej nieklimatyzowanej norze na kilka osob - ale za to kilka minut
            od domu
            • Gość: mikmik Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: *.telenergo.pl 04.10.01, 12:05
              to już chyba bedę chodził do tego badziewiackiego Forfitu bo mam wszystko w
              jednym.
              A na obiekt chodzę ponad 2 godz.
              najpierw godzina aerobiku, później godzina ćwiczeń i na koniec sauna
              a ponieważ w FF ostatni aerobik jest na 18 więc raczej tak się tam zjawiałem.
              • Gość: koprofag Re: Dobre sportkluby w Gdańsku IP: 157.25.158.* 04.10.01, 12:53
                szczesliwy czlowiek
                cale popoludnie niczym nie skrepowanej aktywnosci fizycznej
                jak mi sie uda wyskoczyc 3 razy w tygodniu na godzine - z tego oczywiscie raz w
                weekend - to jest naprawde dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka