brycee 25.06.10, 18:59 Ciekawe czy wydrukują komentarz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brycee Re: Złośliwy Brycee 25.06.10, 19:29 wesoly_hafciarz napisał: > a kim jest zakłannik? Zakłanik to jest taki wesoly_haciarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_hafciarz Re: Złośliwy Brycee 25.06.10, 19:31 To kim jest w takim razie Brycee? :) Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: Złośliwy Brycee 25.06.10, 20:58 Bardzo sprytnie, bardzo sprytnie Pani mozart :) Odpowiedz Link Zgłoś
brytanbrytan Re: Złośliwy Brycee 26.06.10, 09:39 www.spin.siedlce.pl/2010/06/23/siedlce-ekstremalne/ Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Re: Złośliwy Brycee 26.06.10, 18:47 Żeby wyłapać taki "wielki" błąd to naprawdę trzeba być dobrym polonistą.Czy Tobie nigdy nie zdarzyło się popełnić tak wielkiego błędu.Czy to jest naprawdę temat na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: Złośliwy Brycee 27.06.10, 00:51 sar11 napisał: > Żeby wyłapać taki "wielki" błąd to naprawdę trzeba być dobrym polonistą.Czy > Tobie nigdy nie zdarzyło się popełnić tak wielkiego błędu.Czy to jest naprawdę > temat na forum? Nie chodziło o sam błąd, bo takie faktycznie można codziennie gdzieś namierzyć, tylko o to że wyszło z tego coś śmiesznego. Ale rozumiem, że pewnie nie bardzo wiesz o co chodzi. Ale oczywiście masz do tego pełne prawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_hafciarz Re: Złośliwy Brycee 27.06.10, 08:58 Do Brycee. Wysłałem Ci wiadomość na gazetowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Re: Złośliwy Brycee 27.06.10, 18:30 brycee napisał: > sar11 napisał: > > Żeby wyłapać taki "wielki" błąd to naprawdę trzeba być dobrym polonistą.C > zy > > Tobie nigdy nie zdarzyło się popełnić tak wielkiego błędu.Czy to jest nap > rawdę > > temat na forum? > > Nie chodziło o sam błąd, bo takie faktycznie można codziennie gdzieś namierzyć, > tylko o to że wyszło z tego coś śmiesznego. Ale rozumiem, że pewnie nie bardzo > wiesz o co chodzi. Ale oczywiście masz do tego pełne prawo :) > > Skoro ja nie wiem,to inni forumowicze chyba też nie wiedzą.Nie widzę też w tym tekście nic śmiesznego.Ponurakiem na pewno nie jestem.Pozdrawiam z wielkim uśmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
milosz_furman Re: Złośliwy Brycee 27.06.10, 19:57 zlosliwy zazwyczaj bazuje na niezdarnosci jezykowej,intelektualnej czy innej takiej. Wazne jest wyczucie chwili,nastroju czy powagi ,lub nie, sytuacji. Wyszlo niezle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: Złośliwy Brycee 27.06.10, 21:34 sar11 napisał: >Skoro ja nie wiem,to inni forumowicze chyba też nie wiedzą.Nie >widzę też w tym tekście nic śmiesznego.Ponurakiem na pewno nie >jestem.Pozdrawiam z wielkim uśmiechem. Nie ma sensu spierać się o to, czy coś jest śmieszne czy nie. Dla mnie jest, dla ciebie może nie jest - no i OK. Odnośnie wypowiadania się, że dla innych forumowiczów zapewne też nie jest to śmieszne, radziłbym zachować ostrożność :) Odpowiedz Link Zgłoś