Dodaj do ulubionych

Nago w Gniewie

IP: *.futuro.pl 04.10.05, 23:27
a gdzie fotki?
Obserwuj wątek
    • rura333 Re: Nago w Gniewie 05.10.05, 02:40
      Co sie stalo? NIC sie nie stalo!!! Wreszcie troche smiechu w smutnej
      rzeczywistosci.
      Gratulacje dla obu pan!
      Bylo chociaz cieplo?

A fotki powinny byc! Hahahaha...
      • Gość: mlody junak Re: Nago w Gniewie IP: *.crowley.pl 05.10.05, 10:12
        otóż to! nic się nie stało!
        zamiast drętwej imprezki z beznadziejnym prowadzącym i nudnymi
        pseudokonkursami, do których na siłe trzeba kogoś wyciągać z publiki była fajna
        zabawa, na pewno dużo śmiechu i niezapomniana imprezka a do tego miasto ma
        reklamę:)
        a że dzieci widziały kobiete w majtkach, na pewno zakrywającą sobie biust,..
        to straszne, och jakież to bulwersujące.
        • Gość: odkurzacz majtki potem, bo mój stary jest jeszcze sprawny IP: *.ri.ri.cox.net 05.10.05, 12:47
          • al2000 Re: majtki potem, bo mój stary jest jeszcze spraw 05.10.05, 13:29
            "Celyna naga, na balecie pośród żądz i szkła ..."
          • Gość: naiwna Re: majtki potem, bo mój stary jest jeszcze spraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:55
            no właśnie :P
            • Gość: Mis Zaklamanie i obluda IP: *.hsd1.tx.comcast.net 05.10.05, 14:19
              Nie rozumiem w czym problem. Przeciez Polska to kraj katolicki. Niemal wszyscy
              ludzie wierza w Boga i Go szanuja. Kobiety pokazaly sie niemal jak je Pan Bog
              stworzyl. Czego sie wstydzic? Czy Pan Bog zle je stworzyl?

Negatywna reakcja ludzi na ich striptiz pokazuje jak wiele jest zaklamania i
              obludy wsrod narodu poslkiego.
              • Gość: michu Re: Zaklamanie i obluda IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 14:26
                jak juz to oblude i zaklamanie Ty prezentujesz. W Biblii jest co innego
                napisane to raz, dwa z ludzkiego punktu widzenia jesliby tak mialo byc to
                wszyscy powinni chodzic nago po ulicy. Ciekawe ile razy ty chodzilas i ciekawe
                jaka bylaby reakcja innych ludzi (szczegolnie tych z malymi dziecmi) w tym
                Twoim niepolskim kraju
              • fritz.fritz Pieknie, ze panie to zrobily. Jakiekolwiek zarzuty 05.10.05, 17:45
                sa po prostu idiotyzmem. Moga byc robione tylko przez ludzi z poteznym
                p...niecem. :)
              • Gość: Gniewianin Re: Zaklamanie i obluda IP: *.com.pl / *.telesat.com.pl 06.10.05, 23:44
                Hm... Wreszczie musze napisać. Rzecz nie w tym, że jakaś baba za kasę/talon na hokejówki lub cos podobnego jest w stanie sie rozebrać. Rzecz nawet nie w tym, że widok ten przeraził zebranych (i to dosłownie - wierzcie mi, to nie była młoda, zgraba laska), ale w tym, że nagrodę za ten czyn wręczał jej podobno pan burmistz (tego już nie widziałem, bo mam słaby żołądek...).
        • da_markos TO MUSIAŁO BYĆ NIESMACZNE!!!!!!! 05.10.05, 16:11
          stare rury sie rozbierały ://///
          • fritz.fritz Re: TO MUSIAŁO BYĆ NIESMACZNE!!!!!!! 05.10.05, 17:47
            poczekaj mlody byczku, zestarzejesz sie i jak bedziesz starym bykiem to takich
            idiotyzmow nie bedziesz pisac.
          • evita_duarte Re: TO MUSIAŁO BYĆ NIESMACZNE!!!!!!! 05.10.05, 18:09
            Daj spokoj, chyba troche z tym wstydem przesadzaja
      • Gość: rys448 Re: Nago w Gniewie IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.05, 15:10
        To nie były fotki to były dewotki..
      • werrka Re: Nago w Gniewie 05.10.05, 15:52
        O boooożesz!!! co to sie wyprawia! ekonomia, jak media i politycy trąbią, tak pięknie się rozwija, tyle inwestycji, tyle miejsc pracy, dostatek aż kipi a ludzie błaźnią się za coraz mniejsze kwoty.
    • sloggi Re: Nago w Gniewie 05.10.05, 03:22
      Zarżałem na myśl o biuście pani Celiny, który zapewne nie był popiersiem z gliny.
      • pan_pndzelek Nago w Gniewie bez Żadzy... 05.10.05, 10:07
        sloggi napisał:
        > Zarżałem na myśl o biuście pani Celiny,

A ja zaDrżałem... i bynajmniej nie z żądzy...
        • Gość: Mietek Re: Nago w Gniewie bez Żadzy... IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.10.05, 11:47
          Narescie nawet w kraju cos moze sie ruszyc, te panie daly calej publicznoscie
          troche smiechu i zabawy. Dalczego ten pan sie tak obraza, to byla zabawa,
          nikomu sie nic nie stalo i niech sobie nie mysli, bo dzieci tam byly, ze sa
          takie glupie. Nie byla to koscielna impreza a ztylko zabawa. Brawo dla tych pan
          jeszcze raz a tym bardziej, ze nawet ta strasza wygrala.
        • Gość: synus2 Re: Nago w Gniewie bez Żadzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:40
          no to napewno z debilizmu.
    • Gość: Ela Re: Nago w Gniewie IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.05, 07:47
      Autor artykułu zapomniał dodać,że burmistrz po tym żenującym widowisku wręczał
      nagrody,więc chyba nie był tak zbulwersowany!To totalna porażka,jakie
      miasto,takie konkursy!
      • Gość: HIipolit Re: Nago w Gniewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:25
        Burmistrz był prawdopodobnie jednym z głównych pomysłodawców tej "imprezy" więc
        jest w pełni odpowiedzialny za to,że biedni jego poddani dla zdobycia kilku
        wartości materialnych gotowi są poświęcać swoją godność osobistą.
    • Gość: normalny Re: Nago w Gniewie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.10.05, 07:56
      OK, co zlego sie stalo? Ludzie, przestancie byc tacy sztywni. Zenujace jest to, ze ktokolwiek by robil afere z takiego zdarzenia.
      • Gość: Gap Czy pani zabila meza w gniewie?- Nie w Tczewie. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.10.05, 08:58
        Na Kociewiu wszystko sie moze zdarzyc -do demontazu mogla pojsc jeszcze :
        peruka, sztuczna szczeka i imitacja biustu.
      • Gość: Wstyd_zakryty Re: Nago w Gniewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:01
        Ot zwykłe emocje, konkurs wciągnął uczestników........ i dobrze.
        Wstyd mi tylko, że kraj niby cywilizowany, a wszyscy szukają sensacji tam gdzie
        jej nie było. Nazywa się to małomiasteczkowość.
        Czyż nie jest żenujące? jak pół kraju pasjonuje się dwoma nie do końca
        rozebranymi kobietami, a przyjmuje za normalne...... przekręty na miliardy?
    • Gość: antonow Re: Nago w Gniewie IP: 62.70.2.* 05.10.05, 09:26
      Psycholog! Psycholog! Gdzie jest ten cholerny psycholog?!
      • zuitka Re: Nago w Gniewie 05.10.05, 14:00
        Psycholog, psycholog, a dlaczego nie ma wypowiedzi kandydatów na prezydenta???

:)
        • ewa9823 Re: Nago w Gniewie 05.10.05, 14:41
          zuitka napisała:

> Psycholog, psycholog, a dlaczego nie ma wypowiedzi kandydatów na prezydenta???
          >
          > :)

właśnie :)
    • Gość: zet Re: Nago w Gniewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:53
      to te panie były naturalne a cytowany "przedsiębiorca" pożal się ..., obłudny i
      fałszywy. Ba, żałosny właśnie (a może po prostu to nie kobiety mu się
      podobają?).
      • Gość: malepoludnie Jak to naturalne? IP: *.allegro.pl 05.10.05, 12:42
        To w takim razie dlaczego im teraz wstyd? To też naturalne wg ciebie?

Jak dla mnie - żenada. Rozebrać się dla odkurzacza na zapas przy trzytysięcznej
        widowni...
        • Gość: Obaryb Re: Jak to naturalne? IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 05.10.05, 13:04
          Wstyd jest im pewnie z powodu głupiego tabu, które naruszyły. nagość jest jak
          najbardziej naturalna - wszyscy są nadzy. Nektórzy pod ubraniem, inni bez, co
          za różnica.

Zdjęcie majtek na ulicy byłoby tak samo naturalne jak publiczne odsłonienie
          twarzy. W niektórych krajach odsłonięcie twarzy jest tak samo skandaliczne jak
          odsłonięcie pupy. Zaki sam zakaz i podobnie bezsensowny.
          • Gość: kołtun ciekawe... IP: 212.160.127.* 05.10.05, 15:32
            ...czy w Ministerstwie Skarbu Państwa też wszyscy chodzicie nago?
    • Gość: krab Re: Nago w Gniewie IP: 195.225.250.* 05.10.05, 09:55
      >Koledzy zapytali syna, czy wie coś o tej sprawie. Powiedział, że nie zna
      kobiety, która wygrała.

zenujace jest wlasnie to co powyzej, zelazko wzial, ale od osoby ktorej jak
      twierdzi nie zna
    • praptak Dla mnie ciekawe jest jedno 05.10.05, 09:57
      No dobra, majtki na scenie, zieeew. Ale ciekawe jest jedno - czy te panie od
      początku były na to gotowe, czy też dały się stopniowo "wkręcić" w atmosferę
      rywalizacji?
      Sztuka manipulacji zna takie triki - np. była taka firma sprzedająca udziały w
      domkach wczasowych i apartamentach, na bardzo niekorzystnych warunkach. Podczas
      ich prezentacji wynajęci klakierzy udawali wielkie zainteresowanie ofertą,
      żeby ludzi wmanipulować w tryb "kupujemy zanim inni wykupią". Ludzie wpłacali
      sporą kasę i podpisywali umowy bez czytania. Potem okazywało się, że oprócz
      grubej forsy za sam udział muszą jeszcze płacić gigantyczne "koszty
      konserwacji", a za odstąpienie od umowy są duże kary.
    • rura333 Wesolo w Gniewie! 05.10.05, 09:57
      Ciekaw bylem reakcji tzw narodku, i w 50% pokryly sie z moimi oczekiwaniami,
      niestety.

Brawo dla Pan, a synowie i maz powinni byc dumni ze zgrabnej i walecznej Pani
      Domu.

Niech zyja Polskie Babcie!!!

PS. Tytul notatki gazetowej jest niepotrzebnie sensacyjny. Przypomina mi
      opowiesci o ludziach, ktorzy po plywaniu w basenie, brali prysznic we wspolnej
      lazni nie zdejmujac kostiumu kapielowego. Nawet sie tak namydlali!
      Moze redaktor jest wlasnie z tej grupy?
      • szoszan Re: Wesolo w Gniewie! 05.10.05, 10:10
        Przyznaję rację pani dr Kmiecik-Baran w sprawie nagości. Po kusej modzie i
        wszechobecnej erotyzacji i sexualizacji(propagowanej przez reklamę i w mediach)
        wielu aspektów naszego życia codziennego nagość często przestaje być intymna.
        Dla mnie jako medyka to smutne.
        Natomast przeraża mnie chciwość i konsumpcjonizm w ludziach: odzierać się z
        godności i przyzwoitości dla taniego odkurzacza, żelazka czy aparatu
        cyfrowego...Przykre kiedy człowieka sprowadza się do zachłannego pożeracza
        dóbr. Czy coraz częściej żyjemy, żeby mieć?
        • rydygier4 Re: Wesolo w Gniewie! 05.10.05, 10:20
          > Natomast przeraża mnie chciwość i konsumpcjonizm w ludziach: odzierać się z
          > godności i przyzwoitości dla taniego odkurzacza, żelazka czy aparatu
          > cyfrowego...Przykre kiedy człowieka sprowadza się do zachłannego pożeracza
          > dóbr. Czy coraz częściej żyjemy, żeby mieć?

No właśnie. Ta sytuacja nomen omen obnażyła tę część naszej natury, której
          istnieniu często zaprzeczamy nawet przed sobą.
          • rydygier4 Re: Wesolo w Gniewie! 05.10.05, 10:29
            > Natomast przeraża mnie chciwość i konsumpcjonizm w ludziach

Jest to przerażające zwłaszcza wówczas, gdy uświadomimy sobie że sami jesteśmy
            zdolni do takich zachowań, a przecież mamy się za takich pożądnych i że przecież
            nas to nie dotyczy...
        • Gość: Wstyd_zakryty Re: Wesolo w Gniewie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:20
          Panie medyku......... właśnie, trudno podejrzewać jakiegokolwiek medyka o brak
          chciwości i konsumpcjonizmu ........... wystarczy zachorować - i wszystko jasne.
          Oto polska właśnie, trudno dojrzeć czubek własnego nosa......
          • loppe Re: Wesolo w Gniewie! 05.10.05, 10:29
            Ależ ty podejrzewasz KAŻDEGO medyka, a piszesz "jakiegokolwiek"
            fuj! co za obrzydlistwo napisałeś
          • Gość: szoszan Re: Wesolo w Gniewie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:32
            wiesz-jakoś nie pragnę dowodów wdzięczności, kiedy myję brudnego pacjenta rano
            w szpitalu, a na kawę i czekoladki(także te luxusowe) mnie stać.Poza tym
            ludzkie ciało niesłychanie rzadko bywa piękne, a i to przez krótki czas. Takie
            ulotne to wszystko.
            • Gość: WaszkaZ Re: Wesolo w Gniewie! IP: *.sm-rozstaje.pl 05.10.05, 11:08
              Wiec może to ostatnia chwila dla tych Pań , aby pochwalić się swym jeszcze
              jedrnym w tym wieku biustem.
              Natomiast znalazł sie pretekst, a i nagroda niczego, to dlaczego nie.
              Grattuluje, może powoli zacznie znikac zakłamanie w małomiasteczkowość w
              katolandzie.
      • Gość: ws Re: Wesolo w Gniewie! IP: *.obr.pl / *.obr.pl 05.10.05, 11:53
        Skad wiesz, że ladnej
    • Gość: smuff Re: Nago w Gniewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:10
      Dopóki będą jeszcze tacy, co się ślinią na widok kobiecych piersi, gazety będą
      miały o czym pisać. Przecież ładne piersi tym się różnią od ładnych dłoni np.,
      że są zakryte. To w zasadzie kwestia estetyki. Jest wiele twarzy, których
      wolałbym nie oglądać, a muszę i nikogo to niestety poza mną nie bulwersuje.
      • Gość: ml Re: Nago w Gniewie IP: .1P1D* / 151.193.220.* 05.10.05, 10:19
        Nic takiego sie nie stalo. Mysle, ze Panie nie wyszly na scene z zamiarem
        rozebrania sie i po prostu daly sie wkrecic.

Pozostaje pogratulowac dobrej zabawy. O czym tu pisac...
        • meerkat1 K to i co wkrecil :-))) 05.10.05, 15:33
          "Nic takiego sie nie stalo. Mysle, ze Panie nie wyszly na scene z zamiarem
          rozebrania sie i po prostu daly sie wkrecic."

Daly sobie wkrecic. NajpIerw zelazko u ekspres. A Potem cycki w MIKSER!

"NIC MNIE JUZ NIE BAWI
          NIC MNIE JUZ NIE NECI
          ODKAD CIOCI MANI
          BIuST SIE W MAGIEL WKRECIL!"
      • baltazarus Re: Nago w Gniewie 05.10.05, 11:06
        Dopóki faceci będą "się ślinić" na widok kobiecych piersi to świat będzie
        istniał. Takie upowszechnienie widoku miejsc intymnych zabija erotykę i
        wyobraźnię.
    • loppe Re: Nago w Gniewie 05.10.05, 10:18
      Ogłupiający wpływ liberalnych mediów
    • kwiecien45 Czyż nie dobija się koni? 05.10.05, 10:30
      Gdzie są zdjęcia z tej imprezy... i filmy?
      Dziennikarze - pokażcie się.
      Pogoń za mamoną nie zna granic!
      ;-(
    • Gość: luckass Re: Nago w Gniewie IP: *.faith.pl / 80.51.255.* 05.10.05, 10:37
      "babcia dwojga wnuków, 48-letnia pani Celina."
      jestes pewien ze chcesz to zobaczyc :> ?
      • Gość: Donald Plusk Jak miały czyste majtki, to sądzę że nie ma sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 15:59
    • Gość: zyks Nagość zbanalizowała się poprzez ekshibicjonizm,se IP: 194.181.190.* 05.10.05, 10:42
      x-reklamę, podwyższenie poziomu przyzwolenia, itp. Gwałtowna zmiana norm
      kulturowych jest niebezpieczna, oprócz imponderabiliów zagrożone są też sprawy
      fundamentalne: jesli wolno to, no to i tamto... Lady Godiva zrobiła cos
      podobnego, ale w szlachetniejszym celu. Ta kobieta dała się wkręcić i ponizyć -
      obnażyła sie wobec gawiedzi za te przedmioty. Usprawiedliwia ją emocja walki,
      gry. No i proporcje: wobec jej dochodów (salowa, biedna kobieta) wygrane
      przedmioty miały taka wartość, jak dla przedstawicielki klasy średniej niezły
      samochód. Żróbcie w Wawie taki konkurs z taką wygraną, którą mozna dostać w parę
      minut i bez większego wysiłku, tylko za poniżenie. Aż strach pomyslec, na co
      ludzie by sie zgodzili...
      • Gość: zyks Gdyby to jakaś studentka-zero tematu,ale p.Celina- IP: 194.181.190.* 05.10.05, 12:49
        ciekawsze, scenariusz do niezłego wspólczesnego filmu z tego widzę...
      • Gość: ewa Re: Nagość zbanalizowała się poprzez ekshibicjoni IP: 212.160.172.* 05.10.05, 14:58
        sądząc z bardzo wyszukanego słownictwa (może nawet trochę za bardzo) nie jestes
        z polszczyzną na bakier, czemu więc piszesz "sex"? po polsku powinno być "seks"

czy tylko mnie to przeszkadza :)?
        • Gość: glos_poparcia Re: Nagość zbanalizowała się poprzez ekshibicjoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:33
          nie, nie tylko tobie, mi rowniez przeszkadza sex
    • Gość: bialy mis A tak niedawno sie wszyscy oburzali na forum, jak IP: *.proxyweb.net 05.10.05, 10:45
      panie z Media Markt wystapily w Palyboyu za 2 tys. A przeciez nawet stanikow
      zdaje sie nie sciagnely. A tu prosze na zywca, do majtek i to za glupi odkurzacz!
    • Gość: andy Re: Nago w Gniewie IP: *.netcologne.de 05.10.05, 10:47
      przeciez to nie koniec swiata,nagosc jest piekna w kazdym wieku i u kazdej plci
      a pania ktora zwyciezyla serdecznie pozdrawiam.znam naprawde obrzydliwe srodki
      zdobywania srodkow materialnych akceptowanych publicznie przez wielu.
      • Gość: kika Re: Nago w Gniewie IP: *.kolonianet.pl 05.10.05, 10:54
        a ja mam takie pytanie, może głupie przy okazji, że dla forsy panie się
        decydują na wiele: jakaż to płeć korzysta z usług "masażystek", może jakaś
        trzecia?
    • Gość: abhaod Ksiedza przy tym nie bylo:) IP: *.pools.arcor-ip.net 05.10.05, 10:49
    • Gość: koko Re: Nago w Gniewie IP: *.crowley.pl 05.10.05, 10:49
      Poziom imprezy jak na wsiowym weselichu, ludzie dodatkowo karmieni
      teleturniejami, to i czemu się dziwić?
    • Gość: postępowa Nie przesadzacie z tym poniżeniem? Wielka mi rzecz IP: *.proxyweb.net 05.10.05, 10:51
      cyce (pewnie juz obwisłe) pokazac. Co za pruderyjne zasciankowe, cwoki!
    • Gość: PolskiCukier Re: Nago w Gniewie IP: 80.68.236.* 05.10.05, 10:52
      Gniew ma genialne hasło reklamowe "Opanuj Gniew"
      to tak przy okazji..
    • Gość: kibic Re: Nago w Gniewie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.10.05, 10:56
      No i co sie takiego stalo ? Bylo poprostu wesolo, a ten kto ma nie zdrowa
      wyobraznie, to juz jego problem. Tacy zawsze sie znajda.
    • Gość: Rogal bo mój stary jest jeszcze sprawny. IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.05, 10:59
      No nie wiem -Mom powazne watpliwosci.
      • Gość: ciekawski Re: Co na to powie minister Środa?;-) IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:06
        • Gość: Jędrzej Powinna STANOWCZO zaprotestować IP: *.chello.pl 05.10.05, 12:33
          Mężczyzna uczestniczący w konkursie został wyproszony ze sceny, choć
          deklarował, że będzie się dalej rozbierał i grał. To dyskryminacja ze względu
          na płeć!
    • Gość: el_bigos fotki, cholera gdzie są fotki?????? IP: *.katowice.pik-net.pl 05.10.05, 11:02
      może ktoś ma linka?:)
      • Gość: Tylko podatnik Właśnie !! - gdzie so Jotpegi !!! :-))) IP: 80.72.196.* 05.10.05, 11:40
        mor jotpegi ! (lub peengie) :-))
    • Gość: imponderabilium To są skutki oglądania telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:03
      I ogólnie bezmyślnego odbioru wszelkich bodźców marketingowych. Zasada "mieć
      więcej = być lepszym" prowadzi czasem do takich przerażających wynaturzeń. Ale
      nie ma na to rady.
      • Gość: Obaryb Przerażające wynaturzenie!!!!! IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 05.10.05, 14:30
        Te kobiety miały biust!!!!! No kto by pomyślał, w takim wieku.

Wielu ludzi na świecie ma biust - wszyscy o tym wiedzą. To co was podnieca?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka